zaman tüneli

sözlüğün hatunları içmece de bencağız tarla sürmede… yazık bu kara sabana.* afiyetle, keyfiniz bol olsun!
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

dini kullanmayan bir sen kaldıydın denilesi insandır.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

uykum gelse süper olurdu.
devamını gör...

lanet.
devamını gör...

ağlamak. arada bir reset atmak gerekiyor.
devamını gör...

ülkemize maddi ve manevi olarak bir sarsıntı yaşatan olay.
o gece, tam deprem saatinde aniden içimde bir sıkıntıyla uyandım. sıkıntı öyle bir hal aldı ki tekrar uyumama fırsat vermedi. sosyal medyaya göz attığımda depremin haberini gördüm ve hemen telefona sarıldım. o an içimde tarifsiz bir korku ve endişe vardı. acı ve kayıplarımızla yüzleşmek zorunda kaldık, yaşananlar, hala içimde derin bir sarsıntı bırakıyor.
allah bir daha böyle bir felaketi yaşatmasın.. depremi yaşayanlara, kayıpları olanlara, evsiz kalanlara sabır ve güç versin. kalbim hala oradaki herkesle birlikte.. umarım devletimiz ve milletimiz bu felaketten bir ders çıkarır ve gerekli önlemleri alır.
devamını gör...

favori dinim islam

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

konusu iyi oyunculuk çekim anlatımı rezalet olan filmdir. belki kemal sunal'ın en kötü filmidir metin akpınar'da gayet kötü rol yapıyodu filmde ama sıkıntı onlardan değil gayet kötü şöhretli olan ve kemal sunal'ın hiçbir filmini adam gibi izlememiş olan, o dönem adından geçilmez olan yönetmendeydi. ali sunal'da bu filmde en itici karakteri oynamaktaydı.
devamını gör...

voca.ro/1hV1fnEM0cGQ

(8. bölüm)
(bölüm adı: gerçek)
devamını gör...

8500 dolar para. toplam kalan borcum yazlık almak için arkadaştan aldığım 30000 dolar paradan kalan miktar onu ödeyip rahatlamam lazım.
devamını gör...

müteakip.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şahsına münhasır. bence gayet şık.
devamını gör...

çok yakınlarda olan arsalara uzun süredir gitmedim 2010'lardan sonra ama ne zaman tekrar gitsem hep bir köpek havlamasıyla uyarıldım.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kafa dinlemek için uzaklaşmak, şehir dışına hatta yurt dışına çıkmak.
devamını gör...

efendilik. bence herkesin ihtiyacı. efendilik bir gün kazanacak.
devamını gör...

hiç rol yeteneği olmayan tamamen babasının ismiyle, çocuklar duymasın ile aynı evrende geçen dandik dandik atv dizilerinde oynamış bir şahıs. hiçbir numara göremedim bu adamda kemal'in onda biri olamaz. propaganda (film) filminde de oynuyodu babasıyla suriye sınırındaki pasaport kontrol memuru rolündeydi zaten çok kötü filmdi ve herkesin en nefret ettiği karakteri oynuyordu.
devamını gör...

sarılmak. oluyor arada böyle
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim