zaman tüneli

mazide şendik bir zamanlar çocuklar gibi.
(22 aralık 2021)
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

akp'lilerin tezgahından ekmek yiyenlerin özel hayatını dert edenleri görmemizi sağlayan iddia.

özel hayatlarını değil, ikiyüzlülüklerini eleştiriyoruz.
hizmet ettikleri güruhun topluma baskı kurmak için kullandığı değerleri kendi hayatlarında uygulamadıklarını vurguluyoruz.

tayyip ne diyordu. "özel değil bu genel genel." buradan bu zihniyete hizmet eden tipleri savunmayın.
devamını gör...

literatüre yeni bir doğum günü mesajı eklemiştir.
devamını gör...

modlar yine uyuyorsunuz herhalde.
akış kirleniyor, başlıklar benzer muhteviyatta diye mototoniste ceza çaktınız. lütfen bu konuda da gereğini yapın bi zahmet :d.

ben de tanım polisi gibi oldum. yazar arkadaşı tanımıyorum, ceza almasını istemiyorum. zaten herhangi birine başlık açtı diye ceza vermek nasıl bir kafa onu da anlayabilmiş değilim. buranın amacı bu olduğu için* aklım karışıyor olabilir. ben her zamanki gibi moderasyon ile iletişim halindeyim.
devamını gör...

(bkz: derdinizi seveyim butonu) kullanın, iyi gelir.
devamını gör...

dua edin de, belgeleyen belgeler satılmasın.. bu devran 'eyle' devran.. türkiye yüzyılının, yeni türkiyesi.. "asrın" satışında damping dönemi..
devamını gör...

18-19 aralık 2025 andrey averyanov, konum girit açıkları (uluslararası sular), uzmanlık suikast, sabotaj, dış ağlar

22 aralık 2025 fanil sarvarov, usya genelkurmay başkanlığı'nın en kritik dişlilerinden biri olan, operasyonel eğitim dairesi başkanı (korgeneral rütbesinde) bir subaydır.22 aralık 2025 sabah saatlerinde moskova'da düzenlenen bombalı bir suikastla öldürülmesi. sarvarov'un görevi olan operasyonel eğitim dairesi başkanlığı, bir ordunun sadece nasıl yürüyeceğini değil, nasıl savaşacağını belirleyen birimdir.
devamını gör...

geç uyuduğum, geç uyandığım günler kendimi hiç sevmiyorum.
devamını gör...

#3827970
başka sözlüklerde hiç bulunmadım ama burası zaten sözlük gibi değil forum gibi, hatta aile apartmanı whatsapp grubu gibi işlediği akdjjs ve algılandığı için söylediklerinin anlaşılmaması normal.

genel olarak bir sözlüğün gerektirdiği şekilde yazan insanlar asla okunmadığı ve zaman zaman sabote edildiği için sözlükte kala kala burayı x ile veya ınstagram ile karıştırmış kişiler kaldı maalesef.

herkesin dilediğini yazma, dilediğini paylaşma özgürlüğü tabii ki var ve "format ve sözlük yönetimi"* bu zırvalığa izin veriyor ve her türlü ikili dramaya çanak tutuyor/köpürtüyor. kimsenin herhangi bir konuda bilgi vermeyi bırak fikir beyan etmek gibi bir derdi de yok. genel olarak kaliteye de bilgiye de düşman gibiler ilginç bir şekilde. ben şahsım adına ayak uydurdum ve memnunum bu durumdan. kimsenin özgürlüklerine karışma imkânım tabii ki yok ama bu kimseleri içten içe aşağılama özgürlüğüm de çok şükür ki baki. bazen dıştan dışa da yapıyorum.

hiç birini sevmiyorum allah affetsin ya... birçok yazarı okumuyorum da zaten. okunacak bir şey yazan insan yok çünkü. eskiden arayıştaydım, tespit ediyordum böyle kimseleri. onlar da uzun süreli kullanıcılar olmuyorlar takdir edilir ki, bu zottiriklik içinde keyif alacak bir şey bulamıyorlar muhtemelen. o yüzden artık keşfetme çabam da yok.
devamını gör...

nolmuş yani sadettin çapkınlık yaptı diye adam mı öldürdü canım bu çocuk?
devamını gör...

gönülleri neşeyle dolsun.
devamını gör...

hoopp.. hoopp..! höstünüz yani..
(binen herkesin hemen o kapıda yoğunlaşması karşısında, karadenizli şöför uyarı anonsu yapıyormuş: 'ileri cidelum beyler, ileri cidelum' diye.. şivesiyle dalga geçme amaçlı hınzır bir kaç gençte 'ileru citsenuze, ileri cidin yaa' diye bağırınca, karadenizli şöförden oldukça tehditkar: "o kadar da ileri citmeyelum isterseniz" uyarısı gelmiş..) demem o ki:
o kadar da ileri citmeyelum.. efendiler.. çünkü o zaman tüm sözlük yazarları da sizin.....şeklinde sayısız nokta sahipliğinize karar verirler...
devamını gör...

büyük hırsızlar hiçbir zaman seks muhabbetleri ortaya saçılanlar gibi aşağılanmamıştır..

bu da böyle bi kader. bıktık gerçekten. bana ne adamın yatak fantezilerinden. iki kişinin rızası dahilinde olan şeyler. benim olan bir şeyi çalmıyor ki.
devamını gör...

dgko ğstad diyerek noktalamak isterdim amma bir şey daha söylemek istiyorum. aralık ayında doğan adam, adamdır dostlar. über ve fiberdir, müthiş bir varlıktır.

velhasıl yeni yaşın huzur getirsin, kasa kasa bira getirsin, bilimum alköllü içkiler getirsin, bol bol para getirsin.
devamını gör...

adam g*tçü çıktı rıza baba.
devamını gör...

hesabın 'h' sini sorduğunda hop silivri'desin. adalet mi var bu ülkede? sinerek geçen bir ömür..
devamını gör...

birileri geliyor bir şekilde siyasetin içine giriyor ulkeyi soyarak zepzengin oluyor sonra başka bir parti vs gelince ortadan kayboluyor kimsede bu adam ne yaptı diye hesap sormuyor .millet de öğrenmiş bal tutan parmağını yer diye kendini avutuyor ne biçim bir adalet sistemi var bu ülkede
devamını gör...

o güzel marjinaller o güzel atlara binip gittiler.
nerede o eski marjinaller?
devamını gör...

reyiz sen nasıl bir macun kullanıyorsun, 60 yaşında makineli tüfek gibisin.

bir dikiş makinesi cümlesi.
devamını gör...

yıllarca feci partilemiş, girmediği ortam, kullanmadığı doğal sentetik kalmamış biri olarak kendimi o grupta sanıyordum. yanılmışım. oğlum millet neler yaşamış. o ameno videosu, kadınları şişe çevirme oyunundaki gibi çevirip grup seks yapmalar falan, oha lan. noluyoruz oğlum? hani marjinal bizdik?
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim