zaman tüneli

#4086927

ne dediğin anlaşılmıyor, sen git feykin gelsin.
sahi adı neydi?
devamını gör...

allah her türlü noksanlıktan münezzehtir
devamını gör...

ikisi de 90 lı yılların radikal islamcı ve asla esnemeyen dümdüz kafasını yaşıyor. hala o yılların kısır ve kendini tekrar eden abuk subuk dar tartışmalarında otlayıp durmalarından bu yaftayı yapıştırdım ikisine de.

benim de zamanında o otları yemişliğim var tabi, lakin ben değerlerimi asla değiştirmem, şu an sahip olduğum tüm düşüncelerimi ise tamamen değiştirebilirim. insan değerleri için yaşar düşünceleri için değil. düşünce dediğin nedir bro geç gitsin. velhasıl siz de geçin artık bu islamcıların misket oynadığı zamanki çoluk çocuk sataşmalarından. o misketler çoktan bardak oldu.
devamını gör...

#4086923
seni ilaç da kesmez, direkt kapatmaları lazım.
kankam da yok bu arada. iq seviyeniz 15 yaş ergenlerine güç bela erişebildiği için anlaşabilen ve sohbet edebilen insanları kanka sanıyorsunuz. yetişkin dünyasında kankacılık yok. işte tanıdık var, arkadaş var, dost var. bendeki kategoriler bunlar. aynı iq düşüklüğü ile kanka olduğumu sandığınız herkesi de kayıtsız şartsız destekleyeceğimi düşünüyorsunuz. sizde bu işler böyle çünkü. ondan sonra gelip bana yancı topluyor dersiniz. :d

edit: ha şunu da söyleyeyim, burada bulunmayan insanlar üzerinden bir şeyler yapmaya çalışıyorsun kendince ama boş uğraşlar bunlar. kadın hesabı bıraktı gitti. bu konuda herhangi bir şey yazmak istiyorsam o buralarda iken yazmayı tercih ederim, hiç kimse yokken insanların arkasından döşenmeyi değil. böyle hassasiyetlere sahip olmamanız çok normal.

o meselede işler dallanıp budaklanıp çirkinleştiyse bilemem. bacikomuz tehdit edildi diyenler oldu bu gün. böyle bir durumdan asla haberim yoktu.

beni adaletin kılıcı bellemeniz çok hoş, onur duydum ama size her yanlış üslupla yanlayana ya da her hakaret edene de ben yetişemem. kusura bakmayın şimdiden, işimiz var gücümüz var.
devamını gör...

ama da...hem dee... öyle işte.
devamını gör...

mutluluk herşeydir, sağlıktır, uzun ömürdür, olması gerekendir.
herkesin ihtiyacıdır. çok şükür hep mutluyum, mutsuzken o anın geçeceğini düşündüğüm zaman bile hemen mutlu olurum.


minimal yaşantı içinde ânı yaşamaktır. yeni alınmış motosiklettir, o beldedir, biraz yaşadığın andır. kaybedince ya da geride bırakınca kıymeti anlaşılandır. jazz dinlemektir. ruhu doyurmaktır. mutluluk, gelip geçici bir duygudan ziyade sürdürülebilir bir hale getirilmesi gerekendir. istediğini yapabilme özgürlüğüdür. bir mutlu olanlar vardır bir de mutlu olmayı beceremeyenler.


bir firmanın reklam müziği var bununla ilgili ve çok severim.
buradan
mutluluk yakalanır, sevilir, okşanır.
mutluluk gidilir, mutluluk kapılır, mutluluk sallanılır...
• mutluluk beklenir,
• mutluluk koşturulur,
• mutluluk tutulur,
• mutluluk öpülür,
• mutluluk kucaklanır,
• mutluluk desteklenir,
• mutluluk bağırılır,
• mutluluk bakılır,
• mutluluk kırılır,
• mutluluk batırılır,
• mutluluk like'lanır yayılır, paylaşılır
• mutluluk kutlanır
• mutluluk üflenir, mutluluk alkışlanır.
mutluluk orada, mutluluk burada her zaman her yerde var
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

annadınız mı?
devamını gör...

#4086911

hayatı yalan dolan olan, kankisini bir satan ve ilaçlarla algısnı düzeltmeye çalışan bir hastadan gerçekçilik tavsiyeleri.

neremizle gülüyorduk!?
devamını gör...

emre kaale alıp cevap bile vermiyor. ben surarım, cevabımı ringde veririm. havası var. tartışmaya girmiyor. tıpkı şu arkadaş gibi:

x.com/y0ttaaa/status/209018...
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

artık aileniz güvende değildir.
devamını gör...

ters psikoloji yapacağız, kadınlara bok atacağız derken kendinizi kepaze etmeyin. ona da düşen var ama her şey ayarında güzel :d.
öpüyorum herkesi
arşi ve jogır hariç. *
devamını gör...

#4086912

arşi iyi dinle ve not al.
sana gaybubet evlerinde bile vermezler bu taktikleri.
devamını gör...

sabun gibi kayar gider elinden. sürekli mutluluk diye bir şey de yoktur zaten. istediğin bir şey gerçekleşirse iki dakka hadi bilemedin 2-3 gün sevinirsin o kadar. ama taoizmdeki gibi kozmik çarkın tam ortasında mutlak sessizlik ya da mutlak sükunet denen şeye ulaşabilirsin. ama onun için de bedenen ve ruhen yıllarca arınman lazım.
devamını gör...

yavru ceylanları nasıl ürküttüysem adımı bile tam yazamadıkları karşılaştırma.
namasteci iddialara verdiğim
"resul salat vakitlerinde ayetleri öğretti" cevabına şimdiye kadar bir karşılık verebilen olmadı. aynı namasteci iddiaları tekrarlamak bana cevap vermek değildir!
o kadar selefi olduğumu düşünüyorsanız selefilerin yanında "kur'an'da namaz yok" diye slogan atın, anlarsınız selefi olup olmadığımı...
devamını gör...

sağol karşim biz kendi kızımızı kendimiz getirdik, dışarda içine ne kattıkları belli olmuyo!
devamını gör...

ya gülüm. ben sana bir şey diyeyim mi. alttan girip üstten çıkmaya, şova filan gerek yok. yiğit adam direkt laks diye fotoğrafını atar, attığı 100 sözlük kızından da 101 tanesi "ay ne hoşmuşsun ya" der.

bitti gitti. daha bak sese mese sekse, ay neeee seks mi ben bilmem ki iffetliyim. onlara daha gelmedik.

zaten kendimi kapatmışım kapatalı... ama gözüme ilişen olursa da sırf etkilemiş olmak için atarım fotoğraf.

allah'a şükür sadece noterden tasdiklemedik güzelliğimizi. benim müren balığı gibi kıvırmama gerek yok tavlamak filan için. çok şükür.
devamını gör...

#4086896
her şeyden önce bir tahtım olduğunu bilmiyordum :d. sudoku bacım her kimse bütün tahtlar feda olsun ona. benim için problem yok.

hemcinslerime karşı klavyemden bok akmıyor diye insanlara yalakalık yaptığımı düşünmen çok normal. sende herhangi bir konuda edep, adap ve seviye göremiyoruz. o yüzden ulaşamadığın kadınlara karşı her zamanki gibi kin ve nefret kusman da çok normal.

galiba erkek yazarlardan destek görme meselesini de artık senin acınası durumundan onların bile tiksinmesi ve sana tepki göstermesi nedeniyle uydurdun.

böyle hayat geçmez hocam. biraz gerçekçi ol, biraz kendini gör. de ki yüreklice evlat olsam sevilmem, insanların da beni sevememesi çok doğal. gerçekler bunlar çünkü. aklı olup da senden iğrenmeyen bir kişi görmedim. yazanlar yazmayanların çok az bir kısmı.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim