zaman tüneli

bi gercektir. hatta sprituel ateizm diye bi kavram da uydurulmus. yani ahiret yerine reenkarnasyon, dua yerine manifestlemek, namaz yerine meditasyon, tanri yerine evren gibi gibi. burclara inanan ateistler, reenkarnasyona inanan deistler.

dinsizlesen bu cagda insanlar eski gelenegi birer uydurma olarak gormeye basladigindan ama nihilizmin engin sularinda da bogulmak istemediginden yok manifestlemekmis dee, yok meditasyonmus daa, yok bi seyi cok istersen evren onun gerceklesmesi icin is birligi yaparmis daa bu tip seylere sarildilar.

yani dinsizligin arttigi cagimizda son yillarda sprituel seyler baya trend oldu ve insanlar 'dua' gibi kavramlari cok geleneksel buldugu icin, 777 gibi abidik gubidik sembolizme kaydilar.

mesela tasavvuf guzelleyen batili gayrimuslimler gibi tipler var. mistisizm falan. evet.
devamını gör...

some bursa terminal problems... sadece bursa'da oluyor bu mevzu bana. tuvalete gidemiyorum bu yüzden...
devamını gör...

bok gibi hayatlar yaşayıp, kendimiz olamadığımız için yoksa ölüm anında güzel bir ömür yaşadığını düşünen insanın korkması için bir sebep yok
devamını gör...

önce çocuklarınızı bı askere gönderin.

yanlış bilmiyorsam şuana kadar israil bize dair bir açıklama yapmadı. tutup da ülkemize saldırırlarsa tarih tekerrür eder zaten savunuruz vatanımızı. bunlar o zaman düşmanı kurşun sıkmadan karşılayan, gemiyle yurtdışına kaçan ataları gibi uzarlar memleketten. boş yapmasın. ama durduk yere biz adamlara böyle laf atarsak yarın birgün elbet karşılık verecekler. o gün gelince de aa bak israil kudurdu bize sataşıyor diyecekler. bunların derdi türkiye değil, arap sevicilik. bizi ateş hattına sokmaya çalışıyorlar.
devamını gör...

hasan oraya dubleks daire yapardı oysa!
devamını gör...

çomardan nasihat dinlemek ve size akıl vermesine izin vermek çak ağzına bir tane sustur yaşına hürmeten yapamıyorsun işte.
devamını gör...

sherlock holmes edasıyla katil avında olan yazar kişisi.
anlattığı hikayenin detaylarına hakim olmadığımdan ve orman kanunlarına olan sarsılmaz inancımdan dolayı aynı tarafta olduğumuzu düşünmüyorum ama bu yaptığı hak arayışında başarılar dilerim.

iyi avlar.
devamını gör...

ben otobüsümün plakasını aklımda tutarak bu stresi yaşamam. hafızama güvenmem diyorsanız plakanın fotoğrafını da çekebilirsiniz bence.
devamını gör...

akp döneminde...
yok burası orası değildi.
devamını gör...

devamını gör...

porno beyin ölümü bilişsel gerileme mental retardasyon fosfor eksikliği vitamin ve protein eksikliği falan yapmaz buna dair hiçbir bilimsel kanıt da yoktur. altınızda internet yapay zeka var hala saçma sapan şeylere inanıyorsunuz. izlenir hiçbir zararı yoktur.
devamını gör...

diyarbakır'daki nevruz etkinliğinde tusaş'a saldırıp biri mühendis beş vatandaşımızı şehit eden teröristlerin pankartı öcalan posterleriyle birlikte açıldı. polis de öylece izledi.

soran olursa barış, kardeşlik, birlik, dirlik falan filan.. rahmetli sabiha gökçen'in mekanı cennet olsun.
devamını gör...

"insanın aptalı denizci, denizcinin aptalı makineci olur" diye bir söz var.
her gün makine dairesine girdiğimde bu söz aklıma gelir ve salak olduğumu anlarım
devamını gör...

daha eskisi yok.
varsa söyleyin ama yok. ben bulamadım.

bezelye insanlık tarihinin bilinen en eski kültüre alınmış sebzesidir.

mö 10.000 civarında yakın doğu ve orta asya'da, neolitik dönemde yetiştirildiği arkeolojik kanıtlarla sabittir.

erken tarım toplumlarında temel gıda maddesi olan bezelyenin, ırak'taki jarmo kazılarında mö 6750 yılına ait örnekleri bulunmuştur.
devamını gör...

istanbul da bir ev sahibi 15 metre karelik evi için 24.500 tl kira bedeli istedi millet ufak ufak deliriyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: bekle buğday tanesi)
devamını gör...

bana göre cevabı aşağıdaki gibi olan soru :

genetik ve kültürel sebepler ile..
devamını gör...

acil şifa dileklerimiz sizinledir. geçmiş olsun.
devamını gör...

yaşamaya programlanmış olabilir miyiz?
tüm canlılar gibi.
devamını gör...

çünkü bilmiyorum.

gerçekten bilmiyorum.

var mı ölüp geri gelen, aydınlatsın.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim