zaman tüneli

atari salonuna gitmeyen yoktu zamanımda.

cipsten taso çıkardı.

leblebi tozu yerdik.
devamını gör...

kimi ülkelerde hayvanlara yem niyetine verilen kimi kuruyemişler bizim burada en az 1.000 tl kg fiyatı var.

kuruyemişçiler çoğunlukla artık sadece çekirdek ve yer fıstığı çalışmakta.
devamını gör...

haftada neredeyse 3-4 gün hem de en az 4-5 saat kesinti yaşatan firma. böyle giderse evdeki işlerim bitsin başka bir internet sağlayıcısına geçiş yapacağım.

çok bozdular.
devamını gör...

takıntıları olan bir teknik direktör. pek çok teknik direktörün takıntıları mevcut. rakibe göre oyun dizayn etmiyor, belirli bir sistemle rakibi altetmeye çalışıyor.

son örnekte de görüldüğü üzre her zaman işe yaramıyor.
devamını gör...

düşünceleri değiştirmek için önce kavramlarla oynanır. mesela nikahı olmayan bir erkek ve kızın istediği gibi gezip tozmasını meşrulaştırmak için, 1980'lerde yayınlanan amerikan film ve dizileriyle ''çıkmak'' sözcüğü dilimize eklendi. orijinali olan ''date'' kullanılmaya başlandığında artık toplum öylesine dejenere olmuştu ki ''çıkmak'' bile masum bir hale geldi.

türkiye'yi bir ulus olmaktan çıkarıp, ırklar, diller keşmekeşinde sayısız siyasi, ekonomik ve toplumsal ajandası olan kamplara bölmek, islamcıların eski bir hayali. güya bu ümmet bilinciyle, türkiye cumhuriyeti vatandaşı olup da etnik olarak başka kavimlere mensubiyeti bulunan azınlıkların devlete merbutiyeti artacaktı. olmadı. ümmetçilik sadra şifa olsaydı dört halifenin üçü müslümanlar tarafından şehid edilmezdi. akabinde gelen kerbela ve hurre katliamlarını saymıyorum bile.

uzun süredir spor medyasında pompalanan ''türkiye a mill takımı'' yahut ''bizim çocuklar'' ibaresi, aslında türk kelimesini arkaya atmak, çok etnisite ve dilliliği meşrulaştırmak amacına matuf. başarı bununla gelmeyeceği gibi etnikçi kürtlerin türk milli takımı'nı desteklemedikleri bilinen bir durum. bu tür sosyal mühendislik çabaları eğer türk kamuoyundan gelen bir dip dalgayı temsil etseydi tepeden inme bir jargon değişikliğine gerek kalmazdı.
devamını gör...

şarkı sözlerinin manası çok derin.
devamını gör...

içki markalarına ait isim, logo, amblem ve ambalaj görsellerinin iş yerlerinin içinde, dışında, vitrinlerinde, etkinlik alanlarında ve tekel bayilerinin sarı/mavi renkli tabelalarında kullanımı tamamen yasaklanmış. dünya kupasından elenme şoku ile gözden kaçmış yasa, detaylar için link
devamını gör...

şöyle mantık aranmadan keyiflice izlenebilecek hafif komedi dizilerinin tamamı. istanbul'un altınları, yahşi cazibe, hatta papatyam falan. halk da özledi bunları bence. meselâ pazar günleri tv2'de geniş aile'nin tekrarı yayınlanıyor, 2-3 dakika izlesen bir sürü kelime şakası görüyorsun. zamanında yapmış yapanlar vallahi helâl olsun.
devamını gör...

samanyolu tv'deki sır kapısı veya sırlar dünyası adındaki dizi. hastasıydım, çünkü kötülük yapan, cezasını, belasını ölmeden bu dünyada buluyordu. tam adalet anlayışıma uygun. ırza geçenin çükü kopuyor, hırsızlık yapanın eli gidiyor, ana babasına karşı gelen aynı cezayı yaşlandığında görüyordu.
devamını gör...

7 numara dediler, youtubedan izledim 10 15 bölüm. ne diyelim , kurtlar vadisi seven de var.kaygisizlar yine idare eder. 7 numara aşırı kötü, o dönem iyiydi sanırım.
devamını gör...

yiyin yiyin. içerdekiler yetmedi bir de dışardan adam getirin biraz da onlar yesin.

belli ki buna da paçayı kaptırmışız. euro 2028 de dahilmiş fix menüye.


montella’nın sözleşmesi 31 temmuz 2028'e (euro 2028 sonuna) kadar uzatılmış olup, yıllık garanti ücreti 2.2 milyon euro seviyesindedir. sözleşmesinde görevden ayrılması durumunda 5 milyon euro'yu aşan bir tazminat şartı bulunmaktadır.
devamını gör...

onların derdi atanamayan öğretmenler falan değil. dertleri sahada görünür olup kürtçü propaganda yapabilmek ve mağdur herkesin hakkını biz savunuruz algısı yaratmak.

kimse kusura bakmasın. her yıl 50k civarında mezun veren eğitim fakültelerine gidip gerçekten meslek hayali kuran insanda biraz şey ararım şey işte. yapay zeka 10 seneye bu mesleği de bitirir.
bu sefer ne yapacaksınız dijital faşizm diye mi ayaklanacaksiniz ? ya da şöyle yapalım her sene 50k öğretmen atayalım mavi yaka maaşlarından kesilen vergi dilimini de %35'ten %70'e çekelim sonra işçi eylemlerine katılıp hak ararsınız. tam sizin zeka seviyenizle orantili devrimci bir eylem olur ahaha.
size çocukken naptilar ya ? satranç oynamayı öğretmek yerine yoğuşma evlerine mi soktular ? garip.
gerçi apo haklı. sizden adam olmaz.
devamını gör...

2026 dünya kupasına katılan 48 takım içerisinde 47. olmuştur.
devamını gör...

bu, orta sira vasat takim teknik traktörü, 0-1 oynamayı asla bilmeyen, beceremeyen, yetersiz ile ilgili 3. tanimim oluyor.

ilki, bu başlık altında, ironi, laf sokma vb işler, araştırma da var...

ikincisi, (bkz: 11 ekim 2025 bulgaristan türkiye maçı) bu tanım hakaret küfür sebepli silinmiş. alt tarafi s**t**g** yazmıştım. sansür kullanımı da yeterliydi aslında.

üçüncüsü gelsin:
s**t** g**
devamını gör...

tff'ye çökmesi için her türlu şart oluşturuldu.
devamını gör...

başlık yazar başlığı olarak açılmış ama aynı adla bir elia kazan filmi de var.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: prim cocuklar)
devamını gör...

bu şimdi gider, yerine yapı, f.t'yi getirir. planları da dertleri de bu zaten.
devamını gör...

tipine bağlı olmakla birlikte çitos.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim