zaman tüneli

meali, yumuşak yüzlü insanların her türden istismara, sömürülmeye açık olmasıdır.
şu hayatta ne zor şey yüzü yumuşak olmak.
neyse yahu yüzü sert olmaktan iyidir kanımca.
devamını gör...

cemil önal'ın hollanda'da abd istihbaratı tarafından sorgulandığı söyleniyordu. öldürülmesinden sadece birkaç gün sonra da sarman reyiz ile organik yerli-milli reyiz telefon görüşmesi yapmış. sarman reyiz trump, reyizin daha önce kendisini kırmadığını ve rahip brunson'ı serbest bıraktığını hatırlatmış.

halil falyalı ve cemil önal'ın elinde çok değerli görüntü ve ses kayıtları olduğu iddia ediliyordu. artık ikisi de ölü. o kayıtlar ve kopyaları ise şu anda tahminimce birden fazla ülkenin elindedir. tatsız olaylar* * kıbrıs'ta geliştiği için israel ve rusya zaten mevzu ada dışına taşmadan görüntüleri elde etmiştir.
devamını gör...

aksiyon, adrenalin enerjiklik muhteşem yaşam enerjisi
devamını gör...

burcu burcudur en özel burçtan olması ve de en muhteşem olan benimki olması.

düşünün ki başkasının burcu
benimki merveler. öyle bir namının yüce olmasıdır.
devamını gör...

en iyi sezonu bence carver'ın olduğu 3.sezondur. dizi iyidir hoştur da biraz gerçeklikten uzaktır. çünkü julia gibi bir sümsüğün 2 tane genç, yakışıklı, yetenekli, cengaver delikanlıyı götürmesinin ardından ben lezbiyen oldum demesi pek makul değildir.
devamını gör...

tek elimi alıp orada olacağım sfjsksgsksj
devamını gör...

duygusallık ve biriktirmede ustalığı.
devamını gör...

dikenlerine denk gelen korkmasın bizimki uysal bir kirpi, akıyoruz bu akşam desene. papatyalarda teomandan amerika dinlesin.
devamını gör...

muhteşem bir söz. harika bir tespit. hangi atamız bunu söyledi acep?
neyse vardır bir bildikleri atalarımızın.
t: yeni gelinler ile ilgili ibretlik tespit.
devamını gör...

selamlar saygıdeğer yazar arkadaşlar,

bugün malumunuz 21.00 'da sevgili (bkz: etik dinleyici ile akvaryum radyo yayını) bulunmakta, ancak maalesef ki kendisi yayın yapamayacak.ben de bu cuma 20:00'da başlayan (bkz: kirpi ile mesai sonrası rockçısı)'nda yer alamayacağım çünkü çok sevgili hocam o saate kısa sınav koymuş**

meydanı boş bulan bendeniz sizden gelen istek rock ve metal şarkılarla kaçak göçek bir yayın planlamaktayım.istek gelmedikçe akışa uygun bol enerjik ve eğlenceli türkçe rock şarkılarıyla bugüne özel hazırladığım çalma listesi üzerinden gidebilir veya muhabbetin akışına göre her an aşk paylaşılmaz moduna da düşebiliriz kim bilir*.

siz iyisi mi fermente arpa sularınızı hazır edin, bu akşam saat 20:30'da sözlük radyosunda biraz rocklayalım.

not:saat 23:00’da sevgili dorian’ın da yayını var,kendisi bu aralar sözlükte pek aktif olmasa da yayını açma ihtimalini göz önünde bulundurarak 23:00’da yayınımız bitecektir.
devamını gör...

burçların en iyisi, en güzeli, en şahanesi olması.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şimdi ekmek, aslanın bağırsağında.
devamını gör...

çok gergin bir burç olması.
(bkz: yay burcu)
devamını gör...

abi içine koydukları yağlar filan.. acayip pis kokuyo bazıları. bazıları şansa güzel çıkıyor. bazen vıcık vıcık yağ çekmiş oluyor patates cipsleri bazen çıtır oluyor.

ciddi anlamda ürün kalitesi filan rezalet...
devamını gör...

vuruldum lan ben, bu kadar acımadı!

uğruna canımı vereceğim can arkadaşlarımın cansız bedenlerini omuzladım, bu kadar ağır yük değildi!

ölüme dudağımın kenarında bir gülümseyişle koştum…

ama senden ayrılırken bu kadar cesur değildim!
devamını gör...

ev bekarlık vergisi arkadaş bekarlar daha çok ötv ödüyor
devamını gör...

sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin.

ama buraya bir şerh koymak gerekir, zira aldığını sevmeyeceksen hiç bu işlere girme kalp kırma, vebal alma.

gönül çalamazsan aşkın sazını, ne perdeye dokun, ne teli incit. eğer çekemezsen gülün nazını, ne dikene dokun, ne gülü incit.
devamını gör...

duygusallık, aşırı empaticilik
devamını gör...

mehmet şimşek bunu beğendi.
devamını gör...

sevdiğim beni sevmez, sevgilim yok zaten.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim