geçmiş yıllarda orman yangınlarında yoğunluk akdeniz ve ege bölgelerinde olurdu. son yıllarda marmara bölgesi orman yangınlarında bu iki bölgenin önüne geçti.
devamını gör...
ülkemizde affı olmayan olay.
devamını gör...
yangın olan yere bir kaç ay sonra otel yapılır.
devamını gör...
avrupa da ve bölgemizdeki tüm yangınları nasa ' nın mekansal veri leri sunduğu bu link den anlık olarak inceleyebilirsiniz.

örnek

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
türkiye tamamen yanıyor. eğer birileri bunları kasten yaktıysa ki öyle görünüyor. inşallah tez zamanda sorumluları yakalanır ve hapse atılır. ciğerlerimiz kül oldu. ayrıca rabbim bunların çoluk, çocuklarına dirlik vermesin. ocaklarına yangın düşsün amin.
devamını gör...
antalya'da olandır.

ağaçların üstünden daldan dala atlıyormuş. hala söndürülememiş. civar köylerde elektrik sıkıntısı var. yanan mahsul ve hayvan sebebiyle pazarlarda fiyatlar artmış bulunmakta.
devamını gör...
kafasızyazar kardeşim, bilinç falan demiş, 2 yıl önceki akdeniz ve ege yangınında evimiz az da olsa zarar gördü, yangında oradaydım, damacana ile su taşıdım, sidik gibi akan bir hortumla evi kurtarmaya çalıştım. orman yangını ne bilinç dinler ne eğitim dostum. bir çıngıya bakar her şey, milyonlarca dönümlük bir alanı eğitimle, bilinçle koruyamazsın. bir izmarite, kırık bir cam parçasına...ormana gidip piknik yapmak yasak olsun 3 ay ne var bunda...
devamını gör...
dün öğlen saatlerinden beri mücadele ediliyor...mersin-gülnar...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
www.ntv.com.tr/galeri/turki...
devamını gör...
çanakkale lapseki'deki orman yangını rüzgar yüzünden kontrol altına alınamıyor. 17.7.2023
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"orman yangını" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim