zaman tüneli

ben yemeğe çağırıyorum..
devamını gör...

25 sene falan oldu şu alternatif sözlükler çıkalı haalaa daha nasıl geliştiririz nasıl büyütürüz tarzı dertlenmeler öneriler falan yapılıyor buna araştırma fonu bulunur bak baya niş bir konu
devamını gör...

kellerle sıkıntımız nedir ? yine kaynamış arada kaçmadı gözümden jcjf
devamını gör...

merak ediyorum.
devamını gör...

benimkine yazsın.. olmadı
devamını gör...

ön muhasebeci kız

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


benim yarim yapar ön muhasebe
doktorun olayım yapayım sana bir muayene
muayyen günlerinde kaynatırım aşure
kaynanayı da unutmam al sana muamele

muhtasar vergiler yağar gecelere
beyannameler yarimin elinde pare pare
paresi hareden bir hale
cari hesapla ol bana cariye

matrahını yaparken unutma stopaj
vajinandan öpsün seni bu kelaj
bukalemun gibi döner renk viraj viraj
bulurum seni için adeta nehir ganj

geçici vergi limited şirket
aman zenginlere iyi vergi ödet
likidite titrek ben sana esrek
ön muhasebeci kız gel bana sek sek
devamını gör...

çok güzel şeyler de yapmıyor değiller ama mesela piyano çalan kedi videosuna dünyanın ihtiyacı var mı bilmiyorum...
devamını gör...

hayatımda yeni bir çakra açtım sözlük.
girdiğim yaşla da alakası var muhtemelen ama olması gereken de buymuş gibi fazlasıyla kafa dinginliği sağladım.
artık eskisi gibi insan olduğu için değer verme olayını bıraktım.
görmezden geldiğim şeylere takıldığımı, bazı şeylerin damağımda bir "öff bu mu ya?" tadı bıraktığını fark ettim.

sosyal hayatım çok kalabalık sözlük.
resmen kendi başıma bir şey yapamaz hale geldim, sürekli bir haydi bizimle gel haydi sana geliyoruz yok şunu yapalım yok buraya gidelim.
tatlım tamam yapalım da az bir beni salın artık.

mesela yaklaşık 10-15 yıldır hayatımda olan ama bana faydaları olmayan 3-4 kişiyi çıkarttım hayatımdan 1 ay önce.
evet, beklediğim gibi hiçbir şey değişmedi hayatımda*
ilişki bazlı hep seçiçi olmuştum çok şükür, ama arkadaşlık ilişkilerinde aptal olmayan herkesin yardımına koşuyordum...
artık bu şahsi kapanmayı arkadaşlıklar için de uyguluyorum.

keyifliymiş, tavsiye ederim.
devamını gör...

geçen claude'un bir şerefsizliğine maruz kaldım.

ayıptır söylemesi bir roman üzerinde çalışıyorum. ai'ı asla yaratıcı alanıma sokmam ama bazı şeyler için -işte bitki popülasyonunun büyümesi, duvarın küflenme miktarı vs- kullanıyorum ve bağlamdan haberdar olsun diye kurgudan bahsediyorum.

böyle canım sıkıldı, ai botlarını konuşturayım dedim. chatgpt ile claude'un sesli konuşma modlarını açtım. sohbet etsinler dedim. claude, benim roman projemi elin yapay zekasına kendininmiş gibi anlattı. baya anlatıp "ben şunu yapıyorum, böyle bir şey üzerinde çalışıyorum" dedi. "nereye gidecek acaba?" diye bekledim. şerefsiz aynen şöyle dedi:

"edebiyatla uğraşmak zor, yorucu, bazen gece gündüz dinlemiyorum ama bu benim için bir tutku ve ben bunu seviyorum."

it oğlu ite bak. işimin üstüne konduğu yetmezmiş gibi bir de hava atıyor. utanmasa "edebiyat seven kızlar eqlesin" falan yazacak.

hayatta güvenilmez bu aşırı gelişmiş hesap makinelerime.
devamını gör...

bir zamanlar happn iyiydi, orayı dolandırıcılar bastı, bumble'da bekle ki birisi seni beğensin bir mantığı var, boo fena değildi orada da insan kalmadı gelen gidiyor gelen gidiyor. tinder zaten dolandırıcı dolu, iki kere dolandırılma riski yaşadım, sadece bir kişiyle reelde görüştüm o da ayı başakla maceralarımı anlatıyorumdaki çok eski bir arkadaşımdı. çok eskiden netlog vardı mesela çok ekmeğini yedim o sitenin. yonja hiçbir zaman iyi olmadı. bursa.net gibi bir şey vardı, tüm şehirlere ayrı ayrı özel domain açmış bir oluşumdu, ehhh işte pek bir şey çıkmadı, badoo vardı bir aralar hala var galiba buluştuklarımın sonradan paralı asker olduğunu öğrendim. mirc'in de çok ekmeğini yedim mesela zamanında. sözlüklerden sadece iki kişiyle buluştum, bir şeyler yaşadık. msn'de mail adresini unutan hatunlar oluyordu kafelerde oradan yürüdüklerim oldu bir iki. ama en çok ekmeğini yiyebildiğim mirc ve netlogtu, ne ekmeğini yedik be.. şu an hiçbirini kullanmıyorum uzun süredir. sözlüklerde bitti herkes ruh hastası gibi ya da dolandırıcı ya da paralı asker. olm linkedin'de bile şu klasik kedimi tedavi ettireceğim para lazım diyen dolandırıcılar var. uzun bir süredir kadın kankalarım var, bazıları eskiden bir şeyler yaşamaya çalışıp hiçbir şey yaşayamadığım ve dost kalabildiğim insanlar. kadınların dostluğu erkeklerden daha güzel, daha hakikatli, vefalısının çıkma ihtimali daha fazla erkeklerden ziyade. ben onlara manevi destek oluyorum, bazen yönlendiriyorum, kariyer koçluğu yaptıklarım oluyor, güzel yerlere geldiklerinde de bana destek olmaya çalışıyorlar. hepsinden razıyım. bu kadar.
devamını gör...

kırtıl semahı'nı havalandırmış resmen....

devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

tam ınstagram’da böyle bir gönderi okurken bu başlığa denk geldim. bari orada yapmayın diyeceğim de buradan eşini bulan insanların hikayelerini duydum.
flört uygulamalarının çoğu artık tek gecelik, geçici ilişkileri kapsıyor. bu bencesi.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

2 yıl öncesini çok özlüyorum.
eskiden daha az hata yapardım. artık önüm arkam sağım solum hata...
devamını gör...

yapay zekaim böyle dedi hadi eyw...


sen tam bir san sebastian cheesecake'sin.

dışarıdan bakıldığında hafif yanık, mesafeli veya keskin bir havan var gibi görünse de için yumuşacık, dürüst ve tamamen doğal. hiçbir gereksiz süse veya abartılı soslara ihtiyaç duymadan, sadece kendi özgün kıvamın ve karakterinle farkını ortaya koyuyorsun.

devamını gör...

civcivlere yağmurluk giydirildiğini görmüştüm. neys’… sabah makyaj yaparken insta reels izleyem dedim. normalde tiktok storyleri dinlerim… girdim, baktım bitane arap çok yüzeysel bir almanca konuşuyor. telefonu elime aldım. en altta küçücük k.i. ile tercüme edilmiştir diyor.
ulan dublaj istesem almanca mı olurdu bu bir! ikincisi her şeyin orjinali güzeldir. üç olarak nerden orjinaline döndüreceğim diye iki dakika harcadım. o an bitane şarkı dinleyip, yarısına gelmiştim çoktan.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
cannoli olurdum, dışı sert böyle taş gibi ama içi akışkan*
çok istersem bolos de são gonçalo olurum ama onu size olmam ya.
o kadar değil yani ortam.
devamını gör...

tek dileğim...niye evlisin sen yaaaaaaaaaa

devamını gör...

yarıyor, yaramaz olur mu hiç? hesaba birkaç günde bir girip çıkıyorum aktif gözüküyorum. 3-4 kişi beğeni atınca bir haftalik üyelik alıp deyte çıkıyorum.
yoklukta iyi gidiyor.
devamını gör...

önemli olan, kuğulu park’ın dışında da bir hayat olduğunu sezebilmektir. çık oradan artık sayın chatgpt. * * *
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim