zaman tüneli

insanların birbirine gŭvensizliğinden kaynaklanan bir durumdur. güvenecek kimse kalmadı dolayısıyla kimse flört etmiyor.
devamını gör...

a-cık-tıy-san getir yemek, getir yemek.
devamını gör...

şapkasız çıkmam abi!
devamını gör...

yadsınamaz realitedir.

en son evde tv'de dunkirk izlerken tayt+sporcu sütyeni kombini yapan sevgilimi dizlerime yatırıp film boyunca her yerini okşayıp tokatlayıp mıncıklamıştım.
devamını gör...

kadınların hepsi birbirine benzeyenleri başladı.bu benzerlik gidişatı kötü.
devamını gör...

marmara bira! birada bir numara!
devamını gör...

soğan suyu ve taze ısırgan otu çayı.
soğanı, soğan halkası yapacak gibi normal su içine doğrayıp 10-15 dk bekletiyorum. bir şampuanla saçı temizleyip enjektörün sadece üst kısmıyla saç derisine sıkıp 6-8 dk bekletiyorum. sonra bir şampuan ve yumuşacık saçlar. saçta yumuşatıyor. evde olmayacaksanız 2 şampuan koyun. (suyu sıcak kullanınca koku daha ağır oluyor. yıkayınca da gitmiyor...)
sarımsaklı şampuan/kremler denedim etki etmedi. e vitamini, keratin serumları vs. olmadı. yağlar (kullanımı zor ve saç derim kuru değil. ve yağlı histen nefret ederim.) pek olmadı.
devamını gör...

türkcell'le bağlan hayata
hayata bağlan turkcell'le
bağlan hayata turkcell'le
bağlan turkcell'le hayata
hayata turkcell'le bağlan

diye kısır döngüye sokan reklam vardı. hala var mı.
devamını gör...

ne yemeği olursa olsun güzel yapan yerler var. eğer keşfederseniz tadından yenmez.
devamını gör...

içleri geçmiştir. yaşam gençlere bir gelecek sunmuyor onlar hayata olan inançlarını kaybettiler. çok yazık.
devamını gör...

siyasal islam için ideal köle tipi.
devamını gör...

buraya yazmak hoşuma gidiyor nedense :)
çektiğin fotoğrafları özledim artık yayınlamıyorsun?bekliyorum..
devamını gör...

gençliğinizin kıymetini bilin dediğim gençlerdir. gençliğinizi dolu dolu yaşayın gençler, giden hiçbir şey geri gelmiyor.
devamını gör...

asgari ücretlinin 1 günlüğüyle doyamayacağı keko yemeği. ilginçmiş.
devamını gör...

hayatı değil yaşlılığı yaşıyoruz...
yaşayan değil yaşamak zorunda bırakılan denirse daha doğru olur...
devamını gör...

leonardo dicaprio, vincent aboubakar, paul walker( rahmetli çok iyi resim çizerdi), salvador ali, abidin yerebakan.
yeterli sanırım.
devamını gör...

yeni çekilecek dizide adam driver tarafından canlandırılacakmış.
devamını gör...

oniki engri men diye okumayan bizden değildir.
devamını gör...

ben bayılırım, şahsen sadece et yemek ve et tadı almak isteyen zaten lahmacun tercih etmez. lahmacunun olayı zaten garnitir hamur ve lahmacun harcının birleşimidir. yani olayı zaten et tadı almak değildir, mesela pizzaya da fazla kaşar atarsanız bu omu iyi yapmaz aksine kötü yapar. her yiyecekler bir ayar var bu ayarın fazlası o yemeği iyi yapmaz.
güzel bir lahmacunu her türlü pideye/kebaba tercih ederim şahsen yani damak tadı kişisel bir mevzu. hee pizza nın yeri bende çok ayrı pizza en sevdiğim yemek onu katmıyorum sıralamaya.
devamını gör...

kitabımın satılmamasi:(
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim