zaman tüneli

bavullarımızı toplayıp, uçağa binerek de gruptan çıkabiliyoruz. tahminen onu kastetmişlerdir.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hatırla sevgili
devamını gör...

kim neyin hesabını soracak diyordun. senin "tarihin en şerefli" milli takımı turnuvadan şeref golü atamadan eleniyor ibraam, şimdi bu halk hesabını soramayacak mı?

dünya kupasından elenmesi garanti iki ülke var; biz ve haiti. aranızda maç yapın kazanan devam etsin deseler o haiti de bize yapıştırır. futbolun başında sen varsın, o koltukta oturuyorsan sorgulanırsın. karşına almaya çalıştığın fatih hoca senin koltuğunda ya da montella'nın yerinde olsa şimdi hiç yoksa 4 puanı vardı. gol sevinci falan tatmış olurduk. gördün mü ibraam kendini kimlerle mukayese etmeye çalışıyorsun.

peki sen ne zaman şerefli olup şerefinle istifa edeceksin. yoksa o şeref sadece oyunculara mı has?
devamını gör...

yeri ayrıdır ekmek arasının. daha az sevdiğimden en çok sevdigime göre siraliyorum.

10. kaşar salam mayonez.
9. rus salatası arnavut ciğeri
8. tavuk döner domates mayonez hardal
7. fırından çıkmış ekmek, tereyagi, tuz
6. ton balığı mayonez hardal domates
5. tantuni, limon
4. izmir usulü kokoreç tuz ve kekik
3. et döner, domates
2. köfte domates soğan
1. uskumru roka limon.
devamını gör...

atanamayan ve mülakat mağduru öğretmenlerin sorunlarının çözülmesi için ankara’da direniş başlatan ve açlık grevlerinin 4. gününde olan özel sektör öğretmenleri sendikası’na destek yayınlamış yapıdır.

yürüyedurun. bir erkek olarak desteklediğim oluşumdur kampüs cadıları.

başlık altında herkes nefretini kustuğu organizasyondur. feministler sakine cansıza destek yayınlamışlar. siz belki farkında değilsiniz ama mücadele içinde bazı yapılar ortak paydada buluşabiliyorlar. kürt özgürlük mücadelesiyle , feminist mücadele kadın başlığında buluşabiliyor.


x.com/kamps_cadilari/status...
devamını gör...

yeni açılmış cafe
devamını gör...

ekim devriminden korkan alman burjuvazisinin desteklediği bir projedir hitler. proje diyorum , saçından sakalına yürüyüşüne kadar bir proje olarak iktidara getirildi. özellikle siyah beyaz filmlerdeki estetiği uyguladılar .yürüyüşü , oturuşu ve kalkışı hep bu filmlerin yansımasıdır.

hitlerin tek bir amacı vardı , ekim devrimi ile beraber şahlanışa geçen sovyetler birliğini yıkmak ve ekim devrimini boğmaktır. alman burjuvazisi sovyetlerden çok korkmuştu.

ama çılgın fikirleri ve iş bilen komutanlarını takmayarak bitin tersi yönde telkinlere rağmen sovyet rusyaya saldırmış ve bu onun sonunu getirmiştir. dünya bugün hitlerden kurtulmuşsa bu sovyetlerin büyük yurtsever savaşından ve anayurt savunmasından dolayı hitlerin yenilmesindendir.

2. dünya savaşında türkiye pasif bir rol izlemiş ve savaşa girmemiştir. bu da ismet inönünün başarılı politikasıdır.
devamını gör...

yeni şubelerimiz çok yakında efendim.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ben açacak olsam;

cafe zapata.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
cafe zapata.
devamını gör...

yeditepe istanbul
devamını gör...

kafası ve patisi.
devamını gör...

cin
devamını gör...

bir trakyalı olarak "içkiler" olarak girersek,
iş güç olmaması kaydı ile;
sabah öğle ve akşam saati fark etmez bira.
çünkü şu saatte içiniz yazmaz üzerinde, soğuk içiniz yazar.
familya veya tayfa bir aradaysa rakı. öyle göbek möbek değil bildiğin tekirdağ veya sarı olacak. tekirdağ yok diyen araştırsın, var.
tek takılıyorsam burbon. eğer yoksa dubleye birkaç damla su ile viski.
öyle buzlu, kolalı, sodalı kro işi değil, sek.
yemekse yemeğine göre şarap.
bunlar en sevdiklerim.
votka baş ağrısı yapıyor ama yoklukta gideri var.

bunların içinde kedi sidiği ile ispirto aralığında olmayan markalar tercih edilir.
devamını gör...

dişleri çürütmede etkili demişti doktor.
devamını gör...

dert filtresi.
devamını gör...

uykuya beyaz bir perde çekmektir.
yan etki olarak rüyada inek görülebilir.
devamını gör...

tanınmak uğruna insanlara ve çevreye zarar veren saldırılar gerçekleştiren kişileri tanımlamak için kullanılıyor.

günümüzde ise tepki çekeceğini bile bile, etkileşim uğruna saçmasapan videolar paylaşanlar bu sendroma kapılmış kişilere örnek gösterilebilir.
devamını gör...

telefonumun alarmından önce uyandırıyor beni canım kedim. sabah 6 da yatağımda bana sırnaşırken buluyorum kendisini.
devamını gör...

kışın değil de yaz akşamlarında güzel oluyor. soğuk bir suya göre soğuk bir bardak süt bana daha iyi geliyor, rahat bir uyku çektiğimi hissediyorum. zamanında imkan vardı içmedik...
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim