zaman tüneli

üniversite bitiremeyenlenler ülkeyi yönetiyor.
tunceli köylüsü ve maraş köylüsü muhalefeti idare ediyor.
niye yasaklıyosun ki.
beğenmeyen gitmesin.
devamını gör...

prof.dr.erdal inönü rektör iken 21 ocak 1971 tarihinde odtü süresiz olarak kapatıldı.
korkmayın korkmayın 10 şubat 1971'de tekrar açıldı.
iyi, darbe zamanlarında eymir gölünü elinden almamışlar.
devamını gör...

demirbaş yazarlarının tatilde olduğu sözlük.
“yoldan geçenler var da her akşam gelenler nerde?”
devamını gör...

vereceği chatgptden ne olur. çekmiyordur kesin. openai sunucularina şu an ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
devamını gör...

hediye chatgpt verşyormuş
yumukun
devamını gör...

okullarda az buçuk bilgi, çok fazla vatandaşlık öğretilmeli. asıl amaç "ülkeye faydalı" olacağı düşünülen insan yetiştirmek değil mi? o zaman partili okullar olmalı, bütün okullar iktidara ve devlete uygun görüşlerde çocuklar yetiştirmeli. bulacakları işlere göre eğitilmeli.
iş dünyası iş ve işçi bulma kurumu üzerinden gelecekte alacakları işçilerin planlamasını yapmalı, okullar son seneye doğru sadece o kadar mezun verecek şekilde eleme yapmalı.
devamını gör...

uçağı düştü ölmedi, asılmasaydı bombalanırdı.
devamını gör...

kütahyanın ilçesi iken nüfusu kütahya merkezden fazlaymış, il olunca nolmuşsa kütahyanın gerisinde kalmış. demokrat partiye or verdi diye mi acaba.
devamını gör...

sosyal medyada takip ettiğim kaynaklara göre; yüce ve ulu liderimiz erdoğan nato liderlerine gitmeden önce bir hediye takdim etmiş ---> türk yapımı 9mm lik bir revolver ve 6 adet mermi !!... hepsinin üzerine de hediye edilecek kişinin ismini kazıtmış.

a) şansölye merz hediyeyi ankara'daki alman büyükelçiliğinde bırakmış. zaten bu hediye bir alman şansölyesinin hediye olarak kabul edebileceğinden çok daha değerli. şansölye böyle bir hediye kabul edemez. ayrıca şansölyenin "silah ruhsatı " yok, silahı almanya ' ya sokamaz.

b) bart de vewer , belçika başbakanı, kutuyu ankara ' da açmamış, brüksel de gümrük de hediyenin bir revolver olduğunu görmüş, gümrüğe takılmış adam, belçika basınına madara olmuş.

yüce liderimizin danışmanları böyle bir hediyenin çok sakıncalı olacağını söylememişler mi? ızlanda' nın 38 yaşındaki çok güzel kadın başbakanına da gidip mermileriyle birlikte "revolver" hediye edilir mi?!... sen kız arkadaşına "av tüfeği" hediye ediyo musun, sevgililer gününde ?! ;;))

valla çok garibime gitti bu iş...
devamını gör...

mezara kadar değil doyana kadar.

(bkz: karnı doyunca arıza çıkaran canlı sorunsalı)
devamını gör...

okullar "sisteme" yani yonetici sinifa calisan (asker/kole/maraba) yetistirmek icin kurulmustur.

okullarda ne parayi ne vergiyi ne girisimciligi ne sirket kurmayi ne hukuku ne yatirimi ne arkadasligi ne aski sevgiyi ne de dayanismayi ogretiyorlar. sizce bu tesaduf mu?

hepsi okullarda ogretilenle basliyor. yonetici sinif sizin maasli calisan yahut polis yahut asker olmaniz icin yetistiriyor. sabah erken kalk okula git siraya gir. isine yaramayacak hicbir faydasi olmayan tonlarca sey anlatsinlar. yalnizca tek bir cevabi olan sorular sorsunlar. sonunda da diploma versinler. cunku diplomasiz kimse size is vermez. yahu sizin diplomaniz olmasi sizce umurlarinda mi?

sinavlar testler kitaplar sizi veya cocuklarinizi yillarca uyutmak ve paranizi almak icin yapiliyor. milyonlarca devlet memurunu, yayinevini, matbaayi, serviscileri, dershaneleri .... nasil besleyecekler sizi okul yalaniyla uyutmazlarsa? * (bkz: lisenin 4 yila cikarilmasi)

ha bir de ... patronlar ve hukumetler en cok issizlerden korkar.
devamını gör...

bir dünya lideri icraatı!
devamını gör...

ne hakla bunu yapiyodur bilinmez. hadi galatasarayli gomse, derim ki hakkindir abi, gel bi tur bana da kufret, havhav. adamlar super ligin krali. besiktaslilar gomse, derim ki, hakkin degildir abi ama neymar'i gomebilirsin yine de, havhav.

ulan e be allah'in hep kaybedeni, allah'in lanetledigi kulu, sen fenerbahcelisin lan. senin sampiyonluk ne, galibiyet ne, zafer ne bildigin mi var.

sen fenerbahceli halinle ronaldo'ya penaldo, domaldo diyemezsin lan. senin kadronda sidik idrar şerif diye bi tane eleman vardi. sen kimsin lan.

allah'in 3. dunya futbol kulubu taraftari seni. pu. utanacagini bilsem, neyse. evet.
devamını gör...

1990 larda devrimci olmak çok zordu. batıkent' te yaşarken iki yan sitede üç öğrenci ( odtü ve hacettepe bilgisayar mühendisi) yaşadıkları evde, örgütevi denerek terörle mücaddelenin dalması sonu katledildiler yoo yoo ölü ele geçirildiler.
pırıl pırıl 3 genç. cumartesi anneleri ise acının en büyüğünü yaşıyor. çünkü çocuklarının ölüleri bile yok.
o dönemde az buçuk yaşadıysam anneciğimin büyük gayreti ile ve tabi ki orta sınıf beyaz türk olduğum için oldu.

çok acı çook. bu topraklarda bizi katledenler ne
vatansever. dw
devamını gör...

sokak ortasında çığlık atıp durmanın sonucu her ilerici medeni ülkede kıçının toplanıp geldiğin yer iran yada arabistana tir edilmektir.
iktidar halkın sosyalist partisi olsa sayın tankuta karşı böyle şımarsa direk irana yollanmış yada humeynisine kavuşturulmuştu.
sen o hareketi josef staline yada fidel castroya yapacan, müttefiki olduğun abdye yüzerek geçmen istenmişti.
kapitalizm müttefiki özgürlükçüleri teker teker
abdye avrupa arabistana kovacağımiz gün gelecek.
yaşasın demokratik türkiye! kahrolsun özgürlükçü, avrupa birlikçi faşist yobaz sahte sol!

açık açık humeyniciyiz amerikancıyız avrupa birlikçiyiz deyin bi zahmet yahu.
bizim avrupa birlikçi yeşillerle humeynici alevi yobazlarından nedir çektiğimiz.
bunlar solcuyuz diye gezdiğinden ülkede sol gelişmiyor. ülkede sol falan yok.

bugün yaşasa akpli olup, kk diye yırtınırdı muhtemelen. böyle tipler niye solcu?

amerika fonlu amerikan işbirlikçisi, trumpun "kullandığı" heriflerde ağıtlar yakıyor bilmem ne.

lan reis tehdit etmese trumpun emriyle irana saldıracaktınız. kim para veriyosa ona yatıyosunuz. bari solcuyuz diye geçinmeyin birader.
devamını gör...

kız da izin verirse neden olmasın
fakir adamız biz ekmeksiz doymazız
devamını gör...

ağlama sebebim sözlük hesabımı biliyor. yazmam o yüzden. bunu okuyunca anlamayacak mı mal dediğinizi duyar gibiyim. anlamaz canım kardeşim, tanıdığım herkes hesabımı biliyor çünkü.
bi akıllı sizsiniz aminyum.
devamını gör...

ekmek banılır...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

en büyük ortak böleni hırtlsrdır
devamını gör...

geçmişte turan durdun’a ne yapıldıysa mustafa öztürk hocaya da aynısı yapılıyor. mustafa öztürk sanırım yurt dışında yaşıyor..
bunu da katletmenin bir yolunu bulmaya çalışıyordur siyasal islamcı ruhban sınıfı.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim