doğrudur, ne kadar kaba saba, ne kadar bağnaz, ülkücü, pala bıyıklı adam varsa onları seviyorlar.
devamını gör...
öylesini istiyorum karşıma tam tersi çıkıyor hep. inancımı yitirmeyeceğim... (yani sen yine de yitirmeden gel olur mu?)
(bkz: nerde lütfen söyleyin)
devamını gör...
bir kız olarak böyle erkeklerden hoşlanmıyorum ama böyle kızların olduğu bir gerçek ne yapabiliriz ki.
devamını gör...
siz gidip doğru kızlarla konuşmazsanız karşınıza hep böyleleri çıkar.
devamını gör...
(bkz: mütevazı) (bkz: mütevazi)
devamını gör...
farklı bir kültüre sahibim. ailem türkiye'ye göç edeli pek uzun zaman olmamış. anaerkil bir topluluk içinde büyüdüm. olayı tamamen tarafsız gözler ile inceleme şansım var bence.

türkiye'de kadın olmak zor. cinayete kurban gidiyorsun o adamı seçmeselermiş diyorlar, tecavüze uğruyorsun o saatte orada ne işi varmış? türkiye'de genellikle erkekler suçsuz bulunuyor ki ne iğrenç bir sistem bu anlamış değilim.

çoğu erkek net olarak çakal. bunu böyle kabul etmek lazım. adamla tanışıyorsun, son derece efendi, iyi eğitimli, anlayışlı ve maço olmaktan uzak bir tavırla yaklaşıyor. hediyeler, güzel sözler, üstün bir anlayış gören kadın kaçınılmaz şekilde aşık oluyor. aha düştü avcumun içine diyen erkeğin kadına gerçek yüzünü gösterdiği bir an geliyor sonra. ilgiyi çekiyor, maço tarafı açığa çıkıyor, küfürler başlıyor ve işler şiddete kadar uzanıyor. kadın aslında hiç tanımadığı bir adama aşık olduğu için iyice şaşırmış oluyor ve kafa karışıklığı yüzünden doğru kararları vermesi uzun sürüyor. yani kadınların çoğu efendi görünen erkeklere aşık oluyor ve maço erkeklerden şiddet görüyorlar.

yani kadınlar ilk başta bahsedilen erkek tipine düşüyor çoğunlukla ama ilişkiyi sürdürdüğü erkek tipi tam tersi haline geliyor. konu bu. çoğu arkadaşım bunu yaşıyor. çoğu kaba, şiddet düşkünü ve iğrenç erkek tipi seçiyor gibi görünüyor böyle olunca. alakası yok. tecrübesizliklerinin kurbanı oluyor. anormal gelmiyor bana bu. hayatları boyunca hep erkeklerden kaçarak büyüdüler çünkü ailelerinden korkuyorlardı. karşılarına çıkan ilk erkeğe düşüyorlar ve iyi kötü ayrımı olmadığı için olaylar üzücü yerlere ulaşıyor.

ben olaya çok genel baktım. sahiden efendiliğini koruyabilen erkek varsa ve tercih edilmiyorsa onu farklı şekilde değerlendirmek gerekiyor. bir insan sadece efendi ve iyi olduğu için tercih edilmeli mi? birkaç özellik tercih edilmesi için yeterli mi? ya da elbette tercihi maço olan ve şiddetten hoşlanan azınlık vardır, bunlar tüm türk kadınını etiketlemek için yeterli mi? sonuçta bunlar karışık konular. bence öyle.
devamını gör...
uydurmayınız.
devamını gör...
30 undan sonra sever
biraz daha burnu sürtsün
anlar o zaman
yol yakınken dönmeyi beceremezler
ne dost dinler ve yol gösterilmeyi seçerler..
var böye tipler
sonra o tipler başlıkta tanım istenen erkek tipine denk gelir. o da ömürünü tüketir.
devamını gör...
bazı kızlar sever, bazıları sevmez. çok da genellenecek bir konu değil. hoşlandığınız kız size yüz vermedi diye burada böyle ekşici başlıkları açıp durmayın.
devamını gör...
kim diyor abi bunları,bad boi aşkı devri kapandı.
devamını gör...
hani nerde öyle erkek niye denk gelmiyor bana? kim hakkımı yiyorsa haram zıkkım olsun.
devamını gör...
eğri oturup doğru konuşalım, kadınların genetik olarak güçlü erkeği sevmesi çoook eskilere dayanır. kadınlar, çocuklarının babasının güçlü ve onları koruyabilecek bir erkek olmasını isterlermiş eskiden. bu gün kadınlarda bunun kalıntısı hala görülür.
devamını gör...
olaya evrensel bakarsak ve hatta cinsiyet gözetmeden bakarsak öyle adamı erkekler bile sevmiyor. mıymıy bir erkekle biz bile takılmıyoruz.
devamını gör...
genç yaşlarda hayattan beklenen heyecan, aksiyon ve nefes kesen anlar... yanlış yapmaya olan açlık, deneyim kazanma içgüdüsü bu duruma sebebiyet verebilir. insan yaş aldıkça, tecrübe kazandıkça kendisi için doğru olanı buluyor zaten. ama tabi ki genelleme yapmak yanlış olur. ne de olsa istisna pek çok kişi bulunabilir aranırsa.
devamını gör...
yabancılar ile evlenen arkadaşlarım var. genel olarak, hiç kaprisli olmadıklarını söylüyorlar. bizim kızlarımızda beklentiler çok fazla, aşırı kapris hali mevcut, gösterişi seviyolar, birbirlerinin ve ailedeki kadınların etkisi altında fazla kalıyorlar. bu yüzden efendi, saygılı erkeklerimizi yabancılar kapıyorlar.
devamını gör...
(bkz: hay kafanıza kadın kadar taş düşsün)
devamını gör...
her kadın efendi, kibar ve ahlaklı mı?
bu da bir soru.
devamını gör...
sevmeyen sevmesin alüminyum ben efendiliğime bakarım. millet sevecek diye p*ç mi olalım?
devamını gör...
erkekleri ne kadar tanıyoruz ki 'efendi, mütevazi, centilmen, kibar, ahlaklı erkeği' tanıyalım/sevelim? karşısında binbir surat patates adam mı var yoksa insan mı emin olamıyorken türk kızı napsın...
devamını gör...
yanlışınız var. seviyor fakat macera istediği için tam tersi insanlarla muhatap oluyor. sonra da işin içinden çıkamayıp aşık oluyor ve evlenip hayatını mahfediyor. oysa macera aramasa her şey çok güzel olacak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türk kızının efendi mütevazı centilmen kibar ahlaklı erkeği sevmediği gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim