bence çok haklı ben imamoğlunu gördüm göreli aynısını diyorum, hiç de sevmem ilk defa özdağın dediği bir şeyi haklı buldum
devamını gör...
ben de demiştim olur mu demişlerdi.

devamını gör...
katıldığım bir tespit lakin dahası da var. sonradan kendisi de ikinci bahçeli olmasın?

maalesef hiç birine güvenmiyorum, güvenebileceğimiz insanlar olsalardı siyaset arenasına adım dahi attırmazlardı.

tabi bu sadece benim fikrim, bazı söylemlerine katılıyor oluşum da bu fikrimi değiştirmeye yetmiyor.
devamını gör...
ilk defa özdağ'a hak veriyorum. benim yıllardır söylediğim şeyi en sonunda bir politikacı dile getirmiş. imamoğlu iktidara gelirse erdoğan'ı mumla ararız.
gel de bunu kendisini solcu sayan chplilere anlat.
devamını gör...
derinlerden gelen bir ses; lakin bu analiz halkın tespitidir .

bu milletin, paranın akış yönüne bakmadan siyasi ve ideoloji değerlendirmesi, burnunun necisten çıkmamasına neden oluyor.

100 yıldır a.b ve a.b.d sırtımızdan abad oluyor, adam kalkmış " biz luayikçi olduk, atam bizi kurtardı" diyor. sırf sahilde açık got izleyip bira içmek hatrına.

dindarıı , luayikçiden daha da luayikçi olan erduğan'ı ümmetin lideri olarak kabul ediyor. sırf döneminden torpille işe girdiği için.

bu milletin ekmeğini bu millet yiyecek. dışarı aktaran haindir. din ve ideolojiler bir kenara bırakılıp tek hedef bu olmalıdır. bu konuda sağın ve solun birbirini suçlaması andavallıktan başka bir şey değil.

karşında güçlerini birleştirerek a.v.b olmuş bir sermaye var, sen ise karşında bakkal dükkanısın. birliğin yok. bakkalı sen yönetsen ne olur, gardaşığ yönetse ne olur?
devamını gör...
ümit özdağ ikinci bahçeli'dir.
devamını gör...
imamoğlu eleştirilemez, dokunulmaz bir örnek kişilik veya siyasetçi tipi değil. ancak onu eleştirenin ciddiye alınabilmesi için, ondan daha tutarlı, ilkeli, gerçekçi ve yeterli, yaptıklarıyla bunu gösterebilmiş olması gerekir.
(şu aralar babacan da, davutoğlu da kk'da hatta perinçek'te ve diğer neredeyse tüm siyasetçiler de, sözüm ona çeşitli eleştiriler yapıp, arada 'mecburen' doğru gibi görünebilen kimi şeyler de söylüyorlar. bu kervana katılanlardan, birini seçip güzellemenin ülkeye ne yararı var. daha önce yaptıklarını değiştiriyor mu.)
özdağ, gerek soğanoğlan, gerek ince, gerek yavaş, gerek kk tercihleri ile, her ama her aşamada 'erdoğan karşıtı bloku zayıflatma işevi'nden öte istikrarlı bir duruş gösterdi mi. kendisi bu sicile sahipken, kime ikinci erdoğan demeye hakkı var.. veya dediği inandırıcı olsun.. tek başarısı kk.nun koltuk için gizli protokol yapan biri olduğunu göstermek. başka ne yaptı. ki protokolün -namus! sözü vermiş- iki tarafından biri de kendisiydi. umutsuz ve tecrübesiz genç kitlelerden başka özdağ'a güvenen bir ciddi siyasi odak var mı.. gerçekçi olalım..
devamını gör...
kılavuzu karga olanın ...
devamını gör...
aynen öyle. konuşmasından kafa yapısından tut tavır tarzına kadar. şişirilmiş bir balon resmen. ama ümit sen de pek şey değilsin yani seni de gördük.
devamını gör...
haklıdır. eko da terörist tapar çıktı.
devamını gör...
#3632420 bu konuda benzer bir düşünceye sahibim. fakat bence imamoğlu daha kötü. erdoğan'ın gözü kara bir tarafı var. ama imamoğlu zoru görünce topuklayacak izlenimi yaratıyor bende. kaypak demedim gördünüz çünkü hakaret etmekten hiç hoşlanmam.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ümit özdağ'ın ekrem imamoğlu için ikinci erdoğan demesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim