merhabalar,

hediyeleşme eşleşmelerini tamamen rastlantısal şekilde sıralanmış yazar çiftleri olarak aşağıda paylaşıyorum. sol sütundaki turuncu renkle işaretlenmiş yazarlarımız sağ sütundaki arkadaşlarımızla hediye gönderimleri için haberleşebilirler. katılımız için tekrar teşekkür ediyorum.
herhangi bir sorunuzda tarafıma ulaşabilirsiniz. detayları burada paylaştım. #2294133 elbette kendi aranızda başka usullerde anlaşabilirsiniz, burada maksat bu körleme eşleşmeyi yapmak ve işin içine biraz olsun heyecan katmaktı. şimdiden herkese mutlu yıllar!
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ilk ikisinin yapılmış olduğunu gördüm ama akıbetlerini bilmiyorum çekilişlerin. hadi biraz ciddileştirelim işleri var mısınız sözlük?*

başlıyorum;

efendim, "beni de yazın", "ben de varım" minvalli tüm entry sahiplerini bu başlık altında listeleyeceğim ilk iş olarak. sonra örneğin 30 hediyeleşme katılımcımız varsa bu kişilerin mahlaslarını rastgele sıralayacak ve yazarlarımızı, toplam katılımcı sayımızı formülize ederek (s_sayı_üret işlevi ile) elde ettiğim sonuçlarla eşleştireceğim. böylece rastgele sıralanmış listede yer alan her bir yazarımızın karşısına rastgele üretilmiş bir satır sırası sonucundaki yazarımız gelmiş olacak. 30 kişilik bu örnek için, kişilerin birbirlerine hediye alma olasılığının yüzdesini ben hesaplayamam ama hesaplayan adamlar varsa aramızda zevkle okurum :) biraz karışık anlatmış olabilirim ama dileyen olursa özel mesajla daha detaylı tarif edebilirim canımız, kutsalımız excel bebeğimiz üzerinden. garanti ediyorum eşleşmeler tamamen rastlantısal olacak...

şimdi gelelim diğer detaylara;

1- hediyeleşme için "say beni de" diyecek katılımcılarımız için son tarih 16 aralık 2022 cuma günü olacak.
2- eşleştirmeler 19 aralık 2022 pazartesi günü ilan edilecek.
3- kargo gönderim süreçlerinin göndericinin evinin, işinin, okulunun yakın bulunduğu bir kargo firmasına ait ofisten, yine alıcının evinin, işinin, okulunun yakın bulunduğu bir kargo firmasına ait ofise olmak üzere gönderici ödemeli olarak yürütülmesini öneriyorum naçizane. (eğer eşleşen yazarlar kendi aralarında başka bir anlaşmada mutabık kalmazlarsa veri güvenliği açısından benim tavsiyem budur, gönderici bilgisi olarak doldurduğunuz isim, telefon numarası vb. bilgilerinin saklı kalmasını işlem yaptığınız kargo firmasından talep edebileceğinizi de hatırlatmak isterim.)
4- alıcı için isim soyisim bilgisi olarak kendi aranızda belirlediğiniz bir kod isim kullanabilirsiniz. telefon numarası eklenme süreçleri opsiyoneldir. iletişim seçeneği olarak isim soyisim kombinasyonu olmayan bir mail adresi bildirmeniz durumunda alıcı olarak da kişisel bilgilerinizi saklı tutabileceğinizi hatırlatmak isterim.
5- hediyelerini teslim alan yazarlarımız başlık altından da bunları paylaşırsa bence pek bir şahane şekilde süreci yönetmiş oluruz birlikte, ne dersiniz?

zannediyorum atladığım herhangi bir şey yok, ama önerilere de elbette açığım arkadaşlar.

önemli not: işbu hediyeleşme organizayonunun sözlük yönetimi işle hiçbir ilgisi yoktur. tamamen sıradan bir yazar olarak benim girişimimdir. öneri, eleştiri ve olabilecek tüm geribildirimlerinizin başım gözüm üstüne olduğunu şimdiden iletmek isterim. herkese çok sevgiler!

hediyeleşme katılımcıları:

miko
kestane - (bağış)
gazeteci
afillibirbey - (bağış)
delibavulu
köylü yazardan ironiler
galapagoslu iguana
soğansız menemen
sanyasi
mastor - (bağış)
killerqueen - (bağış)
nicholai rosicky - (bağış)
uzunihsanefendininyesilsurubu - (bağış)
rastrel - (bağış)
ohen - (bağış)
gitarx60
birmeczupyazar
gazeteci
cehre22
devamını gör...
ee bize hıyar falan gönderirlerse. gerçi salatalığın kilosu 30 tl şimdi o da olur.
devamını gör...
beni de yazabilirsiniz. *
devamını gör...
bni de yazin.bn de hediye gönderirim gercekten böyle birsey varsa .
devamını gör...
ooooo yılbaşı çekilişi.... öncekine yetişemediydim, buna dahil olabilirim.
excel satırlarına kurban olduğum miko beni de xlsx uzantılı dosyanda düşeyara lütfen.*
devamını gör...
düşünsene erkek denk geliyo ve onca işinin gücünün arasında karalama defterine çok yalnızım yazan foto başlığındaki 73 fotosuna totalde 7 fav almış dingile hediye bakıyosun giderim şerefimle e-5’e çıkarım hiç gerek yok..
devamını gör...
arkadaşlar hoşlaştığınız yazarla eşleşmek istiyorsanız bana dm atabilirsiniz.

200 tl ücreti var. %100 garanti.
devamını gör...
eyy miko!
gayet ciddi ve güzel bir eylem. en azından insanlara ufakta olsa bir mutluluk kaynağı sebebi olabilir bu zor hayat mücadelesi içerisinde, bir tebessüme bile sebep olsa yeter miktardır benim için.
kimseden büyük beklentilere girmeden (çünkü kimsenin bütçesini sorgulama hakkım olmadığından mütevellit) kendi adıma ben de varım diyorum ve bana denk gelecek her kim ise de, o kardeşime nacizane bir hediye iletirim.
saygılar.
devamını gör...
ıyi menemen yapıyorsanız hediye olarak okeyim(soğansız olsun)

say beni de
devamını gör...
çekiliş işleri nasıl gidiyor miko?

t: umduğu gibi olmayacak olan hediyeleşmedir.
devamını gör...
neden olmasın. gayet güzel bir etkinlik olur
devamını gör...
hamido diye eski bir milletvekilini getirdi aklıma.
şaka şaka hediyelesin samimiyetiniz artsin.
yalniz herkes hemcinsim dusmez diye dusunuyor ki bir duserse gor şamatayi, belki sozluk erkekleri icin foto atan sözlük erkeği kisilerin hosuna gidebilir ama bu ihtimal.
devamını gör...
şahsıma, yükte hafif pahada ağır, satıldığın da ele güzel para bırakacak bir hediye gönderecek kişi varsa bende katılabilirim dediğim şey.
yoksa kitap ayracıymış, haribo dolu paketmiş, boş işler.
devamını gör...
bendavarım! diyerek katıldığım hedayeleşme şeysi.

keza hiç anonim kargo göndermedim, gel al noktaları işi kolaylaştırı gibi.
devamını gör...
ne kadar güzel bir öneri #2296588.

sevgili nicholai rosicky ve kestane'ye çok teşekkürler!

o zaman şöyle bir ekleme yapalım; hediyeleşme etkinliğine katılıp, hediye alacağınız kişi adına lösev, tema, darüşşafaka ya da dilediğiniz başka bir vakıfa bağış yapmak istiyorsanız, aynı zamanda size hediye alacak kişinin de sizin adınıza bağış yapmasını talep ediyorsanız, "ben de varım ve hediyemi bağış yolu ile sahibine ulaştıracağım" demeniz yeterli olacaktır. etkinlik katılımcısı yazarlarımızı #2294133 no.'lu entrynin sonunda listelemeye başladım. bağış talep eden yazarlarımızı listede bu şekilde belirtiyor olacağım.

sevgili köylü yazardan ironiler ya da soruları olan tüm yazar arkadaşlarımıza detayları özel mesaj yoluyla süreç içinde ileteceğim. yayın yapmam söz konusu değil malumunuz.

herkese keyifli sözlükler.
devamını gör...
varım ve hediyemi bağış yoluyla sahibine ulaştıracağım.
ayrıca bana hediye yollayacak olan yazar dostum da adıma bağış yaparsa çok daha mutlu olacağım...

aslında komple tek bir adres ( stk ) belirleyip yılbaşı çekilişi için hepimiz mi ayrımsız oraya bağışta bulunsak? belki bunun için alt bi' limit de belirleme durumumuz olabilir...
devamını gör...
estağfurullah hayatımız böyle şeylerle geçiyor, söylediler, kayıtsız kalamadık, ismimin burada geçmesinden hicap duyuyorum aslında.

son kuruşuma kadar varım.
devamını gör...
bağış varsa varım dediğim hediyeleşmedir.
devamını gör...
bağış fikrinin güzelliğiyle katılımcısı olmak istediğim hediyeleşmedir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük 3. yılbaşı hediyeleşmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim