zaman tüneli

gerekçesi ne olursa olsun, üzmüş olur.
devamını gör...

muğlak bilgi candır. çok fazla detay mide bulandırır.
devamını gör...

nedim şener’in yeni videosu ortalığı karıştıracak.
:
nedim şener "imamoğlu davası" hakkında cnn türk'e konuştu! "girne üniversitesi o dönem dershaneydi". diyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

devamını gör...

tilki gelmesin diye dükkânı yakanların köy şubesi vardı benim çocukluğumda. elma ağaçlarını kesen bir tanıdık, neymiş çobanlar zarar veriyormuş ağaçlara, çok küçük olmama rağmen, bu duruma çok şaşırdığımı hatırlıyorum.
sonuç:
doğa kaybetti, elma kaybetti,
ama adam hâlâ kazandığını sanıyor.
devamını gör...

topu karşı tarafa atmaktansa, topun sizde olmasının daha kıymetli olduğunu çözmüş insan bunu yapar. aferimdir.
devamını gör...

yanlışlıkla engellemiş olabilirim.
devamını gör...

değişim ve gelişmeler baz alındığında;
çince,
japonca,
korece.
devamını gör...

herkes de elinde telefonla mesaj bekliyor sanan eleman sanrısı. hele haftaiçi ofisteysem hayatta yarım saat falan mesajlaşamam kimseyle. sanıyorlar ki bir mesaja 1 dkda cevap verirsin e verdik diyelim gene yazacak. yanımda patron full focus * çalışıyorum. iş çıkışı eve gideceğim yemek yapacağım biraz kafa dinleyeceğim zaten bana kalan 3 saat. arkadaşlarım bilir zaten bazen 3 gün sonra döndüğümü kırılmazlar.
devamını gör...

az önce hazırladığım reelsımla aşk yaşıyorum.

çok tatlıyım yaa hu. gideyim de kahve içeyim.
devamını gör...

alamayacak durumdaki ex in yanında nergisleri ne kadar sevdiğimi hiç çaktırmamış olmam.
ve kendime de alamamıştım buna sebep.
ah nergisler ah...
utanacağını sandım işte...
mutluluk sebebim ben'im.
devamını gör...

ispanyolca
fransızca
bu ikisi de hayat kurtarır.
almanca, italyanca falan çok küçük bir coğrafyada işinizi görür.
diğer ikisinin kullanım alanı çok daha yoğun.
devamını gör...

bunun gerçek cevabı hassas çocukları hayattan tiksindirecektir.

mantıklı hiçbir insan evladı annesiyle babasının cinsel ilişkisini yüzünü ekşitmeden düşünemez.
devamını gör...

omuzları güzelse bunlar konuşulur tabi, şartları masaya yatırmak lazım.
sonrasına bakılır*
devamını gör...

işte tam da bu yüzden içki dışarıda içilir diyoruz*
baş başa içkiler evde. onun yeri ayrı.
onu başka başlıkta konuşuruz.
kalabalık ortamla içiliyorsa amaç eğlencedir.
10 kişi toplanıp dertleniyorsanız içkiden önce grup terapisine gitmekte fayda var.
e eğlenmek için rahat kafa lazım.
rahat kafa için de işleri başkalarının yapması lazım.
gidin bir mekana, oturun işte mis gibi.
müzik çalsın, sohbet edip eğlenin gülün vs...
atın kendinizi ayağa, oynayın mis gibi.
bulaşıkmış kusmukmuş gibi dertleriniz olmasın.
devamını gör...

mavi boncuk seviyor olabilir. bir de bonkör, eli açık insandır, kimse boncuksuz kalmasın, kendini kötü hissetmesin diye psikolojik destek olma çabasındadır aynı zamanda. sonuç hüsran, bu boncuklardan çıkarım yapabilecek çokça insan olabilir, dağıtım aşamasında dikkat edilmesi gerekir.
devamını gör...

ben küçükken anne baba yan yana yattığından çocuk oluyor sanıyordum. bence leylek klişesinden daha akıllıca.

bir gün ablama gelip sormuşum: abla, hani biz beş kardeşiz ya, bu annemle babam beş kez mi yatmış demek oluyor? arkadaşım üç kardeş. onun annesi babası üç kez yatmış o zaman. doğru mu?

bir yerlerden “yatmak” fiilinin sevişmek anlamında kullanıldığını duymuş olmalıyım ama o zamanki zihnimle yatmak demek maks yan yana yatıp uyumak diye düşünüyordum muhtemelen.

sonra büyüdüm, öğrendim. ilk öğrendiğim anı da unutmam. delicesine bi inkar ediş peyda olmuştu. “yooooo yanlışınız var, öyle olamaz, olamaz, yooo” moduna girmiştim.

bu kadar. sonrasını anlatmayayım.
devamını gör...

tuvaletin tavanı boyanacak
boya kutusu ve fırça iki aydır orda
bu günde merdiveni oraya taşırsam
en geç seneye boyarım
bu etkinlik insana harika hissettiriyor
devamını gör...

her ne kadar orijinal gibi dursa da, belli klişelere sahipti. lakin yine de benzersiz repliklerle adını tarihe yazdırdı.


g: lan bilo, şu arabadan sigaramı al gel hele.
b: nerde ki abi araba?
g: namınamına. nerde olacak, yolun başında.

***

i: boşver gökhan abi. seni bilen biliyor. senin ayakkabından su içilir abim benim.
g: ya gibtir git dıbına koyduğumun topuna bak. ayakkabıdan su mu içilirmiş.
i: saygıdan yani abi.
g: sana göre ne var? gibin başağına denk, zütün trampet çalıyor dıbına koyim.


bütün bu diyaloglar ince ince işlenmiş, izleyiciye sunulmuştu.
devamını gör...

aptal bir insan olduğu ve doğruyu eğriyi ayırd etmede aksadığı aşikar bir ezik
devamını gör...

yakında "islamı, qatar'ı ve müslüman kardeşler'i sevmeyen onun bunun çocuğudur, yaşasın ulan şeriat!!" diye bağırıp çağıracak herhalde.

kendisi gazeteci falan değildir dolandırıcıdır. qatar terör devletinden rüşvet aldığını da inkar etmeyen bir soytarıdır. 20'li yaşlarından beri antisemitisttir. hiçbir zaman da amerikan değerlerini benimsememiştir. nick fuentes denen nazi bozuntusu bile kendisinin gerçek yüzünü gördü.


-- hristiyanlar kendini nerede daha güvende hissediyor; katar’da mı israil’de mi?

-- katar’da yaşayan hristiyanların sayısı, israil’dekilerin en az iki katı.

-- eğer katar, ‘isa’nın adını ananların kafasının kesildiği’ bir yer olsaydı, bu nasıl mümkün olurdu?

-- üstelik ülkede çok sayıda kilise var ve çoğu hükümetin tahsis ettiği arazilerde inşa edilmiş.

-- katar’ı övmüyorum, taşınmıyorum da. ama eğer bu ülkeye gitmeyi bile bir suç gibi gösteriyorsanız, ya yalan söylüyorsunuz ya da bizim değer yargılarımız tamamen farklı.


video

geceleri kabuslarında muhtemelen kendisini elinde ıslak odunla netanyahu kovalıyor.

satmaya çalıştığı malın yani islamın amerikan kültüründe yeri yok. tepeden tırnağa aykırı. özgürlüklere bu kadar düşman başka bir kültür yoktur dünya üzerinde.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim