muhammed saki adlı sakallının yaptığı seans. türkiye'nin neden hiçbir zaman düzelmeyecek olmasını buraya bakarak anlayabilirsiniz. dinle uyuşturulmuş binlerce insan toplanıp tövbe etmişler izmir'in göbeğinde. yazıklar olsun.

kaynak: cumhuriyet.com
devamını gör...
helal olsun sofilere dedirtir.
devamını gör...
ingilizci menzilcilerin günahı çoktur. milyon müritle tövbe etseler işe yaramaz.
devamını gör...
kıskandık valla. keşke bizim de böyle tövbeler gerektirecek günahlar işletecek fırsatlar sağlayanımız olsa keşke.
devamını gör...
boşuna yorulmuşlar, günü geldiğinde izmir halkı onları değil izmir, izmir yakınlarına bile yaklaşmamaya zaten tövbe ettirir. ( ne olur ne olmaz, tedbiri elden bırakmamakta gerekir, yüzme öğrenmeden de gelmesinler :))
devamını gör...
valla senyör, izmir zamanında yunanı denize dökmüş, altı bezli menzilcileri mi dökemeyecekmiş? asıl ben buna gülerim.
yüzme öğrenmelerini ben de tavsiye ederim.
devamını gör...
ömürlerinin geri kalanını günah çıkartmaya ayırsalar, bence yetmez. ibadet bireyseldir. kul ile hak arasında şekillenir. kulun rabbi ile arasına ne bir aracı girebilir ne ekstra bir ritüel. islamda her şey niyettir. kalben teslimiyet sağladığın takdirde, tevbenide dileğinide , duanıda her yerde edebilirsin. bunun niçin ne özel bir konsepte ne de bir hocaya gerek yok.

güya dindarlar, yaptıkları şeyin din ile alakası yok.
devamını gör...
menzil cemaati izmir'in güney kısmı kırsalına yavaş yavaş çöküyor zaten. seferihisar, menderes ve selçuk ilçelerinin arazilerine, tatil beldelerine öyle sessizce değil göstere göstere çörekleniyorlar. akp-mhp desteğiyle tabi. izmir de günün birinde ne yazık ki türkiye'nin diğer kısımları gibi pakistan-afganistan karışımı bir yere dönüşecek. belki 30 yılı bulmaz.

izmir'in tek bir kurtuluş yolu var, o da resmi kurumlarında yunanistan bayrağının dalgalanması. izmir, aydın ve manisa çok verimli topraklara, sanayi kuruluşlarına ve turizm merkezlerine sahipler. böyle güzellikler insan düşmanlarına bırakılmamalı. tıpkı grönland gibi.

şu görüntüleri önemsiz bulup küçümseyenler izmir'in körfez güneyinde (tüm izmir güneyi) yaşananları bilmiyorlardır tabi. geçen seneki orman yangınlarının neden söndürülmediğinin nedenini, o yangınlarda kül olan arazilere kimlerin çökeceğini gördüklerinde anlarlar.
devamını gör...
görmenizi istemedikleri olayları, görünce tepki vereceğiniz olayların arkasına gizliyorlar. devlet isterse, menzil'i bir haftada bitirir ama menzil sayesinde hiçkimse "20 yılda dağıtılan 1 trilyon dolarlık ihaleleri alanlar neden en zenginler listesine giremiyor?" diye sormuyor.
devamını gör...
toplu günah çıkarma. işi pratiğe dökmüş şeyhinoğlu şeyh.
katolik papazı tek tek yoruyor kendini. hıristolar bozuk zaten. kitabı falan tahrif mi edilmiş ne...
devamını gör...
sayın senyör ben ikisi arasında bir fark göremedim. sonuçta yunanı denize döktüğümüz gibi ingiltere güdümlü tarikatları da dökeriz. sonuç aynıysa geri kalan ayrıntılar önemsiz.
ek: eğer bu ülkeden şimdiden umudu kesmişseniz akpnin manipülasyonuna gelmişsiniz demektir. hiç bir şey için geç kalınmış değil. umutsuzluk pompalayan ingilizcilere pabuç bırakmayın.
devamını gör...
ülke elden gidiyor halen kemal paşa romantizmi kasıyor abilerim ablalarım. bu da popüler bir furya, yahu adamlar bu ülkenin şah damarını kesiyor halen günü gelince denize dökeriz diyorlar. hangi gün o gün? bunca nesil bunca pırıl pırıl genç hayattan koptuktan sonra mı? peki ben ne yapıyorum? valla klavyeden sallıyorum işte.
devamını gör...
güneşli günler göreceğiz çocuklar,
bisikletleri maviliklere süreceğiz...

güneş ile ilgimiz kalmadı. bisikletler çürüdü, mavilikler de menzil siyahı oldu.

ülkenin dört bir yanı parsel parsel satılıp peşkeş çekildi.

cumhuriyet banisi atatürk'ün sözü maalesef tutmadı.

türkiye şeyhler, dervişler ve tarikatlar memleketi oldu.

menzil tarikatı ruhları birer asalağa çeviren, biat eden kitleler yaratan bir terör örgütüdür.
devamını gör...
topluca şirke girip bu sefer cidden yavur izmir olmuşlar.

edit: izmir'in yavuru bunlar.
yanlış anlaşılma olmasın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"menzil cemaatinin izmir'deki toplu tövbe seansı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim