uyuyunca geçer masalına kanmaktır. dertlerden kaçıştır. sabah uyanınca ilk bir kaç saniye uyumadan önceki üzgünlük unutulmuş olur. sonra o öküz gelir tam göğsünüze oturur. sabahın erken saatlerinde ne yapacağını bilmeyen deliler gibi boş boş duvarları izlersiniz.
devamını gör...
stresten kilo vermeyle yarışır;ulan üzüntüden nasıl uyuyorsunuz? ben düşünmekten sabahlıyorum,lükse bak.
devamını gör...
mümkün değildir.
üzüntü duyan insan uyuyamaz stres üzüntü uykunun önüne geçen faktörlerdir.
uykusuzluktan bayılacağın vakit uykuya dalabilirsin ancak.
uyuyamamak ile üzüntü sevgilidir.
inanmıyorsanız uyku uzmanlarına sorun.
devamını gör...
gerçekleştirmesi zor eylemlerdendir.
devamını gör...
o günü unutturur ama yaşattığı kırgınlığı da, yaşatanı da unutturmaz. sabaha ölü gibi uyandırır, günü zehir eder. zamanla geçer lakin bir daha o gece yaşanan hiçbir şey unutulmaz.

yaşadım tabii, başka nereden bileceğim allasen? *
devamını gör...
üzüntüden uyuyamamak olarak güncellenmesi gereken başlık.
devamını gör...
saçma ama bunu yapmayı seviyorum birde bunun bir üst modeli varıdr uyku ile uykusuzluk arasında kalınan bitiklik halidir ve bu durumun en büyük yan etkisi baş ağrısıdır.
devamını gör...
bu kadar acıklı deyimler üretecek ne yaşadın arkadaşım, dedirten başlık,
üzdü...
devamını gör...
canımın yandığını hissetmiyim bari diye düşündüğüm, uyumak da yarı ölü olmaktır, belki uyuyunca geçer acılar diye çaresizce başvurduğum eylem.
devamını gör...
üzülmeye harcadığın enerjinin bitmesi sonucu yaşanan durumdur. sonuçta üzülmek de bir enerji istiyor, tükendiğinde baygın baygın yatmanın beraberinde uyuyakalmak. kendini yeniden başlatmışsın gibi uyandığında enerji toplamış ve yeni üzüntülere açık oluyorsun*
devamını gör...
mücadele edemeyecek kadar yorgun düşen ruhun bedenin şartelini indirmesidir. (bkz: safe control)
devamını gör...
uyku farklı bir evre ve bununla birlikte sorunlardan uzaklaşıyor gibi hisseder insan.
devamını gör...
üzülünce uyuyamam ki ben.
devamını gör...
üzüntüden uyuyamamaktansa tercih edeceğim durumdur.
devamını gör...
çok üzülüp ağlayıp daha fazla düşünmemek için yapılan aktivitedir. gerçekten çok üzüldüysem bir daha uyanamayacağıma inanırım.
devamını gör...
uyandığında ilk 3 5 saniye beyin gözyaşları ile yıkanmış gibi bir ferahlık geliyor.tabi sonra gerçekler ile yeniden yüzleşme.
devamını gör...
o üzüntüyü unutmak istediğin için uyursun
devamını gör...
sabah olduğunda her şeyin geçecek olmasıyla gözlerinde ki yaşlar kurumadan dalıp gidersin. ne sabah aynı sabahtır ne acı aynı acıdır.
devamını gör...
büyütülecek bir durum olmasa da bir şeylere (acılara vs) en hızlı şekilde son verme amacıyla intihara benzeyen bir durumdur. bir şeylerle yüzleşmekten kaçmak da sayılabileceği için ikinci kez intihara benzer. farkı ise kalıcı olamayışıdır.
devamını gör...
şarkı dinleyerek yapılmaması gerekendir. gecenin bir vakti, wasp'ın özledim seni ulan haykırışlarıyla uyanmama sebep olmuştur. sonrasını tahmin edersiniz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"üzüntüden uyumak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim