erkeklerin, arabalara tapma nedenini anlayamayan kadinlar, topuklu ayakkabiya neden tapiyor bunun cevabini vermeli.

bu tapinma nesnelerinin sayisi arttirilabilir.
devamını gör...
giymeye devam etsinler, çok daha kadınsı gösteriyor. %200 daha çekici oluyorlar.
devamını gör...
anlaşılamayan birtakım nedenler.

ben bunu da anlamıyorum, var mı tapan? ben hiç sevmiyorum çünkü rahat değil.

yalnız bu konuda erkeklerin kafa karışıklığı bizim kafaları da karıştırıyor. benim bildiğim, kısa bir insanın topuklu giymesi iyidir, bir parça yükseklik kazandırır falan. uzun insan da istiyorsa giymelidir. fakat erkeklerin bir kısmı "kısa kadınlar topuklu giymemeli" diyor. sebep? azıcık uzun görünüp iyi hissetmek isteyen kadın ne yapsın, tahta bacak gösterisi mi?
devamını gör...
salaklasmayalim rica ederim, topuklu ayakkabilara erkekler tapiyor. kadinlar sadece giyiyor, o kadar. giyim esyasi nihayetinde. sutyen gibi, file corap gibi ya da ne bileyim, o ustune kusulasi babetler gibi. hangi salak kesfetmis babeti anasini satayim. neyse, mevzu o degil.
devamını gör...
bacağı ve kalçayı %35 daha düzgün ve çekici gösterdiği için. toparlamalı sütyenden sonra dış görünüşe bu kadar puan ekleyen başka bir giysi yok. ince çorap falan hep bundan sonra gelir.
devamını gör...
kişisel fikrim kadin benim boyumu gecmeyecek şekilde topuklu ayakkabi giyebilir.
tesekkurler.
devamını gör...
seksi bir görünüm sağladığı için olabilir herhalde.

tabii yürümeyi biliyorlarsa.
devamını gör...
lan ben de tapıyorum topuklu ayakkabıya. topuklu giymiş bir kadın bana daha feminen geliyor. ayak fetişimin olmadığını da söyleyip fazla uzatmadan gidiyorum çünkü mayın tarlası gibi olmuş başlık.
devamını gör...
topuklu ayakkabı giyildikten sonra kalçanın aldığı kıvrıma tapıldığı için olabilir.
en azından 1 tane sebebi budur diye düşünüyorum.
bir de görsel olarak güzel be.
devamını gör...
hadi ama topuklu ayakkabı dediğimiz şey giyimin bir parçası ve giyim, kişinin kendini ifade biçimidir. bir ifade, bir duruş, bir varlıktır; "sen"sindir. görsel bir ifade efenim... ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün, denklem bu. giyim de dahil bu.

topuklu ayakkabı sevmeyen biri, kuvvetle muhtemel rahatına daha düşkün bir mizaçtadır, her an adımlarını hızlandırmaya, koşmaya hazır olmak ister. bakınız, bir topuklu ayakkabıdan karakter tahlili yapıyorum efenim. topuklu ayakkabılar ise çeşit çeşit, hangi birini sıralayayım şimdi size?

ben dolgu topuk seviyorum; dolgu, platform topuk olan her şeyi üzerime atabilirsiniz yazın.
söz konusu kış ayları topuklu tercihim olunca ise, kalın topuk botlar... bebeklerimm.
yürüyebileceğim en yüksek hali olursa daha mutlu olurum, kısa topuklar pek benlik değil evet.

stilettolar var bir de; onu giyen kadınlara saygı duyun lütfen; tanrım rahatlık-estetik bandında rahatlığımdan o kadar feragat edebileceğimi sanmıyorum. bir şey hem rahat hem estetik olabilir ama estetik görünüm arttıkça, rahatlık azalacaktır, tanrım gidin güzellik kalıplarını zihnimize çakanlara çemkirin.

efenim dediğim gibi, giyim bir kendini ifade ediş biçimidir:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kendini ifade etmekte kullandığı parçaları seven bir kadına niye şaşırıyorsunuz ki?
devamını gör...
farklı bir açıdan bakacağım, nedensellik sorunsalı.

kendimden örnek vererek açıklayayım. ben mesela, spor olmayan ayakkabıya verdiğim paraya, asla acımam. tapıyorum/z. çünkü güzel bir ayakkabı, sizi güzel bir kadere götürür. temelde saçma sanılan bu inanç, bir uzak doğu inanışı, kültüdür. çok bariz, dizi ve filmlerinde, alt metin olarak, hatta bazen direkt konu olarak, bunu görebilirsiniz.

peki güzel bir ayakkabı, spor ayakkabı olamaz mı?

kadınsal bir inanışta hatta geyşa yaklaşımının çıktığı ve yayıldığı bir anlayışta, unisex bir ayakkabı türünün, sizce kadını güzel bir kadere götürebilmesi mümkün müdür? elbette ki hayır.

dolayısıyla kadınlar, uzakdoğu'da bilinirliği bir* inanışa bağlanmış ancak avrupa, asya keza afrika ve amerika* kıt'asında hala nedeni anlaşılamamış bir alt metin içeriği yüzünden, topuklu ayakkabıya, tabiri caizse taparlar. bu da elbette ki kadınsallığın*, dişilliğin bariz etkilerinden. ve ne diyoruz?

bana ayakkabılarımı verin, dünyayı fethedeyim.
devamını gör...
uzun boylu ve seksi gösterdiği inanışı.
devamını gör...
i am melting lannn meltinge sonuna kadar katılmakla birlikte kimileri için zor zanaat olduğunu da söylemek isterim. tabii melting bir şerh koymuş, garantiye almış beyanını; "doğru topuklu ayakkabı"

doğru her zaman gönlümüzden geçen midir?

bakın yeni doğan geyik yavrusunun yürüyüşüne topuklu topuklu
devamını gör...
modadır, geçer. topuklu ayakkabı erkek icadıdır ve evvela persler tarafından kullanılmıştır. ayakkabının topuğuyla üzengiden güç alarak at sırtında yükselmek ve o şekilde ok atmak iran askerlerini başarıya taşıyan bir unsurdur. bu durum farkedildiğinde avrupalı erkekler de topuklu ayakkabı giymeye başlamıştır.
topuklu ayakkabı giyen ilk kadın ingiltere tahtına tek başına hükmeden ve iktidarını korumak adına kadınlığından vazgeçen ı. elizabeth olarak bilinir. bunu da daha erkeksi ve güçlü görünmek için yapmıştır.
nereden nereye işte.
devamını gör...
bu güzel topraklarda makus kaderleri olan dayak, tecavüz, istismar ve şiddet ile anılmadıkları dönemlerde keyif aldıkları birkaç konudan birisidir. göze batmamalıdır.
devamını gör...
tapmak biraz uç oldu ama kaliteli bir topuklu ayakkabı düz beyaz tshirt giyen kadını dahi inanılmaz çekici gösterebilir. kalça, popo, bacak proporsiyonunu çok daha güzel gösteriyor. akşama 10 cm topukluyla dans edeceğim, rahatlık hiç umrumda değil önemli olan o an hissedeceğim enerjinin yansıması mesela. ama yine de 100 liraya gidip stiletto almıyoruz tabi (zamanında yaptım tırnaklar öldü) orta kalite bir topuklu ayakkabı size minimum rahatlığı (çok rahat olmayı beklemiyoruz maalesef) sağlar. ayrıca fetiş nesnesi olarak kullanıldığı için diğer özel anlarda da işe yarıyor.
bir de pole dans (her türü değil) özellikle kalın topuklu ayakkabıyla yapılıp estetikliği çok daha arttırıyor.
devamını gör...
tapamıyorum rahatsız oluyorum hatta incecik uzuun topuklu giyenleri görünce düşecekler ayaklarını kıracaklar diye korkuyorum, düğünden düğüne,bir yemekte veya bir toplantıda giyiyorum,onu da sırt çantama yada bir poşete koyuyorum kapıya gelmeden veya arabadan çıkmadan giyiyorum ,topuklu ayakkabıyı icat eden insana selam ve dua ile.
devamını gör...
ben topuklu ayakkabıyı kadınların kendilerine uyguladıkları bir işkence olarak görüyorum. çoğu giyerken rahat etmiyor zaten, onu geçtim; ayak, bacak ve sırt gibi çeşitli yerlerde uzun vadede deformasyon yaşanıyor. bir insan kendine niye bunu yapar anlamak güç.

genelde kadınlar bu tarz şeyler söylediğimde, eğer yakın arkadaşım değilse, ters yapıyorlar.

bu moda denilen şey kolektif bir cinnet hali, insanların birbirlerini ateşlemesiyle sürüyor. insanlar kendilerine zarar verecek, hayat standartlarını düşürecek olsa bile o akımın içine kapılıp gidiyorlar. fakat o "güzel duruyor" dediği şey, sadece "bir zaman dilimi için güzel duruyor" aslında. "modası geçmek" diye bir tabir var hayatımızda. peki inorganik bir cisim olduğunu hesaba katarsak; gerçekten güzel olsa, bu güzelliğini yitirir miydi?* yani modası geçer miydi? mesela çiçeğin hiç modası geçti mi? mağara duvarlarını da süslerdi, ortaçağ elbiselerini de, günümüzde vazoları da... cinnet geçiren kalabalıkların zevk veya güzellik anlayışlarınızı manipüle etmesine izin vermeyin, onların etkisinde kalmamaya çalışın. yaptığınız veya giydiğiniz şey gerçekten iyi veya güzel mi bunun üzerine düşünün ve çevreden etkilenmediğinizden emin olun.

yazasım varmış lan benim de.
devamını gör...
put my sneakers on
1, 2 ready get set go
devamını gör...
hemcinslerim bu konuda fikir ayrılıkları yaşayabilir. ben topuklu ayakkabı taraftarı değilim, özel günler hariç pek tercih etmem. açıkçası külfet geliyor. bedene eziyet desem yeridir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınların topuklu ayakkabıya tapma nedeni" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim