ülkede yapılan hukuksuzlukları, cezaevlerindeki mağduriyetleri mecliste korkusuzca dile getiren; bu insanların sesini sağır halka bıkmadan duyurmaya çalışan hdp kocaeli milletvekili.*
devamını gör...
yargılanıp suçu kesinleşmiş fetö ve pkk'lıların öylece salıverilmesini rica eden kontenjan vekili
devamını gör...
olmamış olayları anlatıp insan hakları savunucusu gibi görünen zat. sakarya'da kalabalıkta annesiyle kürtçe konuşamamış falan filan.

(bkz: hdp milletvekili ömer faruk gergerlioğlu'nun attığı tweet)

haber linki
devamını gör...
kalabalıkta annesiyle kürtçe konuşmaktan çekinmesi mümkün olmayan kişidir. zira kendisinin ya da annesinin kürtçe bilmediğine eminim. ısparta doğumlu türk doktor ve insan hakları savunucusudur. iddia edildiği gibi kimsenin öylece salıverilmesini istediğini de duymadım. insanların hak ihlallerine maruz kalmasını (bkz: çıplak arama) eleştirmiş. önce bu eleştiriler inkar edilip kendisi terörist olmakla itham edilmiş sonra da fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalanlar için eğer namuslu olsalardı daha önce söylerlerdi gibi iğrenç bir açıklama yapılmıştır(üstelik bir kadın tarafından). tüm bunlar yetmezmiş gibi iktidar kendisini susturmak için elinde tuttuğu sözde adalet sistemini kullanmıştır.bir gün olurda hak ihlallerine maruz kalırsanız (bkz: allah korusun) sizin için de mecliste konuşma yapacağına eminim.
devamını gör...
ömer faruk, kendisini savunanlar gibi tam bir şovmendir. hdp tayfasının bilindik yalanlarını ajite etmekte üstüne yoktur.
mesela salt manipüle amacı güderek ne diyor sevgili zartoşt gergerlioğlu'nu tanımlarken ?;
'' ısparta doğumlu türk doktor''

gergerlioğlu kendini tanımlarken ne diyor peki ?

''1965 tarihinde ısparta’nın karaağaç ilçesinde doğdum, aslen şanlıurfa’lıyım''

kürtçüler, tıpkı dinciler gibi hedefe gitmek için her türlü yalanı hak ve helal gören omurgasız tiplerdir.
bunu unutmayalım.
devamını gör...
partimiz, tüm ezilenler, yeryüzünün lanetlileri ilan edilenler, zenciler, korkmuyoruz, kazanacağız inşallah!
devamını gör...
uygurlar ve çıplak arama olaylarındaki çıkışından önce tanımadığım ancak mecliste milletin vekilliğini yapmaktan başka her şeyi yapanlar tarafından vekilliği düşürülen, gerçekten milletin vekili olmak için çabalayan kimse.
devamını gör...
az önce polislerin tutuklamaya geldiğinin oğlu tarafından duyurulduğu, milletvekilliği düşürülmüş olan t.c. vatandaşı.
devamını gör...
tutsak edilerek tüm halka, muhalefete ve hatta onursallık kurumuna gözdağı verilmek istenmiş hdp milletvekilidir.

anayasa mahkemesi’nden, ömer faruk gergerlioğlu’nun bireysel başvurusunu, önemi ve aciliyetine binaen anayasa mahkemesi içtüzüğü’nün 68. maddesi uyarınca öncelikli olarak ele alıp karar vermesini bir yurttaş olarak talep ederim.
devamını gör...
bugün itibarıyla anayasa mahkemesi, vekilliği düşürülen ömer faruk gergerlioğlu’nun bireysel başvurusunu sonuçlandırdı. yüksek mahkeme, gergerlioğlu’nun "seçilme ve siyasi faaliyette bulunma hakkı" ile "kişi hürriyeti ve güvenliği hakkı"nın ihlal edildiğine karar verildi.
uygulamaya konularak demokrasi serüveni bir başka noktaya ulaşacak.
devamını gör...
dünya üzerinde en hukuksuz yollardan hapsedilmiş insandır. aynı zamanda yaşayan en tutarlı, cesur hak savunucusu siyasetçidir.

hocamız hakkında dün anayasa mahkemesi hak ihlali kararı vererek ivedi tahliyesine hükmetti. lakin kendisi halâ hapiste. ülkenin en üst mahkemesinin bağlayıcılığı yok mu?

bu yapılanlarla her gün daha fazla hukuk ve ekmek soframızdan çalınıyor.
devamını gör...
buradan
ümit özdağ hocamıza dil uzatan terörist. zamanında fetönün kurduğu ergenekon ve balyoz kumpaslarını da desteklemiştir ayrıca. tam bir türk düşmanı.
devamını gör...
pkk terör örgütü müdür sorusuna, yani terör de bakış açısına göre değişir diyip geveleyen "siyasetçi"
devamını gör...
türkiye deki neredeyse hiçbir siyasinin değinmediği sorunlara değinmesi hoşuma gidiyor. doğru konuşmaları da var şimdi hakkını yiyemem, cesur biri. ama gel gör ki partisi de ortada. istediğin kadar iyi ol, terör örgütünün siyasi kanadına üye olunca pek bir anlamı kalmıyor.
devamını gör...
nefret dolu olmayan, sığınmacılar için insani hakları unutmayan, allah şahittir diyerek yemin eden hdp vekili.
devamını gör...
açık açık "pkk terör örgütüdür" diyebildiği gün kendisine saygı duyacağım siyasetçi. onun dışında fikirleri ve iç dünyası güzel. doğru yola gelir umarım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ömer faruk gergerlioğlu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim