benimdir, ne yazık ki.
devamını gör...
bu benim. ama başlık sahibinin tanımına göre sanırım erkek değilim artık. beceriksizliğim isteksizlikten değil evde üç abimin olmasıyla alakalıydı. sonrasında da ilgim olmadı, başaramadım. affet beni hayat.
devamını gör...
olsun ya ilerde bir gün tuzlu kahve yapar allah'ın izniyle...

herkes her şeyden anlayacak diye bir kural yok! matkabı şarja veya fişe takıp tetiğe bastın diye tamirden anlıyor olamazsın çünkü benim 8 yaşındaki yeğenimde matkabı çalıştırabiliyor.
2 ampul değiştiren kendisini tamirci sanıyor, şuradan duy ver desem türkçe konuş diye yüzüme bakacaklar.
devamını gör...
benim içinde olmadığım gruptur.
sıvasından betonuna, matkabından buatına, bulaşık makinasından laptop ekran tamirine kadar evdeki herşeye burnumu sokmuşluğum vardır.
şimdi farkettim de bizim ev lanetli mi lan acaba niye herşey tamir gerektiriyo ??
* * *
devamını gör...
paramla yaptırmak varken, diyerek dahil olduğum erkek .
devamını gör...
geçenlerde 1 karyola, 4 sandalye ve masası, duvardan duvara yani 170x460 cm kitaplık aldım.

hepsini tek tek ellerimle ben kurdum demek isterdim ama hepsini de marangoz çağırıp kurdurdum. şu pandemi döneminde hem insanların çalışmaya ihtiyacı var yani alın verin ekonomiye can verin durumu var hemde param varken kendimi neden yıpratayım dedim.

tamirden de anlamam.
devamını gör...
yemek yapmayı bilir,
romantizmden anlar,
şiir okur,
klasik müzik dinler,
argo konuşmaz,
küfretmez,
tiyatroya gider,
centilmendir,
hayatında bir kere bile kavga etmemiştir,
hanım evladıdır,
pısırıktır.

dur dur böyle çok komik oldu.
böyle erkek olmaz di mi?

erkek dediğin tamir işinden anlar bi zahmet, tamirciye para vermek de neymiş?

gerekirse evin bütün elektrik, su, doğalgaz tesisatını baştan yapar.
bir tek bunlar mı gerekirse o evi yıkar baştan inşa eder.

çünkü erkeklik bunları gerektirir.

bunları yapamıyorsanız öyle sağda solda ben erkeğim diye gezmeyin!

t: böyle şeyler yapmazsa erkek olduğunu hissetmeyen erkektir.
lütfen arada bi eline çekiç falan verin de yoksunluk çekmesin! yalnız dikkat edin kafasına falan vurmasın yanlışlıkla. maazallah!
devamını gör...
neyse ki sizin demenizle olmuyo hiç bi şey
devamını gör...
munistir kesin. tanıdığım tüm tamir yapan erkekler sinirli idi ve yakınlarındaki herkesi hem çırak hem şamaroğlanı ilan ederdiler.
devamını gör...
bir rus arkadaşım vardı. aslında rusya ve ukrayna etrafından biraz arkadaş çevrem vardı. orada coğrafi şartların zorluğu ve alan genişliği nedeniyle yerleşim alanları oldukça aralıklı. bunun üzerine rusya ve eski sscb topraklarında işçilik ücretleri de yüksek olduğundan ortalama bir rus ailesindeki herkes tamirat ve tadilat işlerinden anlarmış, tabi anlamayanlar da vardır ama kırsal olsun ufak yerler olsun vs.

bir keresinde bu kız arkadaşın evinin bir odasının üzeri nemlenmis, apartmanda en üstte oturduğundan çatı tuğlalarınin kırık yerinden şu sızmış, neyse yönetim ortak giderden yaptırmış ama bir nemlenen iç kısma boya badana şart. ekipmanı da yokmuş, ben de vardı. kız gitmiş boyayı ve kireci bile almış. gittim inanamadım, evine üçlü merdiven bile almış. ben de fırçaları getirdim, hemen hallettik, lakin bir boya atışı var ki muazzam. klozetinin teharet vanası da bozuktu onu da değiştirdim, onu da sipariş etmişti. aslında sadece kızın aletleri yoktu, ben de masraf etmesin diye aldırmadım neyse. bunların orada kadın erkek farketmez herkes iş bilirmiş. bana bir rus kızı iş bilmeyen bir erkeği adam yerine koymaz demişti. kendi ailesinin erkekleri her işi halledermis.

özetle, bizim türk kızları için bir erkeğin iş bilmemesi sıkıntı olmaz ama rus kızıyla beraber olmak isteyen bro'lar bu konuda yetenekli olmak zorunda. haaa, 100 dolarınız vardır o ayrı*
devamını gör...
bi keresinde çamaşır makinası tamir edeyim dedim evi su bastı.işi bilen insana yaptiracaksin ve adam yaparken de müdahale etmeyeceksin.herkes kendi bildiği işi yapmalı.
devamını gör...
eli matkap tutan kadınlar ne oluyor o zaman? aman tanrım dedim.
devamını gör...
ampul değiştirmeye bile usta çağıran erkektir.
devamını gör...
matkap tutmayı beceremediği gibi ekşi sözlükten başlık çalmayı da beceremeyen erkektir, hiç sevmem.
devamını gör...
tamircilerin parça çaldığı gerçeği başlığındaki entrym ile katıldığım olay.

bana güzel bir hobi kazandırmış tamircilerdir. hem parça çaldıklarından hem de doğru dürüst tamir edemediklerinden dolayı, oturup araştırıp malzemeleri alıp kendim hallediyorum artık.
televizyon ekranı değiştirdim. telefon ekranı ve bataryası değiştirdim. eski laptopumun bataryasını, klavyesini ekranını ve menteşelerini değiştirdim. elektro gitarın tüm bakımları ve ayarlarıyla tamirini yaptım. gitar processorünün tuşlarının değmemezliği vardı onları yaptım.
azıcık araştırınca internetten her şeyin tamirine ulaşabiliyorsunuz. bence para yedirmeyin bunlara. hem el becerilerini gelişiriyor hem daha karlı çıkıyorsunuz.

ama kadın erkek diye ayırmamak lazım. laptopunu defalarca parçalayıp birleştiren kızlar tanıyorum. yatkın olmak lazım biraz. zorla olacak bir şey değil.
devamını gör...
huba huba uh uh ai ain

normal erkektir, tamir işlerinden anlama zorunluluğu yoktur
devamını gör...
anlasa iyi olur. basit bir musluk damlatınca tamirci mi çağırsınlar?
devamını gör...
allaha çok şükür elimiz tornavida tutar haliyle o işleri kendim yaparım. elektrik tesisatı da öyle.
devamını gör...
hiç anlamam. öğrenmeye de niyetim yok.
devamını gör...
gereksiz erkektir. hiç rağbet görmez valla evde kalır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tamir işlerinden anlamayan erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim