(bkz: haydar dümen sen misin)
devamını gör...
www.haydardumen.com.tr/cins...

hoca diyor ki; “pek çok kadın, cinsel birleşme sırasında orgazma ulaşamadıkları halde, ulaşmış gibi yaparak eşlerini kandırırlar. bu kadınların sayısı, erkeklerin düşündüklerinden fazladır. hiç bir şey hissetmediği ya da duygularında pek az bir değişiklik olduğu halde, derin derin inleyen, kıvranan, iç çeken kadınlar vardır.

bu tür davranın kadınlar, kendilerini bir suçluluk duygusuna, giderek aşağılık duygusuna bir yalnızlığa iterler. böylece, her gün biraz daha eşlerinden uzaklaşırlar.

tüm insanlar, orgazma ulaşmak, herkes gibi duydukları cinsel gereksinmeyi tam olarak gidermek, doyurmak isterler.

bu nedenle erkek, kadının cinsel gereksinmelerini doyurmak için her yola başvurmalı, ona her olanağı tanımalı, ikisini de mutlu kılacak bir sonuca varmak için çaba göstermelidir.”
devamını gör...
vay arkadaş sözlük sözlükten çıkmış, posta gazetesine dönmüş.
sevgili yazar bilgi aktaracağım adı altında. didyümin çakıp, fantazi tecrübesini dile getirmenin kültürel boyutuda böyle olsa gerek.

tanım: sabır ve azimle beklemedeyiz, daha ne ibretler alıcaz bakem.
devamını gör...
kadın yaratılışında çok fazla erojen bölge vardır. orgazmlarının bile klitoral ve vajinal olmak üzere iki çeşidi vardır ve kadınların yüzde 70'i klitoral (yani cinsel birleşme olmadan, gerekli noktalara baskı uygulayarak) orgazm olurken, vajinal orgazma ulaşan sayısı oldukça azdır.

vajinal orgazm ise cinsel birleşme esnasında yaşanan orgazmdır. klitoral orgazmın devamı da denebilir fakat klitoral kadar zevk vermez. önemli olan cinsel birleşmede bile gerekli noktalara baskı uygulayabilmektir. ekstra olarak bu konuda tam bir ahtapot olan benin, deneyimlerime göre kadın anatomisini çok iyi bildiğim söyleniyor. yani önemli olan birleşme değil, nereye ne kadar baskı uyguladığın bir yerde.
devamını gör...
türk kadınlarının ne olduğunu bilmediği şeydir.
devamını gör...
erkeğinkine nazaran hiç değilse üç katı sarsıcı ve etkili orgazmdır. kıskanmıyor değilim, erişimi de bir o kadar zor görünüyor. ne diyelim, tadını çıkartınız.
devamını gör...
başlığı linçleyenleri kınıyorum. cinsel bilgi çok önemli. biz sevişemiyoruz bari sevişecek kişiler bilgilensin.
devamını gör...
saygılar şelale diyorum.
devamını gör...
bu konuda en güzel bilimsel açıklama budur*
devamını gör...
olurlarken neden çin işkencesi ediyormuşuz gibi bir hal alırlar merak ettiğim hissiyat.
devamını gör...
yanlış bir inanış olan klitoris ve vajina orgazmın aslında sadece klitoris orgazm olduğu, vajinal orgazm olarak bahsedilenin klitorisin vulva duvarındaki uyarılması ile oluştuğu, ayrıca buna ek olarak uterus orgazmının da yaşandığı 3 tip olarak görülen seks sırasındaki kadın aldığı çoşkun zevk.
boşalma ile transandaltal orgazm farklı. transandantal orgazma tanrısal birleşme de denilebilir.
kadın orgazmı ile ilgili olarak dizi önermek gerekirse master of sex es tir. 1950lerde yapılmış olan gerçek bir bilimsel çalışmanın dizi şeklinde çekilmesi ile oluşmuştur.


devamını gör...
erkek orgazmından çok daha kuvvetlidir, kollarınızın arasında bir kadın orgazm olduğunda bu orgazmsa benim ki ne diye dünyayı sorgularsınız...
devamını gör...
titreme efektiyle gelen orgazm.
devamını gör...
hayat çeşmesidir.*
devamını gör...
klitorisin uyarılması sonucu gerçekleşir.
devamını gör...
sert bir dille uyarılarak da oluyormuş, bende yeni öğrendim.
devamını gör...
ben cahilim simdi siz mahallemizin, sozlugumuzun playboylarini okuyarak bilgi sahibi olacagim.

3 dakika 7 saniye ile bir kadini nasil orgazma ulastirdiginizi merak ediyorum.

(bkz: herkes sevişiyor da bir ben sevişemiyorum hissi)
devamını gör...
kadın orgazmı erkek orgazmına göre daha detaylı birşey. kadınları tam anlamıyla orgazm edebilmek için , ön sevişme öncesinde kadının kafasını tatmin edebilmek lazım. ufak dokunuşlar,güzel bakışlar ve iltifatlarla. bol ön sevişmeli bir seks sonrasında kadına sarılmalı,yatakta öküz gibi durup sırt dönülmemeli. kadına sarılıp onunla sohbet etmeli.tüm bunların olduğu bir sevişmede kadının mutsuz olma ihtimali az.
devamını gör...
bi kadın orgazmı duayenleri bir de medium rare biftek hastaları mevzunun adımlarını anlata anlata bitiremiyor.

yok kafasını tatmin edeceksin, yok efendim akşamdan süte yatıracaksın, yok kekik ve deniz tuzuyla bi güzel ovacaksın... seviş geç arkadaşım ya.
devamını gör...
(bkz: cinsel seks)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadın orgazmı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim