zaman tüneli

iyiyim. bir şeyim yok.
devamını gör...

bugün bir yere gitmedim.
devamını gör...

kolay değil ama başarabiliriz.
devamını gör...

bizim köyde bir adam vardı kendi tarlasının arasındaki yoldan hayvan geçmesine izin vermezdi ama başkasının tarlasının arasındaki yoldan hiç utanmadan geçerdi. kuralları kendi koyuyordu çünkü.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

meşgulken hızlı geçer boş vakit öyle hızlı geçmiyor.
devamını gör...

üniversiteye girdiğimde bir asistanımız henüz bekardı. mezun olmama yakın aynı asistan, karnı burnunda hamileydi ve o karnı burnunda haliyle derse girmek durumunda kalmıştı. iki-üç hafta sonra da minicik bir bebekle gelmişti derse.

az önce ınstagram'da denk geldim; o minicik bebek kocaman çocuk olup başka bir hocamızla galeri galeri gezip fotoğraf çekmişler.
devamını gör...

diş.
devamını gör...

çok tatlı (!) bir sahne geldi gözümün önüne. bir bayram esnası *, e-5 karayolu, vızır vızır trafik... motosiklete yan oturmuş şişmanca bir kadın *, onun önünde bir kız çocuğu *, kız çocuğun önünde bir erkek *, erkekle gidon arasına sıkıştırılmış bir oğlan çocuğu *.

hepsinin başı çıplak, üzerlerinde bayram kıyafetleri, bir tek sürücüde kask var.

sizin ben....
devamını gör...

sumaklı soğan, patates salatası, çoban salata, lahmacun içi, çiğköfte.
devamını gör...

toprak.

oradan koparılıp atıldığı her yemeğin lezzetini bozuyor.
(şahsi fikir)
sevene saygım var.
daha önce hiç maydanoz seviyor diye birini eleştirmedim, bugün de yapmam*
devamını gör...

insanların kimlerle sevişip sevişemeyeceği hakkında fetva veren kurumumuza sordular mı acaba?

hani şu her sene milyarlarca tl (milyon değil) bütçesi olup mercedeslerden halka "şükredelim" diyen kurum.
devamını gör...

sanırım artık kabullendim. kabullenince rahatladım biraz zor olsa da yapacak başka bir şey de yok sankii.
devamını gör...

iki birey arasında özgür irade ile gerçekleşen eylem, toplum önünde yapılmıyorsa zaten bunu suç olarak nitelendirmek mantıksızdır. bakın belki bilmeyenler vardır, islamda bile zina için hani evliyse taşlayarak öldürme yada bekarsa sopa cezası varya, işte o cezaların olması için 4 erkek yada 8 kadının *o iki kişiyi ilişki sırasında görmesi gerekir, ilişki sırasında dediğim birleşme anında görmeleri ve bunu hakim karşısında çelişkisiz anlatmaları gerekir. ki bu durum suçun tesbitini neredeyse imkânsız kılar. şimdi bu şartlar altında özellikle kilitli kapılar ardında günümüzde yapılan zinaları kaç kişi şahitle o anda görecek? bakın çıplak şekilde 2 kişiyi aynı odada hatta yatakta bulsanız bile birleşme yoksa bu ceza verilmez. (ki günah olduğu gerçeğini değiştirmez ama ceza verilemez) şimdi public ortamda milletin zina etmesi ne kadar doğrudur? yani aslında burda toplumun ahlak yapısını düzenleme söz konusudur.
devamını gör...

35-40 yaş üstü her motosiklet kullanıcısının hayatında çok fazlası olan motosikletlerdir.
aklına gelince duygulanmayan yoktur.
devamını gör...

bir çekoslovakya kültü... hala hastaları var. 2 zamanlı motorunun sesi hala kulaklarımda...

devamını gör...

toplu ulaşım, kahve.
devamını gör...

yıllarca annemin yaptığı şey. babamın bir jawa'sı vardı, annem 657...kot yasak, pantul yasak. kloş etekle nasıl oturmasını beklersiniz?
yıllarca işe öyle gittiler. araba rüya o dönemde...yaz kış öyle gittiler hatta bende öndeki benzin deposuna otururdum...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

motosiklet oturduğu tarafa devrilirse vücuduyla sürücüye ve motosiklete tampon olsun diye o şekilde oturtulan kadındır. kadın ölür ya da ağır yaralanır tabi. ama bunun ne önemi var ki?
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim