zaman tüneli

kene
devamını gör...

are you kidding me? bitti.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

brazzersda tebliğ yapan atesit>kanocuya ahtapotla tokat atan fok>cryptopunk>ayı
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

en büyük ve en prestijli league of legends turnuvası olan worlds, bu sene isviçre usülüyle kore'de oynanıyor. bugün 2-1 grubunun çeyrek finale kalma maçları vardı ve t1 ve nrg, 2-0'la rakiplerini geçmeyi başardı ve çeyrek finallere kaldılar. turnuvanın en büyük iki favorisi ise gen g ve jdg. gönlümüz her zaman t1'dan yana olsa da şampiyonluk yolunda işleri kolay değil. oldukça eğlenceli geçiyor worlds bu sene. 2022 finalinde t1'ın drx'e 2-1 den 2-3 kaybetmeleri ve keria'nın ağlayışı baya dokunmuştu zamanında, unutamadım. 2017 finalinde de faker'ın son savaşta midde karma ile satışı ve ağlayışı da unutulmamış anlardan benim için worlds'lerde. iyi oynayan kazansın!

19.11.2023: final günü! t1 weibo'ya karşı. t1 açık ara favori olmakla birlikte ilk maç az önce bitti. sürekli koridorları ittirip aşırı baskılı bir oyunla weiboyu boğdular resmen. zeus'un yonesi neydi be! fena taşıdı. birkaç hatası olmakla birlikte zorlanmadan aldı t1. bakalım neler olucak.
devamını gör...

starrywits —> eisoptromancer —> random riellor —> druaight —> prieneus

burada duracağım ya. bu son olsun. yoksa admin'ler beni dövecek. *
devamını gör...

yeni bir dünya var, anlıyor musun?
her şeyi geride bırakmak gerekiyor.
bir sabah kalkacaksın, arkana bakmadan.*
devamını gör...

islama düşman değillerdir. islamı kullanan kişiliksizliklere düşmanlardır. gerçek islam bu değildir.
devamını gör...

bugün ankara 75. yıl hipodromu'nda boy gösterecek şampiyon arap atı. cumhurbaskanligi koşusu'nda fotoyu önde geçmesini bekliyoruz efendim.
edit: vedat abiş'in bekleme yarışına maruz kalıp üçüncü olan şampiyon. yatırdı kuponunuzu vedat malı.
devamını gör...

bruce dickinson'ın gönül tellerini titreten, içleri ısıtan mükemmel ballad parçası. balls to picasso albümünde yer alır.

devamını gör...

din adı altında türk insanına arap milliyetçiliği dayatılmasından büyük rahatsızlık duyan, türkçülerdir...

'ezanı türkçe yaptılaaaa' diye rahatsızlığını dile getiren tayfa ile ölümüne kapışırlar...

ha, bu kategoriye giren bi'de hüseyin nihal atsız gibi güçlü bir kalem de var şimdi... hakkını yiyemem...
devamını gör...

biri kurbağa öper,
biri yıllarca uyur,
biri yedi cüceyle ile yaşar,
biri kuleye kapatılır
bir masal prensesi bile olsan kadın olmak zor.


(bkz: turgut uyar)
devamını gör...

çok değil bir aya kalmaz israil'den para kopartmak için kırk takla atacaklarin şimdiki beyanı.
devamını gör...

(bkz: tahammül)

o öyle demiş,
bu böyle yapmış.

olan sana mı olmuş mevzu o.
devamını gör...

alınganlık.
devamını gör...

cevap veriyorum neandertal soykırımı.
koskoca bir türü yok etmişiz. daha ne olsun ?
devamını gör...

olmazsa olmazım.
devamını gör...

radikal fikirlere ve inançlara sempatim var.
devamını gör...

2024'ün başlarında the mandrake project isimli solo albümünün çıkacağı duyurulan ve bu vesileyle biz hayranlarını heyecanlandıran vokalist.




umarım epik oğlu epik bir albüm olur.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim