kukumav kuşu gibi sürekli düşünüp taşımaktan bir hal olmak. en önemsiz olayları bile ciddiye alıp üzerine kafa patlatmak. her konuda özgün fikirler geliştirmeye çalışmak. okumak, araştırmak, sorgulamak.
devamını gör...
bazı insanlardır.

bazı insanların gözünün içine bakınca bu insan derin bir insan dersiniz hissettirir onu size konuşmasından gülüşünden yüzünden.

yaşamış tecrübe etmiş acı çekmiş öğrenmiş insan olmaktır. normal insanlardan ayrı bir mertebede durmaktır.
devamını gör...
bende müthiş tanıma arzusu uyandıran ama bir taraftan da tanımaktan korktuğum insan türü.
devamını gör...
etrafımdaki insanların yüzüme karşı söyledikleri şey.
devamını gör...
zamanla dibe batacak insan olmak
devamını gör...
genel olarak hayatımda bir takım kayıplar yaşamış, mağlubiyetin ne olduğunu bilen dibi görmüş insanlardır.

bu hiç şaşmaz bir tartıdır insan ne kadar cefa çekmişse o kadar derinleşir.

çünkü şartlar ve yaşadıkları onu istemese bile bu yola itmiştir. sohbeti iyidir ne konuşacağını bilir, empatisi gelişmiştir çünkü yaşayıp görmüştür.

en kıymetli hazineler yıkıntılar arasından çıkar derin insanda böyledir işte kıymetini bilmek lazım.
devamını gör...
bunun yolu kuantum fiziği bilmekten geçer.
devamını gör...
yine mi kurtlar vadisi izlediniz.
devamını gör...
kendinde boğulmaktır.


yüzme bilen olmadıktan sonra senin ne kadar derin olduğun neye yarar ki?
devamını gör...
şu muhabbete giren tipleri görünce hep aklıma entel feridun geliyor
devamını gör...
kimse yüzme bilmiyorsa bir okyanusun ne kadar derin olduğunun fazlaca bir anlamı kalmamıştır.

genellikle edebiyat veya sanatla ilgilenen kişilerin sahip olduğu özelliktir.
devamını gör...
#2672694 çok güzel özetlenmiş ama ben de birkaç şey eklemek istiyorum. afilli bir şey gibi gelmiyor çünkü kimsenin dilinizi bilmediği bir ülkede yemek için bile çok dil dökmek, fazla fazla emek harcamak zorunda kalırsınız. kaybolduğunuz sokaklarda medet umduğunuz hiç kimse size doğru yolu tarif edemez.

küçük ayrıntılarla mutlu olan bünyenizin günümüz yüzeyselliğiyle her yüzleşmesi canını sıkar. maddenin içinde kaybolmuş insanlar size boğuluyorsunuz muamelesi yapar. suyun yüzeyindeki mavilikle yetinene derindeki hazineyi nasıl, ne kadar tarif edersiniz edin, anlamaz.
devamını gör...
kadıköyün puslu sokaklarında bukowski okumakla karakterizedir. *
devamını gör...
uzaklara dalmadan olmaz
3 saatte bir uzaklara dalacaksın
devamını gör...
biz de deriniz.
devamını gör...
ayağınızı değil ayak parmağınızı değdirdiniz anda boğulursunuz insanı olmak isterdim. yok arkadaş ben metrelerce gitseniz bile halen boyunuzu geçmeyecek kadar sığ ve düz adamım.
devamını gör...
bazen aynaya sert bakış atıyorum...
ciddi, derin, yüksek zekalı insanlara benzeyeceğim ya hani.

sonra hay ben senin tipine ....yım.. diyerek yine hayal kırıklığı içinde odama gidiyorum.
devamını gör...
bence taklidi olamayan ve dahi çoğunlukla fazlaca eleştirilen bir şey bu.
her anlamda taşınan bir şey.
derinlerde rastlama ihtimalimi sevdiklerim; neden hiç karşılaşmadık ?
devamını gör...
iyidir sığlığın değeri anlaşılır..
devamını gör...
derinim ve arada boğuluyorum.
ben tarafına yüzenleri boğuyorum.
kurtarılmayı beklediğim zamanlardaki tedavi yöntemlerim:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"derin bir insan olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim