zaman tüneli

diko
archie
zapata

bunların sözlüğe ihtiyar fotoğrafları attığına bakmayın özünde hepsi daş gibi 20'lik hatun.
siz taciz etmeyin diye bu personayi seçtiler.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

*
şaka şaka, olay gerçek.
silen hatunla date'deydik o akşam oradan biliyorum
devamını gör...

yaygınlaşan ve ulaşabilir olan burun estetiği cerrahisi yüzünden bütün burunlar küçük ve kemersiz olunca, büyük ve kemerli burunların daha "karakterli" durduğu algısı uyandı.

bu bir şey değil önümüzdeki yüzyıl "çekik göz cerrahisi" yüzyılı olacak... benden söylemesi.
devamını gör...

fransız yazar marcel proust'un "yitik zamanın peşinde" adlı dev eseri, bu kokuyu temel alan bir hikayecikle başlar. bu koku yazara yitirilmiş çocukluğunu hatırlatır.

kokunun belleğimizi uyandıran en güçlü duyu olduğu bilinmektedir. örneğin "adaçayı kokusu" da bana çocukluğumu getirir.
devamını gör...

po
i
ne.
devamını gör...

tmsf halk tv'ye "kayyum" olarak atandı tmsf türkiyenin medya devi kuruluş oldu.*

"primetime da en çok izlenen tv kanalı" kapatılırsa bu olayı avrupa ya nasıl anlatacaksınız. hem de avrupa birliği çalışma heyetimiz , şuh anda brüksel'de "ab'ye katılım konusunda" lobi faaliyeti yaparken.

sanki birileri "güzel ve yalnız ülkemizin altını oymaya yemin etmiş". yapanları lanetliyorum.
devamını gör...

rodri-pedri-yamal paslaşırken torreira-lemina-eren

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

güzide duran mesela , inanılmaz beğeniyorum.
devamını gör...

sözlükte kaç tane kadın var acaba? hepsi de birbirinden güzeldir bence.
devamını gör...

kadın olmak tüm zorluklarına, tacizlere, görünmez kılınmaya, emeğinin küçümsenmesine ve iş dünyasında var olabilmek için bazen iki katı çabalamak zorunda kalmaya rağmen güzel. çünkü kadın olmak, bütün bunların arasında kendinden vazgeçmeden var olabilmek, kırıldığın yerden yeniden güçlenmek, dünyaya hem aklınla hem kalbinle dokunabilmek demek. bazen yorulmak, bazen korkmak ama yine de yürümeye devam etmek… kadın olmak, dünyanın bütün ağırlığına rağmen kendi renginden vazgeçmemektir. ve belki de en güzeli, bütün bunlara rağmen değil, bütün bunların ötesinde, sadece kendin olduğun için güzel olduğunu bilmektir.
devamını gör...

barselonayla oynadıkları maçta barselonadan çok fenerbahçeden bahsetmeleri ajjahshsjsjsjsjs
devamını gör...

versusa gerek yok ikisi de iktidarın kontrollü muhalefeti.
devamını gör...

lusifır ırz düşmanıdır ayrıca gördüğüm en ezik insanlardan biridir. küfürbaz ve tacizci olmadığıma göre bunu demek bana kalabilir sanırım.
devamını gör...

#4089914 1-5 demişiz 1-4 bitmiş.
devamını gör...

güncelde flört'ün de bir şarkısıdır. açın arkada oynasın. yok ben sözleri dinleyeceğim diyorsanız "üzüntü ve muz kabuğu" diyerek melankoliye bağlarsınız.
devamını gör...

doğalgaza ulaşımı olmayan bölgelerde kalorifer sistemi olarak yaygınlaşan iklimlendirme/kalorifer sistemi.
birçok farklı uygulaması var ama genel anlamda özetlemek gerekirse buzdolabının çalışma prensibinin tersidir.
elektrik ile çalışıyor ve ısıtma için kalorifer petekleri kullanılıyor fakat elektrik sarfiyatı düşük oluyor.
devamını gör...

#4089996
lusiye ırz düşmanı demek de bu küfürbaz tacizciye kaldıysa biz kafamıza falan sıkalım bari :d

edit:
#4090746
lusiyle alakalı fikrim yok ama küfürbaz ve tacizci değilseniz bence de insanlara gönül rahatlığıyla ırz düşmanı diyebilirsiniz.
devamını gör...

devamını gör...

www.youtube.com/shorts/WkU4...
devamını gör...

onlar kendilerini bilirler.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim