dayaklık bir insanın yaptığı şeydir. sinirlendirir.
devamını gör...
çat diye yüzüne söylerim "ben konuşuyorum. eğer sadece siz konuşacaksınız yazılı olarak iletin burada vaktimi boşa harcamayın"
devamını gör...
saygısız insan davranışına örnektir. en tilt olduğum şey. söyleyeceğin şeyi 10 saniye sonrada söyleyebilirsin arkadaşım ne bu sabırsızlık? asla tahammülüm yok buna. direkt uyarma ihtiyacı duyuyorum ister istemez. biraz karşınızdakinin lafına sözüne saygı gösterin. biraz dinlemeyi öğrenin ey insanoğlu.
devamını gör...
ağız burun dalma isteği uyandıran kaba davranış.
devamını gör...
dişlerini eline verip ortamdan s. ediyorum.
devamını gör...
karanlık yüzümle tanışacak, saygı nedir bilmeyen insan davranışı. tabii söyleyeceği şeye göre değişir; şak diye konuya dalıp konuştuğum kişiye "ağbi nabğer yağ" falan derse buz gibi olup uyarırım. önemliyse canı sağ olsun, sonra da konuşabiliriz.
devamını gör...
sıkıcı bir durum hele ki söylemeye başladığı şey tamamen konunuzdan bağımsızsa hepten berbat durum. dinlememiş bile konudan bihaber.
devamını gör...
kendini öne atma isteği barındıran, karşısındakini önemsemeyen, saygısız insan modeli.
devamını gör...
akademisyen .
devamını gör...
gerektiğinde yaptığım eylem.

sabır küpü arkadaşları tebrik ediyorum. gerçeğini bildiğim yalanları dinlemeye hiç tahammülüm yok direk keserim sözünü. sıkıcı bir konu ise direk değiştiririm. sadece konuşmak için konuşuluyor ise direk ortamı terk etmece. lafı uzatanlara ve basit bir muhabbette bile cümlelerini gereksiz süsleyip 2 dkkalık konuyu yarım saatte anlatamayanlara tepkim genelde "ee sadede gel" zorlaması yapmak.

iş konuşmaları hariç gerekli her yerde yapıyorum. napayım iletişim kurmak için karşımdaki insanın keyfini mi bekleyeyim. saygısızlık değil bu. öz bir şekilde iletişim kurmayı seviyorum demek.

bu sınırsız vakti varmış gibi yaşayan insanları hiç anlamıyorum.
devamını gör...
1 hadi insanlık hali bir şey demem. 2 uyarı gerektirir farkına varsın. 3 iletişimi koparmaya kadar götürebilir.
devamını gör...
ağzına bir tane vurulması gerekir öyle kişilerin.sussana yani ben konuşuyorum.
devamını gör...
karşıyı dinlemek yerine sürekli cevap verme peşindedir.
devamını gör...
önce bir alık alık bakılır karşı tarafa, ağız da açıktır bu süreçte. yavaşça el kol indirilir, ağız kapatılır. koşarak uzaklaşılır.
devamını gör...
o kadar çok anlatmak istiyoruz ki , dinlemeyi unuttuk.
devamını gör...
eğer pardon diyerek bir şey diyecekse sıkıntı değil ama keyfi ve kahyası böyle istediyse ağzına iki tane çarpasım geliyor
devamını gör...
istemeden de olsa çok yaptığım bir şey fakat lafına devam ettiğini anlayınca özür dileyip susuyorum sonuçta o kişi konuşuyordu direkt lafa atlayıp söz kesmek büyük bir saygısızlıktır.
devamını gör...
balla kesiyormuş istersen katana ile kes kardeşim, susmayacağııım; susmaaa sustukçaaa. şaka bir yana yapmayın öyle şeyler ne konuştuğumu hemen unutuyorum zaten :(
devamını gör...
sohbetten çekilir, bırakırım. uğraşamam kendi dediğinden başka bir şeyi duymayan insanla
devamını gör...
o an konuşuyor olduğumu söyler sustururum karşıdakini,sonra da cümlemi tamamlamam,sözümü kesiyorsa dinlemiyor demektir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"konuşurken başka birinin sözünüzü kesmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim