zaman tüneli

günaydın.
devamını gör...

açmışken şunu da aldım diyenleri severim. usta dediğin kendi malı gibi davranırsa değerlidir.
devamını gör...

turist gibi duruyor. özlenen ama gelmeyeceği (bizim dötte durmayacağı) için. nefret edilen medeniyet gibi karşılanıyor.
devamını gör...

ülkede liyakat değil popülizm konuşuyor.
o yüzden şu an ekoyla aynı anda seçime gitseler kazanacak tek aday kendisi. bunun sebeplerini daha önceden yazmıştım zaten.
ama gel gör ki ne zaman cb adaylığı söz konusu olsa ilk defa sevisecek nazlı kız gibi kendini geri çekiyor. kendisinin bu pisirikligi yüzünden 5 yılımız mahvoldu. ozdagi dinleyip aday olsaydı bakın dem partiden bile aday olsaydı kazanırdı. o derece halkta karşılığı var. hem iktidar hem muhalif seçmende.

lakin eğer birileri beni dinleyecek olsaydı benim cb adayı görmek istediğim kişi cenk özatıcı olurdu.
adam genç, dinamik, atılgan, milliyetçi, vatansever. ve hem sahada hem platformda çalışıyor.
devamını gör...

vatandaşlık vermek neden başlamıştır? neden bir ülke yabancıya vatandaşlık versin?

avrupayı gömmek 60lardan beri moda ama başkasını kötülemek seni iyi yapmaz.

ayrıca sevmek demek ihtiyaç duymak demenin süslü halidir.
devamını gör...

zılgıtı yedim böylece.
her insanın acısını yaşama şekli farklıymış. ağlayamayıp yüzüme tebessüm yerleştirdiğimde nerdeydin.
devamını gör...

başıma bir şey gelmeyecekse cumhurbaşkanı olmasını istediğim biri değil. ekrem imamoğlu karadenizli, müteahhit, dindar olduğu için iktidara gelse bizi bir 25 yıl yönetir ama bu adam necdet sezer gibi hukukçu ve yumuşak, beyefendi bir adam. yerler bu adamı yani ya da felç falan iner adama allah muhafaza. bize * lazım affedersiniz.
devamını gör...

hastanın pre-op (preoperatif) ve post-op (postoperatif) arasındaki süreçte ekibin en önemli unsurlarından biridir.
devamını gör...

küfürsüz çekilmiyo.. mecralarına sıçtığım
devamını gör...

#4060691 hahahahaha mükemmel kim yapmış bunu
devamını gör...

tarafımız belli.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

salon beyefendisi ukdesidir.

insana gerçeklik algısını yitiren, koskoca bir ooooooohaa çektiren bir akım.. yok yok yetenek.. ya da bir arada kalmışlık.. bir dizinin çok güzel bölüm konusu da olur aslında..

bilmiyorum sandın değil mi? ilk okuduğumda alla alla bu ne biçim ne olacak ne düşüneceğim derken, o uykunun arasında gözlerim tekrar kapanıyorken hatırladım. yaşşaaaaaıığğnnn..

uzun yazacağım biraz.. inşallah yani..

bir tane ablamızın pastaları sanat eserine dönüştürmesi ile ilgili oluşan bir ikilem, hatırlarsınız instagtamda çok meşhur olmuştu.. hangisi pasta hangisi gerçek? ya da pasta gerçek mi değil mi de olabilir bak bu daha doğru oldu sanki.. gözümü yeni açtım ve manyak gibi allam ben ne yapıyorum diye yazıyorum bir yandan.

(bkz: ayak işleri) sezon 2 bölüm 7 olması lazım. bakmayacağım inşallah doğru hatırlıyorumdur. bu gerçeklik algımıza varlığına yokluğa baktığımızda ne gördüğümüz gördüğümüz şey gerçek mi yoksa bizim aklımıza ilk gelen şey yüzünden algılama şeklimiz mi canım evren çok güzel anlatmaya çalışıyordu da vedat abimiz sadece ooooooooohaaa diyordu.. ama çok güzel oooohhaaa diyordu..



insanın bir kafası karışmıyor değil gerçeklik karşısında, yoksa yanılsama mı tüm bunlar? asla öğrenemeyeceğiz.

güzel bağladım kendime tebrikler.
devamını gör...

başlığı okudum da ilk tanımda işlemedikleri suçtan dolayı hapse atılan paralı askerler yazılmış. paralı askerler suç işlemeleri için tutulan çoğu eski ordu mensupları.

bu a takımında a takımı lafı alpha'dan geliyor. yani komando birimlerinin ilki ve bunlar normal asker yani elit askerler de normal derken devletin ordusunun askeri.

bunların görevleri sonradan politik olarak sıkıntı yapabildiği için bunları görev dönüşü yakıyorlar. aynı tür bir çok yapımda benzer senaryolar vardır.

ikinci tanımda görev mesajının kendini imha etmesi tümden hatalı çünkü o dizi bu dizi değil. o mission impossible dizisi. bizdeki adı görevimiz tehlike olan dizi. sonradan seri olarak filmi yapıldı ama eskiden yani yetmişlerde ve doksanlarda olarak iki ayrı dizisi vardır ve dizilerden filme dönmüştür ki genelde tersi olur. filmler sevilince dizisi çekilir. mesela shooter filmi çok tutunca filmin başrol oyuncusu mark wahlberg'in yapımcısı olduğu toplam 3 sezonluk dizisi yapıldı. yine taşıyıcı serisinden sonra bir kel buldular çakma jason statham gibi ama taklitler aslını yaşatır demişler.

neyse üçüncü tanımda verilen bilgi doğru. b a baracus modifiye sevdalısı olduğu için o siyah minibüsü kızı gibi severdi ve uçaktan nefret ederdi. yere inince uyandırırlar ve o da pilot olan murdock karakterini kovalardı.

murdock ekibin neşe kaynağıydı çünkü deliydi. yani tımarhane gider görevden önce onu da alırlardı ama deli olduğu için mi bilmiyorum çok iyi bir pilottu ve hani kanı akıyorsa öldürülebilir prensibi gibi kanadı varsa uçabilir mottosuna sahipti.

her bölüm neden bilinmez sürekli macgyver gibi kendi roketatarlarını, havan toplarını falan imal ederlerdi. baya baya ellerinde kaynak makinesi falan mühendislik eseri silahlar yaparlardı. hazır ürün kullanamazlardı.
devamını gör...

bi dakika ya
ne bok yemişim ben?
devamını gör...

devamını gör...

ne yapsaydı? başlığın altına 10 tane tanım mı girseydi? adam size ufuk açmış işte, oradan yürüyün.
devamını gör...

babanı da sevmezdim içoğlan.
devamını gör...

yazar oldum heeeeeyyyy ooo gibi şeyler yazmasını beklerken, beklediğim tuzaklara düşmüş yazar. keşbiş olsun. * ahahaha ulan ya sabah sabah iyi geldi.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim