zaman tüneli

sen ne yüce bir kadınsın, unutmayacağım.

yattığın yer incitmesin hocam. mekanın cennetin en güzel katında olsun.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
1991 yılı, japonya yapımı, cyberpunk, body-horror türündeki film.
konusu, lobotomize edilmiş bir cyborg seks kölesinin sahipleri tarafından sokağa atıldıktan sonra evsiz bir gidik kızla yollarının kesişmesi şeklinde özetlenebilir.

yönetmeni shozin fukui, sen biraz farklısın galiba?
konusuna bakınca bir şey sandım ama sara sara anca çoğunluğunu izledim. tamamını bitirmedim bile.
anlamsız görüntüler, bağıran insanlar, kusmuk, bok püsür.

görürseniz izlemeyin diye yazayım dedim ama siz bilirsiniz yani bana ne gerçi.*
devamını gör...

incil'de geçen bir ifade. ben de çok severim. bu tanıma ayet numarası da eklenecektir bilahare.
edit: 1. yuhanna 4:20.
devamını gör...

muhteşem bir oyun, 2.çıktı ama önce 1.yi sömüreceğim. 1 dolara almıştım zamanında indirimden. iyi ki almışım.
ancak 74 saatin sonunda ilk kez zafere ulaştım ve son karakteri açtım. daha çok küçük kısmını keşfettim aslında.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
hala açılmayan kartları, kalıntılar falan var.
bir ton içerik var.
devamını gör...

islam dininin insana verdiği değerin bir göstergesi olan ifade.
devamını gör...

insandır. gerisi lafügüzaf.
devamını gör...

devamını gör...

tüm müslüman dostlarımızın cuması mübarek olsun efendim. hayırlı cumalar hepinize.
devamını gör...

çok fazla roman arkadaşım var, her yaz ziyaretlerine gideriz tekirdağ malkaraya. bence harika insanlar en olumsuz şartta bile pozitif kalmayı başarabiliyorlar neşeli insan etnik kimliği ne olursa olsun iyi insandır.

zaten etnisite üzerinden insan değerlendirmek kadar saçma bir düşünce yapısı da yok zannımca, insan başlı başına sorunlu bir canlıdır zaten, hangi etnik kökten gelirse gelsin bu dünyada sadece iyiler ve kötüler vardır.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


taksim meydanı
devamını gör...

#3956048 keşke bilsek kaç sıralı hesap açmış... bir de kimmiş? yine gelip beş ay takılmayacağının bir garantisi de yok yani.
en sonunda mesaj alımını kapatacağım.
devamını gör...

kökenlerinin aynı olduğu yönünde oldukça güçlü deliller ortaya çıkan primatların aksine kendilerini eğlence ve müzik içinde yaşamaya yönlendirmeleri gene de takdire şayandır.
bugün bulur bugün yerler, yaşadıkları yeri önemsemezler ama bölücü değillerdir, amariga bize ülke kursun gibi akıl dışı istekleri yoktur, narko terör örgütünün köpeği olmamışlardır, kendi katillerinin reklamını yapmazlar, bebek katili bir şerefsizi önder saymazlar.
hoop gene geldik aynı konuya...*
devamını gör...

ortaokul türkçe dersi sınavının son sorusu paragraf sorusuydu. genellik bir atasözü verilir ve bununla ilgili paragraf yazılması istenirdi. öğrenciyken bu soruya geldiğimde çok stres olurdum. çünkü nasıl paragraf yazacağımı bilemezdim. hoca da derste asla paragraf yazmazdı.

artık ustalıkla paragraf yazabiliyorum. ancak çok emek isteyen bir iş. karşılığı da olmayınca kalite bir yazı ortaya koymak da güçleşiyor. sonuç olarak paragraf yazmak bilgi, tecrübe ve emek ister. herkes kolay kolay paragraf yazamaz.
devamını gör...

son 20 maçta rizespor chobanisporu sadece 1 kez yenmiş o da 3-0 . teknik direktörleri de okan burukmuş.

özetle fenerin arka bahçesi rize fark yer bugün.
devamını gör...

türkiye'de son yıllarda insanların ölmesine ve ciddi şekilde yaralanmasına neden olan başıboş köpeklerin yarattığı sorunların haberleri yer aldı. böyle bir sorun gerçekten de var ve daha çok da dar gelirli insanları etkiliyor.

bu sorunu istismar edenlerin neredeyse tamamının islamcı olması ilginç değil, çünkü onların asıl derdi yaşanan sorunlar değil. zaten arada bir ağızlarından kaçırıp sadece köpekleri değil seküler kentli kesimi de hedef alıyorlar, evlerinde ya da bahçelerinde besledikleri köpeklerle birlikte.

hedef aldıkları kurbanlar tüm köpekler ve kafir olarak aşağıladıkları "gerçek ve organik" insanlar.

son iki buçuk yıldır hamas yanlısı gösterileri tertipleyen islamcılardan biri olan nerdeen kiswani, son seçimlerde de zohran mamdani'yi desteklemişti, şaşırtıcı olmayacak şekilde. nyc mamdani'nin eline geçince gerçek yüzünü göstermiş ve new york şehrinin köpeklerden "temizlenmesi" gerektiğini ima etmişti. evcil olanlar dahil. daha sonra geri adım attı ama gerçek düşünceleri böyledir.

birtanya'da yaşayan islamcı militanlardan muhammed hijab da köpeklerden nefret ediyor ve bunu saklamıyor: video

hollanda'da yaşayan birkaç islamcı genç, köpeğini gezdiren 73 yaşındaki bir adama saldırıyorlar ve fiziksel şiddet uyguluyorlar: video

müslüman sosyal medya ünlüsü sneako, 1930'lu ve 40'lı yılların almanya ve italyası'ndan fırlamış gibi hem yahudi katliamı çağrısı yapıyor hem de amerikalılar köpek beslemesinler düşüncesinde: video

türk kökenli hasan piker de kendi canlı yayınında köpeğine işkence yapmış ve onu aşağılamış, tepkilere aldırış etmemiş ve geri adım atmamıştı. aynı zamanda abd'den nefret eden, 11 eylül saldırılarını haklı gören, çinlileri pek seven, babası gelecek partili zengin çocuğu piker'in dayısı da öfke kontrolü sorunları olan cenk uygur.

*** ***

şu tablodan nefret ediyorlar ve bunu yok etmek istiyorlar. dertleri başıboş köpek saldırıları değil.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

canımın içi fenerbahçe'me yürekten başarılar dilediğim maçtır. galibiyet editi gelir umarım bu tanıma. hadi bakalım.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bence bu şahıs ciddi... şu kelimeleri şaka maksatlı yazmak kimsenin aklına gelmez...

şimdi birincisi yavaş ol ve yavaş düşün. çünki fazla hızlı düşününce insan mantık silsilesini yitirip abuk subuk şeyleri birbirine bağlayabilir.

soru 1. uyku durumun nasıl, uykusuzluk gündelik olayları algılamayı zayıflatıp saçmalamaya yol açabiliyor.
soru 2. en son ne zaman kitap okudun. sağlıklı düşünebilen biri kitap okuyabilir ve anlayabilir.
çeşitli klasik romanlar faydalı.
soru 3 : en son ne zaman tatil yada yürüyüş yaptınız.
soru4. içki sigara kullanıyormusun, veya benzer madde kullandınmı?
özetle ben bir şekilde sende manya tetiklendiğini düşünüyorum.
ben bir psikolog değilim.
ama sorusu olanlar özelden soru sorabilir.

birilerinin sosyal medya hesaplarına girildiğini sanması ve bunun hayati tehlike yaratabileceğini düşünmesi muhtemelen psikolojik kaynaklı bir durum.
devamını gör...

mesela bana göre en basitinden “depoyu doldur” dışındaki her alternatif veya restoranda gelen hesabı kontrol etmek.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim