para harcamak ve kilo almaktır.
devamını gör...
iğrenç hissetmek.
devamını gör...
yatmak. yatmayı keşfettim bu ara. çok güzel yatıyorum öyle böyle değil.
devamını gör...
düşünmek! düşünüyorum çokça... bolca... her şeyi didik didik sorguluyorum ve inanın bundan hiç ama hiç hoşlanmıyorum zihnimi eğer bir iş ile meşgul etmez isem durmadan düşünüyorum aralıksız... ve sonunda diyorum ki aslında hiç ama hiç özgür değiliz resmen umut dediğimiz beklentilerimiz yüzünden hem korkuyoruz hem özgürlüğümüzden vazgeçiyoruz. mesela beklentilerimiz olmasa, yarınlardan bir şey beklemeden yaşasak ne korkacak bir şeylerimiz olur ne de özgürlüğümüzü kaybederiz. bence bizi bir yerlere kenetleyen şey hep umutlar, beklentiler... üfff neyse bi kahve içeyim.
devamını gör...
biraz evvel bahçeyi düzenledik.çiçeklendirdik,toprağı havalandırdık çok verimli bir pazar oldu.
devamını gör...
bira içmek, yasakları ihlal etmek.
‘haklılık şemamı’ dibine kadar kullanmak.
devamını gör...
bi bok varmış gibi kafa sözlüğe yazmak.
devamını gör...
fırsat buldukça buraya girip bir şeyler yazarak kafamı dağıtmaya çalışıyorum
devamını gör...
netflix'te belgesel izlemek. uzun zamandır kullanmama rağmen çok az belgesel izlediğimi fark ettim. zam da gelmişken bütün belgeselleri izleme kararı aldım.
devamını gör...
ertelemek.
bu erteleyişlerin sonunda da en iyi yaptığım şey ağlamak olacak. buradan kendi yüzüme tükürüyorum.
devamını gör...
vazgeçmek. ne zaman içimden bir şeyler yapmak gelse hemen kaçıveriyor. kim uğraşacak, niye uğraşıcam, ne değişecek... hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden.
devamını gör...
bayılmak, bir sağa bayılmak, bir sola bayılmak. içimiz geçmiş. boğazımız kurumuş.
devamını gör...
uyumak.
.
.
günün farklı saatlerinde istediğim an gözlerimi kapatıp uyuyorum. belki bir kaçış.. belki bir vazgeçiş.. kitap okumuyorum, film izlemiyorum, yürüyüşe çıkmıyorum, insanlarla vakit geçirmek istemiyorum, ben hangi ara bu hâle geldim.. bilmiyorum. etrafıma bakıyorum da çabalamak için bir sebep de bulamıyorum. uyurken unutmak istiyorum ama neyi unutmak istediğimi ben de bilmiyorum..
devamını gör...
(bkz: beklemek)

ama neyi? onu bilmiyorum işte.
devamını gör...
her ay maaşımın yarısı çöpe gidiyor. gereksiz trafik cezaları, taksiti yeni bitmiş ayakkabılarımın çalınması, her ay sınırda trafik cezası, iki gün önce cebimden düşen 200 lira, gereksiz hastane masrafları, yeni aldığım telefonun camının parçalanması ve daha niceleri ... sağolsunlar maşımı harcamam için zahmet çektirmiyorlar bana.
devamını gör...
kitap okumak. hayatta yaptığım en doğru şey aynı zamanda.
devamını gör...
bol bol dinlenmek.
devamını gör...
pek pek sayın gülseren budayıcıoğlu'nun (etik olup olmadığı tartışılır)hastalarının hayatını anlattığı, hangi kanalı açsam karşıma çıkan, insanı hasta ettiği yetmezmiş gibi reytingleri alt üst eden dizilerini izleyip, ben bunu neden izledim deyip bir sonraki bölümün fragmanını beklerken boş boş tavanı izlemek.
devamını gör...
yalnız kalıp kendime vakit ayırmak .sürekli bir topluluğun içinde bulununca insan kendini unutuyor
devamını gör...
akademik araştırma yapmaktır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şu sıralar en iyi yaptığınız şey" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim