zaman tüneli

hem kumarda hem aşkta kaybeden ne olacak?
devamını gör...

"bu yazar sence neleri seviyorsa onlarla betimle ve çiz" dedim.
oha!
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu görüntüler cinayeti planlı bir organizasyona çevirir, yani tasarlayarak adam öldürmeye girer.

bu da + ceza olarak geri döner ama bu şerefsiz yaratıklara ne ceza versen hafif kalır.

işte bazı durumlarda kısas gerçekten gerekli ve şarttır.
devamını gör...

anitsayac.com/

ve yonca çavuş.

mekanı cennet olsun.
devamını gör...

(bkz: züğürt tesellisi)

gidip bile bile kaybedebilirler aşk insanları.. yapmayın.
devamını gör...

başlık sahibi kantin görevlisi demiş ama haberlerde katil için güvenlik görevlisi diyor. geçmişte hapis yatmış sabıkalı birisi güvenlik görevlisi olmuş, hem de bir okulda. kimlikliyse sabıkalı adam nasıl kimlik almış, değilse bir okulda güvenlik görevlisi nasıl kimliksiz biri olabilir. memleketin herşeyi apayrı saçmalık. çocukları emanet ettikleri servisçileri, kantincileri, güvenlikleri falan hiç denetlemiyorlar. herşey ihale üzerine kurulu. sonra ihale zamanı okul önünde servisçiler birbirini kurşunluyor mesela. alın size eğitimi getirdikleri hâl.

beş senede bir zorunlu olan güvenlik kimlik kartı yenilemede arşiv araştırmam 1.5 ay sürdü. beni böyle denetleyen mekanizma okula atadığı güvenliği denetlemeden sabıkalı birini mi çalıştırıyor eğer bu herif güvenlikse ve kimlikliyse.
muhtemelen kadınlardan birine göz koymuş ondan vurmuştur. belki de kadınlar bunu yolmuştur, öldürülen kadınlara fatura kesmek istemem ama maalesef ülkede bu da çok yaygın. öyle olsa bile cinayeti meşrulaştırmaz tabii.
devamını gör...

şu veya bu sebepten açıklanmıyor ama günün birinde mutlaka ortaya çıkacaktır ve şimdilik bilinemeyen bir sebepten bu ailenin bir hasımları var ve bu pijjleri (nasıl olsa fazla ceza almazlar vs hesabı) bu çocuğun üzerine sürüyorlar gibi görünüyor, öyle 2 tane ergenin takışması falan değil, gayet planlı ve programlı bir iş. gerçekler bir gün ortaya çıkar.
devamını gör...

saçlarınızı sarıya boyattığınızda o röfleli saçlarla oluşuyor.. anında etkili...

röfle yaptırıp da yaşı küçük tahmin edileni görmedim..

hoş saçları boya olmasa da 23 yaşındaki kıza 28 dedim ben ama.. ne yapayım olmayınca olmuyor.. ben de hiç bir şey tahmin edemem zaten.. aman. of.
devamını gör...

aşkta kazanınca sonra kıçımıza fena giriyor hiç gerek yok ya. düşündüm de.

pazarda kazansak daha iyi. kumarda kaybeden pazarda kazanır. meyva sebza olmuş kaç lira. 100 liraya pazar arabasını doldursak, daha ne isteriz?
devamını gör...

yukarıdaki tarife minik bir dokunuş:
ince kıyılmış bol sarımsağı zeytinyağında biraz öldürüp karışıma dahil edin.
bana sonra dua edersiniz...
devamını gör...

olsa da yesek.
*
devamını gör...

duygu şahin'in büyüleyici sesiyle sarmalayan aynı isimli albümün şaheser şarkısı.
devamını gör...

valla bir zararını görmedim.. aksine öğrenci bileti alıp sinemaya giriyoruz yani..

saçlarımda beyaz çok bazen onlar ele veriyor olabilir dee... hesaplayan bulur.. bakan görür..
devamını gör...

ilk, büyük oğlumu bebek arabasında gezdirirken yaşadığım şey. sen çocuksun, senin birde çocuğun mu var demişlerdi ama ben 26 yaşındaydım. sonra hep öyle dediler. şimdi de 49 olamazsın, 30’larında olmalısın diyorlar.
kıyafet tarzı, günü takip etmek ve genlerin eseri olan durum.
devamını gör...

bir charles dickens karakteridir.
devamını gör...

rusların kullanışlı piyonları olan bir mafyaydı.
devamını gör...

o nedir öyle be yeni gelin şeysisi gibi.
hiç yakışmıyor.
erkek dediğin o sarmanın yanına yapar patates salatasını, yapıştırır bir de mamzanayı.
dök üzerine sarımsaklı yoğurdu...
hem göze hem dile hitap etmek böyle olur.
hava aydınlıksa çayını, karardıysa koyar duble rakısını.
hem yemek hem meze.
mis kere mis.
devamını gör...


avareyim, asudeyim, yorgunum
bilmiyorum sana neden vurgunum…
devamını gör...

öyle böyle değil çok güzel film. komik, üzücü, sarsıcı ve manasız sahneleri, değişik çekim tekniğiyle epey güzel gelmişti izlediğimde. gemide filmiyle de organik bağı vardır.
devamını gör...

tamam akşam acacagim biraz. kırk kişinin dediği olur.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim