pink floyddur.

bu adamla gilmouru karşılaştıranlar, pink floyd dinlemeye yeni başlamış ve ikisi arasındaki uçurumu göremeyen fanboylardır.
devamını gör...
efsanevi psikedelik rock grubu pink floyd’un kurucusu,* vokalisti ve bas gitaristidir.

1985 senesinde gruptan ayrılmasıyla grup liderliği david gilmour’a kaldığı için kurucu üyesi olduğu bilinmez.
devamını gör...
pompei kayıtlarında harikalar yaratan adam.
devamını gör...
israil’in bir (bkz: apartheid) devleti olduğunu söyleyip israil ve biden’a tepki gösteren (bkz: pink floyd)’un kurucusu olan basgitaristtir.
devamını gör...
bir bas virtüözü diyemem ama müzik üstadı. fender'in modellerinden biri roger waters ismini taşır. şarkıların çoğunu söylemez. gilmour ve right bulunurlar daha çok vokalde. 1983'te final cut'ını da indirip gruba veda etmiştir. çok narsist birisi olsa da "çok paranız olmasının tek avantajı çok yardım edebilecek olmanızdır." gibisinden diğerkâm bir lafı mevcurttur. evet, waters gitti ve pf bitti ama waters müziğe zaten devam ediyor ve bir time, echoes, shine on you crazy diamond gibi bir şeyler çıkartamıyor ortaya. yani waters grubun beyni idiyse gilmour da beyinciği idi her ne kadar waters pink floydun kendisi olduğunu iddia etse de. keşke dağılmasalardı, söylenecek daha çok şey vardı. (bkz: wish you were here)
devamını gör...
zuckerberg'in yüklü bir miktar para karşılığında instagram tanıtımı için ''another brick in the wall'' şarkısını istemesi üzerine verdiği cevap alkışlanmaya değer büyük sanatçı.
www.birgun.net/haber/roger-...
devamını gör...
#881388
pink floyd'un kurucusu değil, syd barret, nick mason, richard wright'le birlikte dört kurucudan birisidir. grubu kurma fikri syd barret'ten gelmiştir. syd ana vokalist ve gitarcıydı. su içer gibi uyuşturucu kullanması yüzünden şizofren olmuş ve gruptan ayrılmış yerine david gilmour ve ana gitarcı olarak alınmış, roger waters da daha önce syd'in üstünde olan şarkı sözlerini yapma işini üstlenmiştir.
şu ara 79 yaşındadır.
devamını gör...
bm'de yaptığı konuşma harikaydı ve tabii ki batı medyası görmezden geldi, hep yaptıkları gibi sessizliğe boğdular..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"roger waters" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim