zaman tüneli

iki gun once basıma gelen:


hayatımda ilk defa gordum.
o kadar gercek gibiydi ki:

bana dogru yuruyor. yanagıma bir buse konduruyor. ve diyor ki:
-fazla gostermemis olabilirim ama ben seni sevdim. sevilmeyecek gibi degildin. bunu unutma. ama bilmedigin baska baska seyler var.

uyandıgımda yuzumde bir tebessum vardı.
bilmiyorum allahın gonderdigi haber verici bir ruya mı yoksa bilincaltım mı.
ama guzeldi..
devamını gör...

(bkz: istanbul finans merkezi)
devamını gör...

impala ve kayra şarkısıdır.

cehennemde gölgelerde bir fidan filizlenir
burda yorulmuş iki adam belki biraz dinlenir
başka bir ömürde başka bir bedende
mümkün olsa yaşamak belki ruhumuz temizlenir


(bkz: elzem (yazar)) ukdesidir.*
devamını gör...

izel - kızımız olacaktı.
devamını gör...

direc-t - hasret

hep uyurdun sen ben ağlarken
hep saklandın sen
kendi dünyana

devamını gör...

en çok kullandıkları replik: "sen o bilmezsin o dönemleri yaşamadın olum"

tansu çiller'i savunuyodu bunu diyenlerden biri.
devamını gör...

kayra‘nın ölüler susmaz şarkısında geçen söz.

beni biraz boşluğa baktırdı bu söz. boşlukta da altı yaşımdaki kendimle denk geldik. gerçekten yaşıtız, garip.
devamını gör...

huzurlu görünmeleri
devamını gör...

stresten, gürültüden, kavgadan, sinirli insanlardan uzak durma eylemim ediyor. bu seçimimi bozacak kimse yok, olmadı, olmayacak.
kimsenin negatifliğinin sebebi ben değilim, dolayısıyla muhatapı da ben olmuyorum.

sabah kalkınca denize bakmak ve hiç araba sesi duymamak, etrafta insan görmemek gerçekten çocukluğumdan beri hayalimdi.

bunu kimse bozamaz. ama arkadaşlık, dostluk etmek isteyene kapım sonuna kadar açık. ama bir türlü kendi kavgasını bitiremeyenler için yapabileceğim bir şey yok.

şimdi sabahlayacağım ve sabah hale gidip, șiveydizlik sarımsak alacağım. benim de böyle dertlerim var işte.*
devamını gör...

o ayaklar koktu...
devamını gör...

bu ara yine düştüğüm durum.
fazlaca boğuluyor ve sıkışıyor hissediyorum.
bir pres makinesinin metal tablasındayım. üstüme üstüme geliniyor ve ben iyice sıkışıyorum.

şu hayatta kendim dışında en az 3 kişinin daha hayatını üstlendim, öyle devam ediyorum. bakın samimi söylüyorum ki, ben yaşamıyorum. yalnızca hayatta kalmak eylemime devam ediyorum.

hem mantıklı hem de çok duygusal bir insanım maalesef ama duruma göre hareket edebilme kabiliyetini bir nebze de olsa kazanabildim. ve oturdum yarım yüzyıldan fazladır bu hayatta vâr olan insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum.

asla iki yüzlülüğü savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama şu ***dumun dünyasında her doğru da her yerde söylenmez. herkes sizin baktığınız pencerenin pervazında durmuyor. herkes sizin gözünüzle bakmıyor etrafa. bu kadar toz pembe değil her şey. kendinizi her daim korumak ve gardınızı almak zorundasınız. anlayın da!

göğsümün üstüne konumlanmış bir mamut ile yaşamaya çalışıyorum bir süredir. nefes aldırmıyor, oh çektirmiyor. nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.

ne kadar yaşayacağım şu dünyada bilmiyorum ama uzun olmamasını temenni ediyorum ve şakasızım bu konuda. bilinç seviyem daha düşük olsaydı keşke, her şey çok farklı olabilirdi.
mamutumu besleyeyim bari, malûm kalkacağı yok..
devamını gör...

devamını gör...

aslında en barizi kendilerinin her işte, her insan ilişkisinde, her zorlukta vs gibi her alanda en iyi olduklarına kendilerini inandırmalarıdır.
sıkıntı, bu inançlarını dünya üzerinde değiştirecek hiç kimsenin olmamasıdır.
devamını gör...

otoriter tiplere, güçlü karakterlere ölümüne hayran olmaları.

ne kadar boktan bir insan olursa olsun otoriterse ve yumruğu masaya vurabilen bir insansa her türlü müridi olurlar kaçarı yok. dünya görüşü/ahlakı vb hiç önemli değildir çünkü o değerlerden kendileri de bihaberdir.

şimdi bir parti ve parti lideri örneği verirdim ama mahpuslarda çürümek için çok gencim.
devamını gör...

(bkz: sev yeter)
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

herkesi düşünürken bir kendimi düşünmemişim meğer
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şen değil gönlüm.

arif sağ'dan değil müslüm'den çalmaya çalışan arkadaşlara bir sitem: yine çalarsın ama akortu sol veya soldiyeze çekmen lazım. o da seni üzer, sol çekersen notalar patlar 38-39 standart si çeken bağlamayla.
devamını gör...

ebesiyim.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim