zaman tüneli

sık görnediğim ancak profilinde gezince çizimlerini pek beğendiğim yazar. sergi aç satın alalım sayın yazar. sanatın ve sanatçının her daim yanındayız.
devamını gör...

abd.nin onu oturtacağı kesin de, onun kimlere oturtarak o milyon dolarları istiflediğini de bilsek fena olmazdı.. :)
devamını gör...

son yıllarda filmi beğenince 10 puanı basıp geçen tipler yüzünden ortaya çıkan durum. kıytırık mcu dizisi 10 puansa avengers infinity war'a da en fazla 10 puan verebiliyorsun ama aynı kalibrede değiller. godfather, life is beautiful, the lord of the rings, matrix, shawshank redemption gibi filmler de işin içine girince, yeni yapımların abartılı puanları daha da görünür hale geliyor bence.

artık insanların çoğunun bir filmi beğenme kriterleri filmin pazarlamasıyla doğru orantılı sanki. geniş fanatik kitlesi olan isimler yada yapımlar kesinlikle hak etmedikleri derecede yüksek puanlar alıyorlar. özellikle ilk çıktığı aylarda. politik akımların da maalesef imdb puanına etkisi var. mesela yapım woke ise woke'lar ölümüne savunup 10 puanı basıyorlar. anti-woke'lar 1 puan veriyorlar. sonra ortalama bir dengeye ulaşabiliyor. ama imdb puanı filmin kalitesi için değil, ait olduğu politik akımın puanları sonucu oluşuyor.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kendisine uyulmamasını talep eden yazar.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

aaaa bir şey düşünemedim.

neyse yine karşılaşırız bir gün. (bkz: plant based) için yazmıştım. yetişememişim.

(bkz: marion) bence ankara’da yaşıyor.
devamını gör...

hayır kadın hayır ağla
ağlamayana karı yok
ağlama karı ağlama
hayır kadın ağlama
devamını gör...

eski dostum, kendisine sevgim bakidir. dobradır, lafını esirgemez, art niyet beslemez, cahilleri büken birisidir *
devamını gör...

dünya üzerindeki en anlamsız tartışmalardan biri. kimsiniz oğlum siz kimin neyi kutlayacağına karar veriyorsunuz. günahı varsa da allah ile kul arasında. şirk büyük günahtır gençler. karar mercii olmadığınız yargılamalara girmeyin. tünelin ucu bombok bir yere çıkabilir.

hobi olarak yine yapın tabii. güzel prim yapıyor bu aralar. herkes bi şekilde yolunu buluyor. çarşınız pazar olsun karşim.
devamını gör...

sessiz kaldığında kış uykusuna yattı sanarsınız ama pençelerini çıkarınca kaçacak delik ararsınız. seviyoruz kendisini.
devamını gör...

ergenlik; bu şarkıyı " kadın yok, ağlama yok" şeklinde anladığında başlar, yetişkinlik, " hayır kadın, ağlama" olduğunu anladığında...*
devamını gör...

beylikdüzünde çok güzel bir ocakbaşı. fiyatlar normal. rakı çeşitleri standart. mezeler iyi. genel anlamda öneririm. ismimi verirseniz, ikramda da bulunurlar…
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
yeni tamamladım, ufak rötuşlar kaldı.
devamını gör...

no man no dry.
devamını gör...

buz gibi doğru gerçektir. kendi taraftarı dışında ekmek kırıntısı kadar bile sempati besleyen yok bu takıma.

her boku yediklerinden, her bokun altından çıktıklarından, taraftarlarının saldırganlığından ve hem yönetim hem taraftar bazında futbolu terörize ettikleri için vuku bulan durumdur.

şike denince akla gelen ilk takım
devamını gör...

edit: adam pisliğin teki çıktı rıza baba. normalde tanımadığım için böyle yazmıştım ama ağır akp'liymiş.

eğer hakkındaki iddialar iftira veya kumpas değilse gayet yerinde olan gözaltıdır.

burada kilit nokta uyuşturucu, ilişkiye girdiği kadınlara menfaat sağlamak ve şantaj. bu da gözaltı ve tutuklama için fazlasıyla yeterlidir.
devamını gör...

türkiye'de romantize edilmiş başka bir kanunsuzluk.

zamanında rant uğruna bir sürü tapu aldı ve senin benim cebimden çıkacak paralarla köşeyi döndü. üstüne alt yapı sorunlarını doğurdu.
devamını gör...

türkiye'de romantize edilmiş vergi kaçakçısı.

esnaflar şöyle böyle deyip bu arkadaşları yüceltmek ayrı bir kafa. asıl dalavere bu arkadaşlarda dönüyor.
devamını gör...

bir miktar istanbul’dayım…
hiç özlememişim. 6 km yol 1,5 saatte gidilir mi ulan?
gidilmez…


kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim