yaşamayı haketmeyen insandır, ne kadar yakın olursanız olun biri size vakit harcıyorsa teşekkür etmelisiniz, lütfen.
devamını gör...
sıgir tabiatlidir.
devamını gör...
tez kellesi vurula.
devamını gör...
nezaketsiz, saygı duymak kavramından bir haber olan kişidir. böyle kişilerle karşılaştığımda inadına nazik, kibar davranıyorum ki belki azıcık olsa etkilenir saygısız.
devamını gör...
öküzdür.

tek ve net tanımı.
devamını gör...
gerekli gereksiz her şeye teşekkür eden biri olarak nasıl içinin rahat ettiğini bir türlü anlamadığım insan.
devamını gör...
(bkz: nankör)
devamını gör...
belki de kendisine teşekkür edilmemiş insandır. yetiştirilme ve kendisini yetiştirmeye bağlı bir durum. en gereksiz şeylere bile teşekkür eden biri olarak umarım bu kişiler de teşekkür etmeyi öğrenir diyorum.
devamını gör...
büyük ihtimalle teşekkür etmeyi eziklik olarak gören, barzo gelmiş barzo gidecek olan bir canlı türü.
devamını gör...
nezaketsiz insanlardır, şöyle bir durum var ki teşekkür ettikleri zaman küçük düşeceğini sanan insanlar var, iş hayatında bu çok sık görülür, işini gördüğün, yardımcı olduğun insan sana bir teşekkürü bile fazla görür. teşekkür etmenin bir erdemlik olduğunu, teşekkür etmenin insanı küçük düşürmeyeceğini tam tersi insanı yücelteceğini anlamaları gerekir. oysaki teşekkür insanı motive eder daha da hırslandırır insanı, iş hayatında olsun normal günlük yaşamda olsun teşekkür etmek her zaman insanın değerini daha da arttıran bir kelimeden daha da öte bir şey.
devamını gör...
bodrum otogarı.biletini alan lavuk cüzdanını düşürdü.sadece ben gördüm.son anda yetiştiği için hareket eden otobüse biniyordu.arkasından koşup"cüzdanınızı düşürdünüz" dedim.teşekkür etmedi,yüzüme bakmadı.kendi kendime dedim başka biri bulsaydı da çatır çatır yeseydi paranı.öküzün bayrak sallayanıdır.
devamını gör...
bir şeyi haketmeyen ve saygısız insan
devamını gör...
iyilikten anlamayan insanlardır. ben biri bana kapı tutunca bile hemen teşekkür ediyorum. biri bana da yaptığım ufak bir şey için bile teşekkür ederse mutlu oluyorum. nazik olmak bu kadar zor değil. en kötüsü de esnafa kolay gelsin diyorsun cevap bile vermiyor. buna rağmen demeye de devam edicem, iyi insanların hatrına.
devamını gör...
(bkz: hödük)
devamını gör...
hatasi sonrasi "ozur dilemeyen" insanla kabalik yonunden ölümüne kapisir.
devamını gör...
=kibir
devamını gör...
özür dilemeyi bilmeyen insanla kardeştir
devamını gör...
nasılsın sorusuna iyiyim diyen insan ile eş değerdir, bu gibi durumlarda çözümüm bende iyiyim, ben teşekkür ederim demekten yana oluyor ve işe yarıyor.
devamını gör...
sevgili şok kasiyeri, sevgili otobüs şoförü, sevgili fırıncı, sevgili 6 yaşında ki medeniyetsiz kardeşim
teşekkür etmek sizi öldürmez.
devamını gör...
insanın enerjisini sömürür. gülümsemek veya teşekkür etmek bu kadar zor mu? sabah uğradığım bir market veya bindiğim bir dolmuş eğer ettiğim teşekkür, herhangi kibar bir söylem karşısında surat asarsa bütün gün aklımdan çıkmıyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"teşekkür etmeyen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim