zaman tüneli

işkoliklik miktarını azalt (çok zor),
sigarayı tekrar bırak (çok çok zor),
alkolü azalt, bak bırak demiyorum sadece azalt (imkansız)…
devamını gör...

sevgili mi yaptım acaba lan?

gerçi sevgili yapsam da sevgilimle giderdim.
demek ki ben direkt hayırsızım.
devamını gör...

yüz verilmez kendi haline bırak gitsin
devamını gör...

adam 10 sene sonra bir dizi sahnesi ile aniden patladı
devamını gör...

rage: öfke, bait: yem, olta yemi, tuzak.

rage bait: öfke oltası.

sözlüğümüz ve benzeri mecralarda insanların öfkesini tetikleyip manüple edenlerin yaptığı işe ingilizcede ''rage bait'' deniyormuş. oxford'da yılın sözcüğü bu seçilmiş.

oxford üniversitesi, üç gün süren ve 30 binden fazla kişinin katıldığı oylamanın ardından 'rage bait' kavramını yılın kelimesi olarak belirledi.
buradan
normal sözlük yazanları olarak oltaya gelmeyelim. niye? çünkü biz normaliz' evt
devamını gör...

ilişki görgüsüzüdür.
iyi ki de bir sevgilisi olmuştur.

varsa yoksa kendisi ve sevgilisidir.
devamını gör...

imamoğlunun gerçek diplomasını kriminalize etmek için açılan hukuksuz dava. diploma gerçektir iptali ise hukuksuzdur. gerçek bir diplomayı rtenin keyfi için iptal eden sözde proflar ise fetönün çalıntı sorularıyla üniversiteye girmiş, yine fetönün sayesinde basamakları hile hurdayla atlamış sahte proflardır, ki bir tanesini bizzat tanırım. bunların imzaladığı hiçbir şeyin hükmü bile yoktur ama liyakatsizlik adeta akpnin çatlamış ardamarına yuvalanmış küf mantarları olduğu için akpliye bu durum garip gelmez.
akplilerin kendi içlerindeki hukukçular bile imamoğlunun diplomasının gerçek olduğunu kabul eder, hatta bu yüzden hocam dedikleri kişilerin bu beyanlarını görüp rte konusunda büyük hayal kırıklığı yaşayan çok akpli de vardır. bazısı da gerçeği inkar edip bu insanlara cadı avı başlatmıştır. davanın önceki hakiminin başka ile sürülmesi de bu olaylardandır.
devamını gör...

bazen merak edip bir dilekçemi atıyorum buna cevap yaz diyerek.

10 saniyede bi' metin hazırlıyor
bu hıza göre bence okey, fena yazmıyor
ama dilekçe içeriğinde vermiş olduğu yargıtay kararlarının hepsi uydurma
esas no, karar no giriyorum yok öyle bi' karar. başka bir dava ile ilgili alakasız bir ilamı bir gerçeklikmiş gibi paylaşıyor benimle.

böyle bir karar yok dediğimde de haklısınız hata yapmışım vs ıdı vıdı geveliyor
e yapraam ne diye bunları paylaşıp beni kandırmaya çalışıyorsun
hiç paylaşma, beynimi de bulandırma
ya ben bu işi çözemedim ya da bu bazı konularda ağır kolpalıyor
bakarız bi ara.
devamını gör...

bu çok gerekliydi.
öğrencilere "köpekleri rahatsız etmeme" dersi.
x.com/sarseven/status/19977...
devamını gör...

aslen kırım tatarlarındandır ve beyaz türk olarak nitelendirilebilecek bir aileden gelmektedir. tatarların geneli gibi inalcık da "tatar tatar'ı tutar" mottosuyla hareket edip ilber ortaylı'nın elinden tutmuştur.
büyük bir tarihçidir.
devamını gör...

x ve diğer platformlarda insanların dalkavukluk sonlandıran ve kaynaksız bilgi paylaşmama(aslında bilgi uydurmama) promptları paylaşması her seferinde gözlerden yaş getiriyor*.

#3646895 şurada bahsettiğim gibi ben tamamen kişisel asistana dönüşeceğini düşünüyorum. kimi aşk yaşayacak, kimi asistan olarak kullanacak. rehbere, online market uygulamalarına erişimle sizin yerinize arayacak, mesaj atacak, yemek sipariş edecek gibi şeyler. bunlar çok uzak görünse de çok da uzak olmayan tarihlerde insanların hayatına girecek diye düşünüyorum.

ben özellikle bazı konularda çok başarısız buluyorum(bilgi uydurmasından bağımsız). mesela yazılım konusunda claude bunu 3 kere söker takar. görsel üretimi konuları zaten malum. diğer spesifik konularda da hep kendisinden önde isimler mevcut.

bütün bunlar bir yana güzel yalakalık yapması, kullanım kolaylığı, erişimin kolay olması gibi sebepler kendisini en popüler olarak ön planda tutuyor muhtemelen tutmaya da devam edecek.
devamını gör...

üstteki yazara katıldığım depresif/suicidal black metal grubu. müziği beni bir anı anaforuna atsa da dinlerken dingin, duygusal hissediyorum ama asla depresif değil.
devamını gör...

(bkz: yaşamak)
devamını gör...

norveçli black metal grubudur ancak black metal faşistlerinin dışlayacağı hatta dışladığı türden bir soundları vardır. melodic black metal icra ederler, thrash etkileri hatta rock and roll etkisi bile vardır grubun soundında. black metalin o soğuk, karanlık ve yırtıcı karakteri üzerine melodik, thrash soslu bir tarz inşa etmek de oldukça orijinal ve zordur. klasik kayıtlar gibi kirli sound değil daha temiz kayıtları vardır. favorim arche parçaları, özellikle 3.50'den sonra başlayan cayır cayır solo adeta bir rock and roll parçasından fırlamış gibidir. arche
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

the smoke of many fires parçasıyla kafamı duvardan duvara vurma hissi uyandıran muazzam grup. her parçaları sıkmadan dinletebiliyor kendini, büyük başarı kesinlikle. saf melodik death metal değil, progresif etkiler hatta black metal etkileri bile var soundında grubun.
devamını gör...

yalaka ve omurgasız bir yapay zeka.
diyorum ki naruto değil pain haklıydı diyor ''evet''. diyorum ki pain haksız naruto haklı diyor ''evet''

yapay zekanın bile duruşu olması lazım
devamını gör...

ne kadar mayışşş alıyon diye devam eder…
devamını gör...

kendisi için söyleyebileceğim çok bir şey yok..

kader ağlarını örmüş o gece.. düşmüş yolu yolumun geçtiği yere..

tanımaktan, tanıyor olmaktan, hayatında olmaktan, hayatımda olmasından bir şekilde orada olduğunu bilmekten.. aşırı ama çok aşırı çarpı 1500 aşırı mutlu olduğum güzel insan...

dileğim şudur ki.. yollar açılsın.. ayağına taş değmesin gerçekten..

ben buradayım ya da orada.. iyiki varsın...
devamını gör...

yapılacak bir şey yok, teşekkürler.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim