zaman tüneli

bugün suflenin yanında limonata söyledim. ve 3 saniye sonra pişman oldum. başka birine giden sıcak bir bardak çayı görünce canım çekti.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

belki de düzgün insan seçme becerileri yoktur?
karşı cins için de geçerli bu arada.
devamını gör...

aaşırı gülüyorum bunlaea sabahtan beri ya.
düşer mi latin bir yakışıklı?
devamını gör...

elhamdülillah
devamını gör...

latin gardaşlarmız da kılıçdar karşıtı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sürekli zarar etmesine rağmen açık kalmak zorunda kalan bir dükkân gibi.
devamını gör...

biz seni görmeden sevdik ya los turcos, söyleyin lan hanginiz la casa de papel izlerken tokyoya içi gitmedi(hatta kadınların bile)

lan tüm dünya boğayı tutarken biz türk milleti olarak matadoru tuttuk be olm, ırmağının akışına ölürüm ispanyam. katalanlara dert gire!
devamını gör...

damar var.

bizim millet kendi içinde kendisiyle didinir, soyar, kavga eder, çakallık yapar. sağa sola fazla psikopatlık fazla yapmaz. ancak damar var.

o damara dokunulursa adamı sikmeye kalkarız. yukarıdakı arkadaşa katılıyorum kürşad başlangıcı istiklal harbi şimdilik sonu.

rahmetli atatürk boşuna dememiş :'' muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur''

bizim damardakı asil kan hep son anlarda kendını ortaya koyuyor. milli maçlardakı grup maçlarında bile bu yapıyı hissedebilirsiniz. dandik takıma yenılır, gider hollandayı yener.

şu asil kan kendı içimizde de asil davranmaya neden olsa g-7 ülkelerınden biriydik.

çünkü biz teşkilatçıyız ve karaktersel bağımsızlık damarımız var. belki kendı içimizdekı birbirimizi yememız kendi bağımsız alanlarımıza kolay ulaşmak içindir:)

''türk milleti zekidir, türk milleti çalışkandır. çünkü milli benlik ve beraberlikle güçlüklerı yenmesını bilmiştir'' atatürk.
devamını gör...

öz güven yazmazlar.
devamını gör...



iban için dm.
devamını gör...

işte geldik işte gidiyoruz.
devamını gör...

adam ne yapsa yaranamıyor ya
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

küçükken bisikletten düştüm.
devamını gör...

onun yüzünden 3 sene önce arkadaşım için duvara yapıştırdığım ‘happy birthday’ yazısı hâlâ duruyor.
biraz ucundan çıkarmayı denedim baktım boya da çıkıyor öylece bıraktım.
şey almıştım hem de bant da değil. patafix hamur yapıştırıcı burdan da onu kötüleyeyim bari yeri gelmişken. iz bırakmaz diye satılıyor ama duvarın ciğerini söküyor valla. hiç tavsiye etmem.
devamını gör...

çok uzun bir yol geldim, geri dönmek için artık çok geç ama sanki çıkışa da yaklaşmış gibiyim; yolun eğrisi de doğrusu da bana ait..
devamını gör...

sözlüğün bana göre kaliteli yazarlarından birisi.
tanımlarını keyifle okuyorum.
iyi sözlükler.
devamını gör...

tamir etmeyi bilmiyorsa paramparça edip bırakır.
devamını gör...

sonuna kadar kullanmaktır.
devamını gör...

(bkz: coffee break (yazar)) ukdesi. (bu kadar iyi bir yazarın altı neden boş?)

tanım: hayatı, sürekli mücadele içinde olmak ve hızlı olanın kazanacağı bir süreç olarak gören birinin, hayattan zevk almayı zayıflık zannederek kendine yasakladığı karanlık onurun yüzeysel ifadesi.

tanım 2: kişinin yüzeysel mutlulukları kendine konduramaması hali.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim