zaman tüneli

şans city’den yana serseri toplar önlerine düşüyo anasını satayım
yoksa 1-2 tane atmıştık çoktan
devamını gör...

ben bazen bu programa bakıyorum. tabi yemeklerin tarifini öğrenmek için değil. insan davranışlarını ve tepkilerini gözlemleyebilmek için bakıyorum. normalde "anadolu'nun bağrından kopan" vatandaşlarımız nimet dediğimiz kavrama yaradandan ötürü önem verir, yani yemek bizim kültürümüzde çok önemlidir.

geçen fatih altaylı'nın bahsettiği gibi "bu yemek yenir mi, iğrenç olmuş, köpeğe versen yemez." tarzı şeyleri yine dikkat ediyorum ya anadolu'dan gelen insanımız söylüyor, ya da sonradan "istanbullulaşan" geldiği şehrin kültürüne alışamamış birtakım kalabalıklardan böyle cümleler görebiliyorum.

tabii diyeceksin ki acun'un programında ne bekliyordun ki rating için rahmetli anne babasını hologramla survivor adasına getirir, hindistan cevizi için kavga ettirir. bu mu sana garip geldi diyeceksin ? evet bana garip geliyor, belki sizin birçoğunuzun ruhu çoktan satılmış olabilir ama ben insanların normal hareket etmeleri gerektiğine inananlardanım.

hadi kadınları anladım stres ve para kazanma hırsıyla acayip tepkiler verebiliyorlar, ortamı gerebiliyorlar. alışığız artık. peki ya erkekler ? çoğu da homo bu arada ve ben bir cast ajanstan getirildiğini düşünüyorum yani türkiye'de her homo aynı zamanda karakteri birçok ahlaki özellikten yoksun anlamına gelmemeli.

yani velhasıl kelam, herkes netflix, hbo max filan izlemiyor güzel kardeşim. rtük ne işe yarıyor çözebilmiş değilim. biraz tv'de gündüz programlarına dikkat edilmesi lazım. hele o zuhal topal'ın direkt şutlanması lazım.
devamını gör...

yani olmuyor, olmuyor istesem de
kimse gelmiyor beklesem de

devamını gör...

o kadar büyük ki
şampiyonlukların yanında futbola bir de td hediye etti
2 sene daha kalsa uefa garantiydi
devamını gör...

kara toprak isimli eseri hoşuma gidiyor. esturman batı ancak ruh ve ezgiler anadoludan. bizim adam bizi anlatmış.

dinlerken süresiyle emriyo hakine dönen,bebek olan yeşeren sonra coşan sonra sakinleyen sonra da ölen insanı besteyle anlatmış.

dinlemezi öneririm. bir ömür bu beste kadar bebisler.

devamını gör...

berbat ötesi ingilizcesi olan hintlileri çağrı merkezine doldurmak,yapay zeka merkezli tamamen robotik otomasyonlu bir alışveriş platformuna dönüşen amazona tezattı.galiba yönetim bunun farkına mı vardı bilmiyorum,ancak çinli rakiplerinin rekabetinin bir kar baskısına yol açması ya da başka sektörel açılımlara ve projelere öncelik verilmesi amazonun stratejik hedefleri olabilir.önümüzdeki süreçte de amazon yeni işten çıkarmalar yapabilir,hatta türkiyedeki operasyonundan bile çekilebilir.
devamını gör...

neden böyle oldu dediğim o kadar çok şey var ki şimdi neden böyle oldu demek çok saçma.
devamını gör...

sesle uyumsuz olsa da gördüğüm ve kestiğim ve biçtiğim götüntünün fotoğrafının ahanda buraya konulmasıyla paylaşılmış fotoğraftır.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

lan niye sürekli geriye dönüyonuz akıl mı yok? çık, bas, saldr. 8 yemişiz, 9 yemişiz kimin umrunda ank yaaaa. korkaklığa gerek yok.
devamını gör...

abdülkerim diye topçu ismi mi olur ya.
devamını gör...

değişik bir aktivite. versene alarm diyorum ekranıma. bakıyor bana bön bön.
devamını gör...

alarmla yarışmak gibi bir şey.
devamını gör...

#3867567

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

özledim hepinizi lan. en son hatırladığım itü sözlük'ten yani instela'dan yeni gelenler olmuştu onlara da merhaba ama elbette bizim kemik kadro beni hemen tanıdı ve sevgilerini, özlemlerini dakikalar içinde bana gösterdiler. insanın da hoşuna gidiyor, sağ olsunlar. saygılar sunuyorum hepsine.
devamını gör...

okan buruk un ayakkabısı ile o kadar uğraşırsanız olacağı buydu.
adam uğurlu ayakkabısını değiştirdi ondan böyle oldu.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kalbimde heyecan ile karışık bir sızı var anlayamadım nedeni ne.
devamını gör...

city şu ara çok kötü.
adam gibi taktikle çıksak city açık verecek bir sürü kontra fırsatı olacaktı. bizim okan denen çaycı tutmuş savunmayı öne çıkarıp city'e önde baskı yapıyor. adamlar açık vereceği maçta açık buldu.
okan ile bu takım olmaz zaten.
devamını gör...

bale pabuçları ankara'da koleksiyoner özgür çift'te bulunan gevrek sesli sanatçı. pabuçlar için yarım milyon sterline varan teklifler edilmiş. ilginç.

kaynak: birgun.net
devamını gör...

ruh halime bağlı.
devamını gör...

buz dağına doğru yürüyen penguen gibiyiz valla. keşke konferans liginde falan olsaydık. kupa şart aga.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim