bir grup insana yöneltilen cümle.

fotoğraf atıyoruz "bu kadar fotoğraf sözlüğün ebesine zarar verir" diye ağlıyorsunuz, nickaltı yazıyoruz "ya bu ne böyle" diye ağlıyorsunuz, adı üstünde karalama defterinde karalıyoruz "amma uzun, bişi yazıp 1000 beğeni kapıyo ponçikler" diye ağlıyorsunuz, resim atıyoruz "sanat galerisi mi burası, nette bunun daha kalitelisi var" diye ağlıyorsunuz, bana sarhoş diyerek aklınca alay ettiğini ve aşağıladığını sanan küfürbaz moderatöre sarıyorum hemen etrafında "ağlama melis" diye ponçik koruma kalkanı oluşturup hep beraber ağlıyorsunuz, dünya mıdır her ne zıkkım bir yerden buraya geldiğiniz için hiç tanımadığınız bir insana gecenin bir körü "sen daha gitmedin mi ehuhehehe" diye mesaj atacak kadar kendinizde hak görüyor sonra "tazmanya canavarı ya bunlar" denilince oturup yine ağlıyorsunuz, iyi olan hiçbir şeyi beğenmiyor, kötü olan, ayıran, 7/24 nefret yüklü yazılarınıza sığınıyor, kendinizi dünyanın merkezi sanıyor ama olmadığınızı biri yüzünüze vurunca oturup yine ağlıyorsunuz, s***ir git diye atıldığınız sözlüğe binbir özürle ağlamayla geri döndüğünüzde bile hâlâ ona buna bok atma konusunda geri kalmıyorsunuz, şeyim hıyar diyen bir adama 6 kere elinizde tuzlukla koşuyorsunuz, her türlü iftira, ifşa, aymazlık, ispiyon sizde ama hâlâ ağlıyorsunuz..

nasıl yapacaz hacılar?
verelim size sözlüğün anahtarını kafanıza göre takılın ha?

allahınız varsa ıslah etsin sizi, başka lafım yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"çok ağlıyorsunuz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim