özellikle türkiye'de rastlanan durumdur. hadi evrim olaylarını falan anlarım uzun boya ilgin olabilir ama 1.90'lık adamla veli toplantısına giden kurdeleli ecrin nur gibi gezmekten ne zevk alıyorsunuz? gerçekten çok komik duruyor.
(bkz: davul bile dengi dengine)
devamını gör...
daha ne istiyorsun merdiven mi diye düşündüren durum.
boyum 1.59. bana göre 1.70 veya 1.75 yeterliydi. allah aza kanaat ettiğin için sana bu kulumu gönderdim dedi...
sözlümün boyu 1.97.
devamını gör...
1.84 boyumla 1.50 lik sevgilim olmuştu.. hatta 1.49

gerçekten de 1.70 küsuratlı erkeklere karşı sıkıntı var bizim ülkede. her şeyin en fazlasını, en büyüğünü istiyor insanlar.
tabi işin aslı evrime dayanıyor bu boy, arzu vs. muhabbetinin.
devamını gör...
bunun sebebi gelecekte çocuklarının uzun olmasını istemeleri olabilir mi
devamını gör...
uzun boy isterken hastalıklı bir gene sahip biri ile evlenip çocuk sakat doğduğunda evrimi görürsünüz. eski insanların boyu bilinenin aksine kısaydı. boy uzaması çevresel faktör ve beslenmeye göre değişir. yani evrimde kısa boylular öldü, uzunlar yaşadı demek okumuş cahilliktir. insanlar son birkaç bin yılda uzamaya başladı, neden ? çünkü yaşam kalitesi ve beslenme kalitesi arttı. tarıma geçtiğimiz zaman beslenme kalitemiz ve ömrümüz arttığı için boy uzaması başladı. yani evrimden dolayı uzun boyluyu seçme algısı yanlıştır. aksine insanlar gruplaşma üzerine evrimleşmiştir ve iki kişi olarak takılmazlardı. mağara resimlerine bakarsanız anlarsınız. hem kısa boyluyu seçenler mantığınıza göre evrimin kayıp halkasıdır. kafanızı bu şeylere takmayın ve daha önemli şeyler var.
devamını gör...
170 de 175 de kısadır arkadaşlar. 185 bile uzun değildir.
190 ve üzerine evet uzun diyebiliriz. uzunlar allah var şimdi sırım gibi delikanlıya kim hayır der saçmalamayınız. uzun beylerin reddedildiğini düşünmüyorum.
devamını gör...
1.75'lik erkekler kısa değildir, uzun da değildir, ortalamadır. üstteki yazar da 1.85 de uzun değildir diyor, eğer ortalamanın üzerindeyse uzundur. 1.90 üstü adamlar ise çok uzundur. ancak kadınlar ortalama üstü özelliklere baktığı için onlara kısa geliyor olabilir. ama 1.85 uzun değildir diyen maldır.
devamını gör...
evrimsel psikolojide klan liderinin uzun boylu, kaslı ve güçlü olması klana sahip olabileceğini gösterirdi. iri göğüslü ve geniş kalçalı minyon kadınlar ise doğurganlığı yüksek ve çekici kabul edilirdi. uzun boylu kadınlar olarak bu kalıtsal idealimizi aşamadığımız için genelde yalnız kalıyoruz..
devamını gör...
insan 155 cm de olsa dusunurken mantikla dusunmuyor. turk insani rasyonel degil zaten. insan neyse dışarıda onu arar. eger sizin icin kendinizi sunarken guzellik ve fizik en önemli avantajınızsa o zaman erkekte de uzun boy ve tip ararsınız.

her insan elbette karşı cinsin seksapeli yüksek bireylerini ister bu bizim genlerimizde var ama sadece bu beklenti ile yola cikanlar sonradan uzucu durumlar icinde kalabiliyor.

baslangicta kodumu oturtur denen tipler erkeksi gelebilir ama evlenince size de aynisini yapacagi belli aslinda. sorunlari cozmek yerine ben iriyim gucluyum herkes benden korksun diyen erkek sizi de döver yani.



bu model arkadaslara şu şakayı birakmak istiyorum.
devamını gör...
benim boyum 1.74.
doğru kısa buluyorlar dediğim başlıktır. haksız sayılmazlar.
devamını gör...
durum şu ki boylu poslu olmak erkeğin şanına yakışan bir durumdur. heybet kadının letafetini götürür. heybet erkeğe yakışır. bu yüzden kadın hobit bile olsa 175 lik erkeği kısa bulmasında sıkıntı yok.
devamını gör...
avarel bunu beğendi.
devamını gör...
sinir olduğum olay. abicim yeter sana işte daha ne istiyorsun? azıcık tok gözlü olun ya
devamını gör...
ben 1.71 boyumla zamanında 1.65 bir çocukla sevgili olmuştum ama bu kadar sorun etmedim. anlam veremiyorum bu boy takıntısı olanlara.. yahu karakteri düzgün olmadıktan sonra isterse 2 metre olsun, ne yapayım onu ya. artık bu fiziksel özellikleri altın kural sayan sığ görüşten çıkın lütfen. ha bir de bunun zengin erkek isteyen versiyonu var.. evlerden ırak..
edit: bak aklıma geldi hiç aramda ciddi fark olan bir erkekle sevgili olmamışım, bir düşündüm en fazla 6-8 cm falan uzundu benden..
devamını gör...
benim boyum 1.77 boyuma göre erkek bulamadım, beğendiğim tipler de hep benden kısa...ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorum.ayrıca 1.50 kızlar bırakın uzun erkekleri sizin yüzünüzden evde kaldık.
devamını gör...
at hırsızı gibi tiplerin rus kadını peşinde koşmasından daha kötü olmayan durum.

kısa insanların seçim şansı olamayacağını kim söyledi ki size?
devamını gör...
175lik erkek mi??

hemen kimliği kontrol edilsin..
devamını gör...
evet 1.60 boyumla hiç kendi boyuma bakmadan uzun boylu olsun yaaa dediğim doğrudur..
çirkin erkekler nasıl güzel kız istemeyi kendine reva görüyorsa biz de minnak boyumuzla uzun erkek istiyoruz kapişş.
devamını gör...
155 diye boy mu olur la
devamını gör...
babası asgari ücret alan kızın zengin koca araması gibi ibretlik hikayedir. evet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"1.55'lik kızların 1.75'lik erkekleri kısa bulması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim