zaman tüneli

bu senin kendi tercihin.
istediğin her şeye sahipsin şımarıklık ediyorsun.
takma kafana ya herkesin başına geliyor böyle şeyler.

beyin hastalığı bu, insanlara iyileşmesi için elektrik tedavisi veriliyor.

hadi oradan.
devamını gör...

(bkz: erektil disfonksiyon)
devamını gör...

lafta başkent olması.
devamını gör...

insanın hasta olmayı tercih etmesine kılıf bulmaya çalışmanın getirisinin kendi mutsuzluklarımızı baskılama gücünün varlığına inanma çabasından ileri geldiğini fark etmemek için kör olmak gerekir tespiti.

pembe bir gözlük satın alındığında dağılıveren kara bulutlar değil yalnız insanların yaşadıkları, bazı konularda beylik laflar etmeden insan içine karışmak gerekiyor.

bilimsel olarak kanıtlanmış detaylarla donanmış olan bir şeyleri tek başımıza yenebiliyor, değiştirebiliyor olsaydık devasa bir sistemi çökertirdik.

demek ki dışarısı çok güzel, güzel bak demek yetmiyor. gibi gibi gibi.
devamını gör...

sevdiğin kişinin de insan olduğunu idrak etmektir.
ben daha çok nasıl beslendiğiyle ilgilenirdim..
kayısı kompostosu yapmasını önerirdim.
wc'ye çıkabildin mi canım?
diye sorardım. yanında olmak isterdim. destek olmak isterdim.
eğer utanmazsa lavman yapardım.

bir hal çaresi bulunur be iki gözüm.
ben senin ağrılar içinde kıvranmana dayanabilir miyim?
derdim.
devamını gör...

bir an tüm bildiklerim yanlış sandım da meğer sevgi göstergesiymiş.*
devamını gör...

uyanır uyanmaz telefonu manasız bir telaşla ele alıp gelen whatsapp mesajlarına bakarken yaşanılan hadisedir. ben daha uyandım mı uyanmadım mı, henüz rüya aleminden dünya telaşına teşrif ettim mi, gözlerim açık mı kalmak ister yoksa kapalı mıdır hala belli değilken bir gafletle sohbete düşünce mecbur cevap da vermem gerekiyor. hele de saat geçse, karşındakininse senin kaç saat uyuduğundan ziyade 'bu saate kadar uyunur mu yahu' şeklinde üstten bakacak cevapları olduğunu biliyorsan dakikalarca sana gönderilen fotoğrafa bakıp hem algılaman hem de geçen dakikaları telafi edecek ayrıntıda cevaplar vermen gerekecektir. bu yüzden de her şey çok zorlaşır.
devamını gör...

bari yerine montella'yı getirseler.
fatih terim gelmesin yaaa.
devamını gör...

annesi olmayan kişi serzenişidir. ihtiyaç duyulduğu anlarda yaşamayanın bilmeyeceği acılarla başbaşa kalırsınız. annesizliğin yerini hep keşke'ler alır.
devamını gör...

(bkz: anlıyorum sayın cumhurbaşkanım)
devamını gör...

bana kalırsa depresif bakış açısına sahip olmak , deneyimlerimizin ve karakterimizin ötesinde bir seçimdir. tabii ki ruh halimizin etkilendiği şeyler bunlarla sınırlı değil fakat ana sebep insanın kendinin depresif, huzursuz ve şımarık olmayı seçmesidir.
eğer bir şeymiş gibi davranırsanız o olursunuz. eğer mutlu olmaya çalışıp mutlu olmak için sebep arasaydınız mutlu olurdunuz, demek ki siz de mutsuz ve memnuniyetsiz olmak için sebep arıyorsunuz, zamanla da depresif bir ruh haline bürünüyorsunuz.
devamını gör...

a milli futbol takımı teknik direktörü stefan kuntz, görevden alındı.

-aa
devamını gör...

sözlükteki ankara antisi entrylere karşın başlattığım yeni bir post modern devrimdir arkadaşlar! göreceksiniz 10 seneye kalmadan dünya ankaradan yönetilecek.
devamını gör...

(bkz: tespit gibi tespit)

bir tane de benim aklıma geldi bundan. ismini telaffuz etmek istemiyorum. oh çekerken aşırı komik oluyor yüzü. bıyıklı. bakanlık falan yaptı he.

konuşunca sinirleniyorum ama sustuğunda tipi çok komik.
devamını gör...

bazen günlerce takılırım, her sabah uyanınca bakarım dakikalarca.
devamını gör...

1.sezonu 2.sezonundan daha iyi olan dizi.
bütün bir sezon raşel'in insana saç baş yoldurtan duygusal ergenlik hezeyanları ile dolu.
devamını gör...

yozgat'tan bile mi?
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ya arkadaş herkes böyle diyor da, istanbulda, eskişehirde veya yozgatta daha farklı olan şey nedir? oralarda da kocaman bir sirk kafilesi geçmyor herhalde sokaklardan..
devamını gör...

bunları duyan yonca evcimik durur mu? “bandıra bandıra ye beni doyamazsın tadıma.” deyivermiş.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim