zaman tüneli

hammadde öğrenmeye çalışıyorum, okuyorum, yazıyorum.. beş dakkada bir mola verip bildirim olabilecek her yerde bildirim kontrolü yapıyorum..
devamını gör...

maçtan önce tadiç’in röportajı.(t)

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: stefan zweig kim awm)
devamını gör...

are you sex? ahaha.
devamını gör...

bugüne kadar yaşadığı şeyleri aşk zanneden 23 yaş altı yazar davranışıdır.
devamını gör...

genellikle kadınların yaptığı benim kocişim var çok da zeki, ay çok mutluyuz tarzı cıvık paylaşımlardır.
devamını gör...

biraz empati yoksunluğu gibi. bu devirde yaştan bağımsız aşkı bulmuş her insan evladının alnından öpülmesi ve sırtının sıvazlanması gerekir. aşk piyasası bu kadar ekonomik, sosyolojik, politik ve kültürel baskılara maruz kalmışken aşkın peşinden koşan her insan tebrik edilmelidir, gülümseyerek aferin be denilmelidir. evet denilmelidir.
devamını gör...

söylersem yer yerinden oynar.
devamını gör...

günahsızca, çıkarsızca sorar.
cevap ver n'olcak.
ağzın kira mı istiyor anten.
devamını gör...

sapan* yardımıyla, kafasına* doğru atılmalıdır.
devamını gör...

tek emekli maaşıyla geçinmek zor olduğundan maaşı ikiye katlamak için yapılan mantıklı bir hamle, nasıl? böyle daha anlamlı oldu mu?
devamını gör...

“insan, hayatta olduğu sürece yanlış yapmaya mahkumdur. ama en büyük yanlışı, sürekli yanlış yapmaktan korkarak yaşaması olur.”
devamını gör...

cezaların süre yönünden nicelikleri önemli olduğu kadar, cezanın uygulandığı ortam ve koşullar (infaz) da önemlidir.
pratikte cezaevleri adeta suçlularca yönetilen, suçluların hakimiyetinde yerler haline dönüşebilmekte, bu da cezanın caydırıcılığını ortadan kaldırmaktadır. cezaevinde sözümona hükümlü olarak görülen mafya liderlerinin gazinolarda akşam eğlencesindeyken, birbirleri ile silahlı çatışmaya girebildikleri basına yansımaktadır. cezaevleri ve koğuşlar, uyuşturucu mafyası, siyasi gruplar, dolandırıcı hırsız ve soyguncular tarafından adeta paylaşılabiliyor ve sıradan insanlar açısından, ayrı bir sömürü ve tehdit mekanlarına dönüşebiliyor. özetle: cezaevleri varoluş amaçlarının tam aksine suç ve suçlunun hakimiyetinde aygıtlar olarak bir toplumsal tehdit yaratabiliyor ve yargılamayı anlamsız hale getirebiliyor. bu gelişme sonrası, yargı kurumu da dejenerasyona uğruyor ve "içerden" talimatla hareket eden kurumlar haline gelebiliyor.
cezaların nicel miktarlarını değil, gerçek caydırıcı ve eğitimi sağlayabilir bir infazın sağlanıp sağlanmadığı "sistemi" tartışalım derim.
sözümona legal bir siyasi parti liderinin, bir cinayet, gasp ve soyguncu çete liderini, onore eder biçimde ziyaret edip söyleşmesi ve övmesi normal midir..
suçlunun adeta kahramanlaştırıldığı, aldığı ceza ve suç sayısının, şöhretini parlatma malzemesine dönüştüğü bir ortamda, cezanın niceliğinin ne önemi olabilir. gençlere, kahraman olmanın içerdeki bir çete liderinin maiyetine girmek olarak gösterildiği bir ortamda mı, cezaların süresini dert ediniyorsunuz..
o kişiye verilen ceza, onbin yıl olsa ne yazar.. dışarda onun yerinde olmaya can atan yığınlar yetiştiriyorsunuz..
devamını gör...

seksi duyguların kabarmasına sebep olacak ilişkidir. seksi duygulara selam olsun, bahar geldi herkes donlarını kuşansın. her sabah kuş cıvıltıları eşliğinde mor, sarı, pembe, siyah, çivit mavisi donlarınızla seksi arz-ı endamlarda bulunasınız. cümle sözlük ahalisine bol ilişkiler dileeerrrrrrrrrrrrrr başlıktan çekilirim.
devamını gör...

(bkz: tamam)
devamını gör...

benim daha 5 sene var, o maafi hapları da fitamin diye alıyorum.
devamını gör...

robert frew; ingiliz muhipleri cemiyeti'nin kurucusu olup milli mücadele yıllarında sait molla, vahdettin, damat ferid paşa, mustafa sagir, iskilipli atıf hoca, şeyhülislam mustafa sabri gibi yerli işbirlikçilerle anadolu hareketi'ni bitirmeye alışmıştır fakat mustafa kemal atatürk tarafından ağır zortlatılmıştır.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bilmem, hiç de inandırıcı bulmadım
islam ülkesi olup da bir tane selameti bulmuş olanı var mı ?
bir tane göstersinler, söylediklerimi geri alayım.
devamını gör...

sizin sabrınızı test eden fırlama velet türüdür.
devamını gör...

aşk ve meşk üzerinden herkes primini yaptığına göre * ikinci bir emre kadar sözlükte aşk üzerinden paylaşımlara yasak getirilmesidir...

duyurumu yapmış olayım. herkes haddini bilecek. aşk yok artık. aşk bayatladı sayenizde. kimsenin aşk görmeye tahammülü kalmadı. tükettiniz aşkı. bir süre aşkı dinlendirmeye alıyoruz. anlaşılmış mıdır?
ben de öyle düşünmüştüm. tamam.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim