yurdumuzda yaşanan toplu fotoğraf çekimlerinde sıkça görülen duruş bildirimi. bunlar takriben 2 aya küsüyor nedense. çocuk olduktan sonra sürekli foto çekildiği için, her biri ayrı köşede saf tutuyor. yeğenin sünnetinde çocuğu bir ucundan annem tutmuştu diğer ucundan kardeşimin kayınvalidesi. bunların ikisi de o an tavana bakıyor birbirlerinden uzak durmak için ddskdk. iğrenç bir ortam bu. iyi ki kaçtım, oh.
devamını gör...
genellikle kavgalıdırlar ve kavga nedeni "benim (kızım/oğlum) senin (sidikli oğluna /sümüklü kızına) denk değildir amaaa, aah ah"tır. ayrı taraflarda durmalarının nedeni de "(kızımın/oğlumun) yanındayım, gerekirse çeker alırım"ın görsel ifadesidir.
devamını gör...
o köşe seninse, bu köşe de benim demek anlamında poz.

iki kaynananın zıt olması olmamasından evladır.

benim gelin evim dizilirken annem ile kaynanam bir olmuş beni yönetiyorlardı. hayatımda ilk defa iki kadın tarafından köşeye sıkıştırılmıştım. kabus gibiydi. içimden la havle çekip duruyordum. sonra araya tatsızlıklar girdi ve her ikiside teker teker zorbalık yapmak zorunda kaldılar. önceki hallerinden idmanlı olduğum için bana işlemedi.

canım kayınvalidem ya ne güzel didişirdik, kadın bana didişe didişe kadın olmayı öğretti. rujsuz ve allıksız evden çıkmayan biriydi. allah rahmet eylesin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"aile fotolarında anne ve kayınvalidenin ayrı köşede olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim