papi oyunda yazar profili

papi oyunda kapak fotoğrafı
papi oyunda profil fotoğrafı
rozet
kalbimiz seninle
karma: 288 tanım: 58 başlık: 13 takipçi: 20

son tanımları


ak kız

ak kızlar - türk ve altay mitololojisinde iyilik tanrıçaları. ağgızlar da denir. sanat ve estetik anlayışı konusunda insanlara ilham verirler. hiçbirisinin ismi bilinmez.
devamını gör...

buz parmak

buz parmak 1970'lerde piyasaya algida ile getirilen bir markadır. 1980'lerin genelindeki nostalji dalgası langnese 2002 yılında tekrar programa geri koydu. dondurma, uzatılmış işaret parmağı ile sıkışık bir el şeklindedir ve misket limonu, çilek ve portakal lezzetlerini sunar.
devamını gör...

olacak o kadar


olacak o kadar, levent kırca'nın oluşturduğu ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıl boyunca çeşitli türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır. program, yayın hayatına 1988 yılından 2005 yılına dek aralıksız devam etmiştir.
devamını gör...

south park

south park, 1997 yılından itibaren yayınlanmakta olan abd yapımı animasyon komedi dizisi. yaratıcıları trey parker ve matt stone'dur. abd'de comedy central kanalında oynamaktadır. en son 24. sezonu yayınlanmıştır.
devamını gör...

türkiye işçi partisi

türkiye işçi partisi, 7 kasım 2017 tarihinde erkan baş liderliğinde kurulan ve türkiye'de faaliyet gösteren siyasi partidir. parti tüzüğüne göre resmî kısaltması "tip" şeklindedir. simgesi iç içe geçmiş çark, başak ve yıldızdır. genel başkanı erkan baş'tır.
devamını gör...

fenerbahçe

fenerbahçe futbol takımı, fenerbahçe spor kulübü'nün süper lig'de mücadele eden profesyonel futbol takımıdır. kulübün futbol dışında faaliyet gösterdiği diğer spor dalları basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek, yelken, yüzme ve masa tenisi'dir.
devamını gör...

tevrat

tevrat/torah, bünyesinde beş adet dinî kitabı bulunduran bir mukaddes yahudi koleksiyondur. kitaplar sırasıyla şunlardır: yaratılış kitabı, çıkış kitabı, levililer kitabı, sayılar kitabı, tesniye kitabı. bu beş kitapları vahyeden olduğuna inanılan musa'ya ithafen bazen musa'nın beş kitabı denir.
devamını gör...

ölüm

ölüm, bir canlı varlığın hayati faaliyetlerinin kesin olarak sona ermesidir. canlı varlıkların herhangi bir dokusunun canlılığını kaybetmesine de ölüm denir. canlının ölümünden bahsedebilmek için, hayati faaliyetlerin bir daha geri gelmemek üzere sona ermesi şarttır.
devamını gör...

ırkçılık

ırkçılık, farklı bir ırk veya etnik kökene sahip oldukları için diğer insanlara yönelik önyargı, ayrımcılık veya düşmanlıktır. ırkçılık davranışını gösteren kişiye ise ırkçı adı verilmektedir.
devamını gör...

intihar etmek

intihar, yaşamına kendi eliyle son vermek, kendini öldürmek anlamına gelir. intiharın dini hükmü, kur'an'da bir kimseye hayat vermenin adeta bütün insanlara hayat verme gibi yüce bir davranış, bir cana kıymanın da adeta bütün insanları öldürme gibi ağır bir suç ve günah olduğu belirtilir ( el-maide 5/32)
devamını gör...

rauf denktaş

rauf raif denktaş, kıbrıs türkü siyasetçi ve yazardır. denktaş, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanıdır.
devamını gör...

covid-19

yeni koronavirüs hastalığı (covıd-19), ilk olarak çin'in vuhan eyaleti'nde aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileri (ateş, öksürük, nefes darlığı) gelişen bir grup hastada yapılan araştırmalar sonucunda 13 ocak 2020'de tanımlanan bir virüstür.
devamını gör...

iş hayatı

muhtaç olunduğu ve/veya ciddiye alındığı ölçüde insanı özel hayat denilen kavramdan uzaklaştıran düzen. nadiren adil, çoğu zaman yıpratıcı, ama yokluğu hepsinden beter olgu.
devamını gör...

pilates

esnekliği artırmak ve vücudun genel sağlığını iyileştirmek amacıyla joseph pilates tarafından geliştirilen bir egzersiz sistemidir. bu egzersizler minder ya da reformer pilates adıyla özel olarak geliştirilen aletler üzerinde rahatlıkla uygulanabilir. pilates insan bedenine sayısız yarar sağlaması sebebiyle günümüzde asrın sporu niteliğinde değerlendirilir. ayrıca vücut duruşunu düzenlemesi dolayısıyla da sporcular tarafından ilgi gören egzersiz çeşitleri arasındadır. pilates dersleri, kişinin duruşunu düzenlemenin yanı sıra vücutta meydana gelebilecek duruş bozukluklarını, ağrıları ve sakatlıkları önlemeyi amaçlar.
devamını gör...

pes

pro evolution soccer, çoğu zaman pes ya da pro evo ismiyle tanınır. konami tarafından geliştirilen ve yayımlanan futbol oyunları kategorisine giren bir oyun serisidir.
devamını gör...

z kuşağı

z jenerasyonu, hızlı ve analitik düşünme yetisine sahiptir. ancak, bu yetilerini kullanma becerileri bireycidir, ekip çalışmasına yanaşmazlar. özgüvenleri yüksektir, ebeveynlerinin kendilerine farklı baktığı düşüncesi de bu özgüveni yükseltir. ayrıca özgürlüklerine ve bağımsız olmaya oldukça düşkündürler.
devamını gör...

bilgisayar

bilgisayar, kendisine programlama yoluyla komuta edilmiş bir dizi aritmetik ya da mantık işlemini otomatik olarak yapabilen bir makinedir. günümüz bilgisayarları, program adı verilen genelleştirilmiş işlem kümelerini izleme yeteneğine sahiptir.
devamını gör...

menopoz

menopoz, kadınların adet döngülerinin bitişine işaret eden biyolojik ve doğal bir süreçtir. bu süreç genel olarak, kadınların 12 normal adet döneminde hiç adet görmemesi ile teşhis edilmektedir. dünya sağlık örgütü'nün yapmış olduğu sınıflandırmaya göre menopoz üç döneme ayrılır: premenopoz, menopoz, postmenopoz.
devamını gör...

hayvancılık

hayvansal üretim ya da yaygın adı ile hayvancılık; ürünleri ve güçleri ile insanlara yararlı evcil hayvanların bakımı, beslenmesi, üretimi ve yetiştirilmesini kapsayan tarım koludur.
devamını gör...

eclipse

eclipse, açık kaynak kodlu ve özgür bir tümleşik geliştirme ortamıdır. ana odak noktası java ve java ile ilişkili teknolojiler olsa da, esnek yapısı sayesinde c ve python gibi farklı diller için de kullanılmaktadır.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim