eski bir mod olarak söylemeliyim ki kafa sözlük kuralları madde 6'dan entry silinmiş. yani aslında görevini düzgün yapmışlar.

tanım: çamur at izi kalsın niteliğinde bir iddia.
devamını gör...
doğruluğu yanlışlığı tartışılabilir bir önerme.

adalet istemek bir yana, sözlüğe kendi girdiğin entry zaten formatın tamamen dışında. random gülüş ve emoji kullanımı zaten yasak değil mi sözlükte?

yanlışı yanlışla savunmak türkiyede büyük bir problem. onu sildiyseniz bunu da silin gibi şeylerle uğraşmak yerine, o tarz entry girmemek daha mantıklı. hem zaman kaybı yaşamazsınız hem de siniriniz bozulmaz. öneri niteliğindedir. bağlayıcı bir unsuru yoktur.
devamını gör...
o tanımı girdiğin için utanacağına açtığın başlığa bak dedirten söylem ve başlıktır.
dostum şu kuralları popo cebinizde gezdirin lütfen okuyun arada.
mention mu atıyorsun o nasıl tanım yahu.
devamını gör...
katılmadığım önerme. ben hiçbir sorun yaşamadım kendileriyle.
devamını gör...
hiçbir sözlük moderasyonu görevini düzgün yapmaz. ben daha rastlamadım en azından. demek ki görevi düzgün yapmamak bu işin fıtratında var!
devamını gör...
silinen yorumlarıma gayet açık ve kibarca dönüş yapan- ki bu görevlerini umursadıklarını gösterir- ve sildikleri yorumlarım için teşekkür ettiğim mod kabilesi.
başarılarının devamını diler gözlerinden öperim.
devamını gör...
attığım mesajlara bile bakmıyorlar, ayıp valla.
* iyice boşladılar bu aralar.
devamını gör...
görevini düzgün yapmasaydı yazar olamazdım. yazar olabildiysem görevlerini düzgün yapıyorlar demektir. ekşideki gibi adamı yıllardır bekletmiyorlar...
devamını gör...
...yakın zamanda normal sözlük revizyonunun geleceği başlık... yahu insanlar, sadece başlık vs.deki kafaları ayıklarken bile insan üstü bir çaba sarfediyorlar, başka şeyleri eleştirsek ya... bu arada çok ciddiyim, bazen flooood diye uyarı yenilen tanımlarda, akışta ciddi saldırılar oluyor, insan dayanamayıp mesajlaşmaya çeviriyor, onlarla ilgili bir düzenleme gelirse çok şekil olacaktır, ama acelemiz yok efenim pek yoruldunuz, size birer kahve yapayım mı moderatör arkadaşlar?..
devamını gör...
a dan z ye profesyonel bir ekip değiller zaten.
bunu kendileri de söylüyor.
iko hariç o adamı koy aplee yönetim ekibine sırıtmaz.
o yüzden bu sözlüğü yöresel bir yer olarak görün
bu sözlük köy kahvaltısı gibi bir sözlük.
çok şeyetmeyin.
devamını gör...
katılmadığım başlık..
çay dağıtsalar işler bu kadar büyümez..
devamını gör...
ulan allahsızlar! 24 saat aktif olan, uyumayan, nöbet tutan, sahada olan moderatörler var. belki de hayatlarındaki diğer şeylerden feragat ederek sözlüğün gelişmesi için ekstra çaba harcıyorlar. kolay mı onca insanın yazdığını düzeltmek, trolleri dizginlemek, uyumamak, ha kolay mı?
devamını gör...
benim en anlamadığım şey.. sözlükte küfür yok denilip, özelden bir yazar patır kütür küfrettiğinde, "o sizin özel haberleşmeniz bir şey yapamayız" denilmesi.. bak sevgili moderatör kardeşim.. ben bunu sana örneğin ekran görüntüsüyle vs. ispatlarsam.. senin küfreden kişiye yaptırım uygulaman gerekir.. taciz sadece, sizin arkasına sığındığınız "pornografik görsel" paylaşmak değildir.. sözlü de taciz edilebilir.. küfretmeyi bir kenara bıraktım.. bir erkek yazar, bir kadın yazara özel mesaj olarak "tatlım bir kere verir misin?" dese.. bu tacize girer.. ya da "oyş.. o g.te bülbül öte" dese.. tacize girer.. daha da kötüsü.. dm üzerinden tehdit vs. de eden yazarlar var.. bu tür mevzularda size dert yanıp, sizden bir aksiyon beklendiğinde "ama bu fotoğraf değil ki, sizin özeliniz" derseniz, yazar kaybetmemek için herkese şirinleri oynuyorlar dedirtirsiniz kendinize.. he madem taciz değil özelden küfretmek.. bundan sonra biri küfür ettiğinde ya da tehdit ettiğinde şikayeti değerlendirmek yerine politik davranırsanız sevgili moderatörler.. sarılı turunculu, mavili morlu renklerle online listesinde boy gösterecekseniz sadece.. peşinen söylüyorum dm'den ananızı laciverde boyarım.. demedi demeyin..
devamını gör...
bazılarına rahat batıyor belli ki. moderatörlerin hepsi işini layığıyla yapmaktadır. zaten katı kurallar yüzünden zar zor mizah yapabiliyoruz, daha da katılaştırıp burayı meydan larousse ansiklopedisi haline getirmenin anlamı yok. siz burayı devlet dairesi zannettiniz galiba.
devamını gör...
bir özel güvenlik, bir tıpçı,bir müzisyen ve bildiğim kadarıyla bir yazılımcı içeren ekip.
bence iyiler, rahat takılıyorlar biraz, bunda bir sorun yok.
ben moderasyon ekibinde olsam ben daha kötü hizmet verirdim.
devamını gör...
bilgim ya da ilgim yok ama bence de düzgün çalışmıyorlar.
devamını gör...
ben aralarında yazar geyiği yaptıkları için bir tık kırgınım. hayır yani biz de sizin mi dedikodunuzu yapalım? bunu mu istiyorsunuz birtakım modlar fkfkgk.
devamını gör...
bazı yazarlar mahlas değiştirince nickaltını taşır, bazılarını da taşımazlar mesela.
devamını gör...
düzgün değil de şu forum tarzı başlık açanları şutlasalar helalinden bir kasa bira alırım size. iyice facebooka çevirdiler güzelim yeri.
devamını gör...
azgın tekeleri de postalasınlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük moderasyonunun görevini düzgün yapmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim