doksanların sonu veya 2000 lerin başı evde kral tv açık. çalan müzik ayna anlatmalıymış meğer .sen çocuksun veya gençsin . bu yüzden herkes senin gözünde masum. akşama kadar gezmişsin dolaşmışsın akşam ablalarına ödeve yardım etmeleri için yalvarıyorsun . en çok özlem duyduğum şey bilen bilir beyaz show geç başlardı . ablam ve abim izlerdi . geç başladığı için uykusuzluğa dayanamayıp hemen uyurdum . sabahta beni niye uyandırmadınız diye söylenirdim .
devamını gör...
gold digger tokatlamak.
devamını gör...
geçmiş. dünyanın daha güzel bir yer olduğu zamanlar.
devamını gör...
özlem duyduğum bir şey var ama ne olduğunu bilmiyorum.
devamını gör...
hiç yaşamadığım güzel günlerim
devamını gör...
kadın bedeni.
devamını gör...
dışarı çıktığımda gördüğüm insanların halleri.
devamını gör...
çok uzak zamanlar değil ya. sadece tekrardan 16 olmak istiyorum. 16 mükemmel bir yaştı benim için. keşke geri dönebilsem o zamana.
devamını gör...
mülakatın olmadığı günler.
devamını gör...
lise yaz zamanı olabilir.

kimsenin bir kaygısı yok, top falan oynuyosun.

akşam serinliğinde hoşlandığın kızla yürüyosun falan. hava güzel, aptal aptal şeyler hissediyorsun.
devamını gör...
çocukluğum.
her şeyin güzel olduğu, her şeyin mümkün olduğu yada her şeyin mümkün olacağını sandığım o güzel günleri çok özlüyorum.
hayal kurunca gerçekleşecek sanacak kadar umut dolu, kaygısız ve saf olduğum zamanları içimde hep özlemle anıyorum.
devamını gör...
çocukken köyde yediğim domat'ın, badılcanın, sıyırmanın, karpuzun, kavunun, acur'un tadlarını özlemişim.
devamını gör...
erkenden kalkıp çizgi film izlemek
kuş cıvıltıları
sokakta saatlerce oyun oynamak..
devamını gör...
serin hava.
devamını gör...
gece 3'teki dinlenme tesisi soğuğu.
devamını gör...
en yakinlarimla oturdugum muhabbetin dibine vurdugum bir sofra.... en yakinlarim benden cok uzakta kalkip yanlarina gidecek kadar iyilesemedim henuz .. bunu ozluyorum iste..
devamını gör...
bu kadar kimsesiz hissetmedigim zamanlar
devamını gör...
köyüm. çocukluğumun geçtiği o ev, çıkıp inemeyip mahsur kaldığım o elma ağacı, üzerine ev yapıp evcilik oynadığımız armut ağacı, üstünden düştüğüm o kiraz ağacı, çok sevdiğim buzağımız kibar, oyuncu keçilerimiz, ilk gerçek dostum patili dostum betüş, hayallerim, saçlarımın rüzgarda uçuşması, yeşilliklerde durmadan koşabilmek, dağ çileğinden yaptığımız o dondurmamsı şey.

ben köyümü özledim.
devamını gör...
kızımı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kendim. valla bir yerlerde yitirdim ve çok özledim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"özlem duyulan bir şey" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim