zaman tüneli

ona bir dönüm noktası kazandıran ölürüm sanadır.
ayrıca çok popüler olan kuzu kuzu, gitti gideli, kır zincirlerini, dudu da iyiler arasındadır.
benim diğer bir favorim altyapısı ve melodisi güzel olan selam ver şarkısıdır.
devamını gör...

bir kez daha anlıyoruz ki, psikiyatrik ve geriatrik rahatsızlıklar, kişinin parasına, şöhretine, kariyer ve zekasına bağlı olmaksızın gelişiyor..(muş)
evet acıklı, ama malesef gerçek..
devamını gör...

hangisi akılda kaldıysa o tabii kii (bkz: kuzu kuzu)
devamını gör...

hem özlüyorum hem özlemiyorum,

eski ben öfkeli ve psikopattı (tepesi attığında.) öfkesini kontrol etse bile patladığında vezuv yanardağı anne şefkati gibi kalırdı.

o zaman da fiziki kavga ediyordukta öldürmek için yumruk attığımı çok bilirim. şimdi iyi en son büyük hasar verdiğimde yoğun bakıma göndermiştim.
devamını gör...

hem sözlükteki yersiz reklamlardan şikayetçi olup, hem hurdaya çıkartılmış yersiz ürün reklamı yapmasak mı acep..
devamını gör...

tamamen aynı gerekçelerle hem çok özlüyor hem de hiç özlemiyorum. mesela eski ben insanlara çok güvenirdi, insanlara güvenecek kadar saf o kişiyi özlüyorum ama bugün o'nun o güvenmeleri yüzünden yaşadıklarıma bakınca da iyi ki eski ben değilim diyorum.
devamını gör...

güzel olacak bir çok şey senin saçma egondan geçemedi.
sandığın kadar cooooooolllll değilsin.
devamını gör...

yıllarca savunmuştum ama 2023 seçimlerinde "çekilin pirom yüzde 66 ile geliyor" furyasına katıldığında gözümde tamamen bitti.
devamını gör...

iyi erkek diye bir şey yoktur. sizi seven erkek vardır. eğer patolojik bir problemi yoksa bir erkeğin iyiliğini sevgisi belirler. bir kadına onlarca zalimlik yapıp, bir başkasına prenses gibi davranan erkekleri çevremizde bolca görürüz. bu kadınlar için de böyledir.

not: entry kadın erkek ilişkileri hakkındadır.
devamını gör...

evet, yaşadıklarım beni değiştirdiğinden, başka biri olup çıktığımdan beri eski halimi özler oldum..
devamını gör...

hiç özlemiyorum. ömrümü yedi gerizekalı.
devamını gör...

ben onu kendi başıma da hallediyorum ya..
devamını gör...

yarım yamalak bilim tarihi, sıfır din bilgisi, sıfır fizik bilgisi, sıfır antropoloji vs bilgisiyle ortaya koyduğu ve 1960’larda bile ciddiye alınmayacak argümanlarla geri zekalı bir kitlenin yetişmesine büyük katkı sundu.

şimdi bunlar celal şengör’ün jeolojiden tüm bilim dallarına teşmil olan bir uzmanlığı olduğunu varsayıp o içler acısı argümanlarla bilim savunucusu postuna falan oturduklarını sanıyorlar.

hayır, adamın 30 küsur yıldır kendi öz uzmanlık alanında savunduğu, üzerine makaleler yazdığı kırıksız fay iddiasının yanlış çıkması bir yana, itü’de bunun aksini ispatlayan (çalışması tpao verileriyle de doğrulanan) doçentin bunların şerrinden kanada’ya kaçtığı ortaya çıktı.

bilmem kaç tane bilimler akademisi üyesi olarak tezlerini boşa çıkaran çalışmanın sahibine “yav istersen sen birinci yazar ol da ben de senin makaleye imza atıp şu rezilliği karambole getireyim” girişimi, eski makalelerinin ortağı avusturya’lı prof arkadaşının muhalefetine takılınca onu da beceremedi. şimdi hiçbir şey olmamış gibi hala yüzsüz yüzsüz piyasada geziyor.

bilim anlatıyor, güya din çürütüyor falan. şaka gibi memleket.

edit:

‘bilim nasıl işler’ üzerine kelam etmeden önce temel düzeyde okuduğunu anlama yetisi kazanmak elzem:

“…üzerine makaleler yazdığı kırıksız fay iddiasının yanlış çıkması bir yana…”

yani ne diyor? bunu geçtik; adam hiçbir katkısı olmayan makaleye çöreklenip kendini temize çekmeye çalışıyor.

onu da geçtik, celal şengör’ün “çalışması” güncel geçerli bir veriye falan da dayanmıyor.

dahası, iddialarını yalanlayan ilgili veriler ortaya çıktıktan sonra yıllarca bunları sümenaltı etmeye devam ediyorlar. o da yetmiyor, adamın çalışmasından adamı çıkartıp kendi uyduruk fay haritalarını onun çalışmasıyla göstermelik revize ediyorlar ve yine kırıklı faya dönük bir açıklama yapmıyorlar. bilim etiğini falan geçtim, ahlak düzeyinde sorgulanacak derecede bir rezillikten bahsediyoruz.

t24.com.tr/yazarlar/cansu-c...
devamını gör...

abi o değil de elif yaaa, sen ne yapmaya çalışıyorsun kadın, bir varsın bir yoksun, bir uzaksın bir samimi, gösteriyorsun kapatıyorsun, yanına gelmek istiyorum ama neyle karşılaşacağım bilmiyorum, biz napacağız seninle be elif.. ben yeni biriyle tanışmak istiyorum ya bana iyi gelecek biri, iyileştirecek biri, insanları iyileştirmekten tükendim..
devamını gör...

hey gidi hey ne zamanlardı be. az küfür yemedik bu adamı eleştireceğiz diye.
devamını gör...

benim için laf kalabalığından öteye geçmez
okumam bile yarısında çıkarım

"bir şeyi basitçe anlatamıyorsan, onu yeterince iyi anlamamışsın demektir." -einstein
devamını gör...

harbi nasıl bir soğuk arkadaş, götüm donmadı desem yalan söylerim.
devamını gör...

lacivert her şey favorimdir
devamını gör...

5 tl zam hiçbir şey..
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim