zaman tüneli

öncelikle baştan belirteyim ben bir kabadayıyım. bir kadına açılmak şöyle dursun, ters düşmüşsem kadınla münakaşaya girmek yerine erkeğini çağırırım. doğama, fıtratıma ters geliyor. ne yapacağım bilmiyorum.
devamını gör...

cd palestino.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bıçaklanır gibi olursun.
devamını gör...

asla öyle bi şey demem ama melek giren eve köpek de bok girer bence..
devamını gör...

buradan
devamını gör...

yumurta, yağ, bal, fıstık ezmesi. şu sıralar yalnızca yağ yemek istiyor canım. hem zeytinyağı hem de tereyağı.
devamını gör...

spider man evreninden bir marvel filmi. başrollerini dakota johnson , sydney sweeney ve tahar rahim'in paylaştığı filmin gösterim tarihi 16 şubat 2024.


madame web – official trailer (hd) / sony pictures entertainment
devamını gör...

yanlış. sevildiğini sanmaktır o.
devamını gör...

devamını gör...

abi anın fotosuna attığın sofralara düşmeyecek dişinin ben izzetini şerefini öperim bence o da sana deli divane oluyodur yarın menüde köfte var di mi doğru söyle allah adı verdim..
devamını gör...

akıllara zekeriya beyaz'ın verdiği cevabı getiren beyan. benim evime izinsiz nasıl girer melek veya şeytan
devamını gör...

ne yediğiniz önemli nede nerede yediğiniz önemli olan yediğinizden mutlu olabiliyor musunuz yoksa mutlu olamıyor musunuz.

yıllar önce tarlada yediğim karpuzun tadını hiçbir karpuzda bulamadım bir daha, neden diyeceksiniz çünkü çocuktuk ve hayat çocuklara güzel.
devamını gör...

köpek kadar olamayan şizofren islamofaşist yobazların akıl ve mantık dışı saçma sapan sözleridir. köpeğin pis(!) olduğu inanışı, eski çağların güneybatı asyasındaki[orta doğu] bütün samiler'de vardı. islam öncesindeki putperest cahiliye(!) araplarında da görülen "köpeğin pis(!) olduğu" inanışı, islam geldikten sonra islam'ın yayıldığı arabistan dışındaki bütün coğrafyalarda benimsendi. allahlarının yarattığı depremde enkazda kalan müslümanları hiçbir akut köpeği kurtarmasın. köpek bile yediği kaba pislemezken bunlar, kakadan kule yapıyor.
ilgili linkler:
1) hadeethenc.com/tr/browse/ha....
2) islamveihsan.com/kopek-gire...
3) dogruhaber.com.tr/mobil/hab...
4) sorularlaislamiyet.com/icin...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel kütüb-i sittedeki buhari'nin "köpek giren eve melek girmez" sahih (onaylanmış, kanonik) hadisi. köpek kadar olamayan yobaz itler utansın tabi utanmaları varsa...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel arabın dini islama göre "köpek giren eve melek girmez" hadisi ve islam'daki köpek düşmanlığı
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel kendini bir halt sanan insanın deprem karşısındaki acizliği ve köpeğin nankör insanı depremden kurtarması. şimdi kim eşref-i mahlukat, kim esfel-i safilin?
devamını gör...

millet aşırı yükselmiş de;

yazar beyanını esas alırsak eğer, bunda yanlış olan ne var olum?

konuşmamış. sürekli mesaj atıp, beğeni atıp taciz etmemiş. bahsi geçen kadın yazarın yazdıklarını görüp beğenmiş, takip etmiş. so? ne var bunda?

bu durumu ifade ediş biçemi yanlış belki. sapığı olmak harbiden irrite edici ama anladığım kadarıyla bahsi geçen kadın yazarı rahatsız etmek yok, darlamak yok. kendi halinde takılıyor. biz buraya okunalım, fikirlerimizi belirtelim diye kaydolmadık mı lan sonuçta? ne var bunda? ki mesaj da atabilir, beğeni de. iş başlıkta yazılan sapıklık boyutuna geçmedikçe ne demeye yükseliyonuz bu kadar anlamadım. yazdıklarını beğendiğimiz yazarlar ne yazmış diye takip etmek suç mu? turunçgiller sekmesi altında zaman tünelim (takip) diye şey bile var olum.

hee eğer başlığı açan yazar kişi bahsettiği kişiye net bir rahatsızlık falan veriyorsa o zaman başka. deli misiniz olum? internet ortamında herkese açık bir sözlükte yazıyorsunuz. kendinize gelin.

tanım: fiziki/psikolojik rahatsızlık vermediği sürece takip etmenin normal olduğu ancak başlık açılırken bunun yanlış ifade edildiğini düşündüğüm hede.
devamını gör...

dilbilimcilerin de kesin olarak taraf seçemediği kıyaslama.

zira dil, lehçe, şive gibi terimlerin kesin sınırlarla ayrılamaması, tanımlarının üzerinde fikir birliği olmaması, azerbaycan devlet dilinin azerbaycan türkçesi diye adlandırılması durumunda türkiye cumhuriyeti devlet dilinin de aynı şekilde adlandırılmasının gerekmesi gibi bir birçok farklı durum söz konusu. bilimsel çalışmalarda türkiye türkçesi, azerbaycan türkçesi diye ayrı kullanılıyor ama orada da kazakça, kırgızca da kullanılıyor yahut çuvaşça ve çuvaş türkçesi de deniyor. adlandırmada kastedilen tarafı görüşü kabul edilebilir; azerbaycan türklerinin birçoğunun azerice/azeri terimini kabul etmemesi gibi.
devamını gör...

ahanda budur.

devamını gör...

bazı evli arkadaşları görünce sanırım hesap verme zorunluluğun yok . eve memur gibi giriş çıkış saatlerin yok.
devamını gör...

bana alakası olmadığı halde kadına şiddeti savunduğumu iddia edip, sonra anladığında uzaya çıkan egon yüzünden geri adım atamayıp, "kadına şiddet övülen yerde olmam" demiştin. birşey diyeyim, bu sözlükte araştırsan yüzlerce kadına şiddet öven tanım buluyorsun. hemde bu seferkiler gerçek, mabadından uydurduğun gibi değil. neden hala sözlüktesin? "kadına şiddet övülen yerde olmam" derken sözlük dahil değil miydi.
iki yüzlüsün işte, nasıl işine gelirse. *


t: yalancı ve ikiyüzlü yazar.
devamını gör...

bekarlık dışında deneyimim olmadığı için karşılaştırma yapmadığımdan ötürü yanıtlayamayacağım.
devamını gör...

bu kardeşiniz burada olduğu sürece faiz çıkmayacak.
(bkz: çıktı)
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim