zaman tüneli

yolun sonu borumbog bir yere çıkar benden demesi.
devamını gör...

ne ben sezarım,
ne de sen brütüssün...
ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
artık seninle biz,
düşman bile değiliz...

nazım hikmet ran
devamını gör...

öğretmen anneme kızsın annem benimle daha çok ilgilensin diye yapılmış ödevlerimi yırtıp annem kardeşime bakmaktan bana ödevlerimi yaptırmadı örtmenim demiştim. tabii ki annem özel olarak okula davet edildi. ne fettan küçük bir şeytanmışım.
devamını gör...

hastalık olsa süper kilit iş yapıyorlar ellerine emeklerine sağlık ama hastalık olmayan kafamıza taklılan bizi rahatsız eden şeyler sözkonusu olunca bu şeyler hakkında da bir iddia ortaya atıyorlar ama bir türlü destekliyemiyorlar tutarsız oluyorlar ve ne dedikleri belli olmuyor terimsel ve karmaşık konuştukları için
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

benimki:


bu ilkokul bizim aga seklinde takılıyordum.

okulun ilk gunu aglamadım.
beni siir okumaya sectiler okumayı sokunce.
bi suru arkadas edindim hem kendi sınıfımdan hem yan sınıflardan.
derslerde hep birinci oldum.

bugun anneme telefon acıp tesekkur ettim:
-anne baba olarak cok yanlıslarınız olmustur ama beni hep harika bir ozguvenle buyuttunuz. bunun icin tesekkur ederim.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şahsımınki elbette prospero'dur. tıklayıp okursanız zaten bunun hiç de sürpriz olmadığını görürsünüz.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kara vicdanlı
devamını gör...

youtube'da hep denk geldiğim moral bozucu olay. bakıyorum milyonlarca izlenmiş şarkının altında tek bir yorum yok. halbuki eski parça, 30 - 40 yıldır dinleniyor. kim bilir neler yazılmış diye aşağı kaydırıyorum, bir bakıyorum bomboş. o moral bozucu uyarı '' yorumlar kapalı''
yapmayın bunu yaa.
devamını gör...

susarak asil olmanın çokta bana göre olmadığını öğrendiğim dönelerdeyim. yaşasın küfür…
devamını gör...

psikiyatrinin ilaçla geçirmek istediği beni rahatsız eden şeyleri uzun uğraşlar sonucu kendim çözmem. hahahahaahhaahahahahahahhaahahhaahahah
devamını gör...

çöl aslanı ömer muhtar ismiyle de bilinen, ömer muhtar'ı anthony quinn'in canlandırdığı, libya'nın italyanlar'a karşı verdikleri özgürlük mücadelesinin anlatıldığı destansı bir filmdir.

filmin bir sahnesinde tanklara karşı mücadele eden libyalı mücahitlerin kaçmamak için bacaklarını bağlayarak tankların altında ezildikleri bir sahne vardır ki filmi izlememin üstünden en az 20 sene geçmiş olmasına rağmen aklımdan çıkmamıştır.
devamını gör...

ergenlik mesela bu konuda gerçekten kolaymış, resmen kıymetini bilememişiz. şu sıralar en ufak mutluluğum bana 5000 liraya patlıyor.
devamını gör...

bi kaç gündür ciddi bir baş ağrısı var, müsebbibi olduğunu düşünüyorum.
devamını gör...

benim cocukken harika bir annem babam vardı zaten.
orda evlat edinilmeye ihtiyacım yoktu.
beni acayip ozguvenli yetistirdiler.
sevgiye ve ilgiye bogdular.
bir dedigimi iki yapmadılar.
ama kararında bir kontrolle sımarık bir kız olmamı da engellediler.

benim ilk genclik yıllarımda evlat edinilmeye ihtiyacım vardı.
20 ila 30 arası bir basımaydım dunyada.
kimse yoktu.

o yuzden kendi gencligimi evlat edinmeye karar verdigimdir.
kalp.
devamını gör...

25 mart 2009 tarihinde kahramanmaraş'ın çağlayancerit ilçesindeki mitinginden yozgat-yerköy mitingine hareket etmek üzere içinde bulunduğu helikopter, bilinmeyen bir sebepten dolayı düştü. kazadan kurtulan olmadı.

allah gani gani rahmet eylesin, mekanın cennet olsun muhsin reis.
devamını gör...

asla geçmeyeceği söylenen göz bozukluğu. ilk tespit edildiğinde kitap okumayı ve bilgisayara bakmamı 2-3 ay süreyle bırakmamı söylemişti doktor. öyle şiddetli bir ağrısı vardı. yine de bendeki geçti. tespit eden doktor bile geçtiğini görünce o zamanlar hata yaptım sanırım dedi. hadi sen hata yaptın senden sonra kontrole gittiklerim de astigmatı tespit etti. bilemiyorum. bu konuyu detaylı araştırmadım ama yaklaşık on yıllık astigmatlı hayattan sonra görebiliyor olmak güzel geliyor. ki yaşım ilerledikçe bozulması gerekirken iyileşmiş olması mutlu etti.
iki sene önce net görmeye başladığımı düşünüyordum. kontrolde hem miyop hem astigmat olmama rağmen hiç bir bozukluk çıkmadı. şaşkına döndüm. ama bu sene de aynı şekilde sorunsuz çıktı gözlerim. düzenli olarak numaralı ve filtreli gözlüğümü kullanmam mı fayda etti yoksa başka bir sebebi mi var bilmiyorum. yabancı tıp kaynaklarında nadiren böyle durumlara rastlandığını da okudum.
artık numaralı gözlük kullanmıyorum ve gözlükle bile başım ağrırken şimdi ağrımıyor. ışık hassasiyeti hala devam etmekte ama hayat kalitemi düşürür seviyede değil.
kitap okurken, bilgisayara bakarken dinlendirici ve filtreli gözlükle hayatıma devam ediyorum.
devamını gör...

devamını gör...

josie edwards - good girls
bu aralar bu şarkıya aşığım, sürekli dinliyorum. tek başıma odamdayken, yürüyüş yaparken, işe giderken. bilmiyorum, sanki ben bir şarkı yazsaydım tam olarak böyle bir şarkı olurdu. en sevdiğim kısmını bırakayım buraya da, zaten şarkının yarısı burası neredeyse.

streetlight, pick a fight with a stranger
ı've been saving up my anger
stacking up like pennies in my pocket
whistle like a runaway train and ı lost it
good girls die young, don't you know they got 'em
all lined up with names on their coffins
mary beth died with stars in her eyes
ı've been runnin' from her ghost all my life
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim