zaman tüneli

türkiye dir. canim ülkemdir. 200 kelime haznesiyle konuşmayı kültür abidesi sanan ve bununla övünen insanlarla dolu olan yer.

normal dünyada insanlar bilmedikleri şeylerle övünmezler. herkesin bildiği şeyleri bilmediklerinde utanırlar. biz de tam tersi işliyor.

neyse, fok balıkları da çok yalnız zaten...
devamını gör...

haydaa habere bak resmen adamın başını yaktılar ama bu is bence kendi küpleri içinde bir çatışma durum onu gösteriyor ayrıca artık kimse asgari ücreti konuşmayacak
devamını gör...

bedroom şarkısı.

devamını gör...

şu ara zırt pırt arıyorlar, almayacağım kredi falan yürüyün gidin a**
devamını gör...

yıllardır kullanıyorum ve gayet mutluyuz. limit konusunda ise resmen akıtıyor.
devamını gör...

pilatese gittim. her yanım ağrıyor.
keşke kendim için bir şey yapmasaydım.
devamını gör...

ferdi tayfur'un 92 yılında çıkardığı prangalar albümüden bir eser. kalmaz bu dünya olarak da bilinir.

şarkı kendisine ait.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


bir bilsen halimi bir görsen
anlarsın beni güzelim anlarsın
taş kalbin dile gelir ağlarsın

kalmaz bu dünya , kalmaz bu dünya
kalmaz güzelim bu dünya
sana da bana da, kimseye kalmaz
yakma şu canımı, çekersin ahımı

ben suçlu değilim
dünyaya geldimse
ben suçlu değilim
seni sevdimse


devamını gör...

her sözlükte bulunan türler. bam teline basarlar sonra enik gibi bağırıp, hakliliklarini savunurlar. hayir! yapmayın demiyorum, mallık olarak yine yapın.
devamını gör...

butun gun iste calistiktan sonra geldim eve, elimde bir kahveyle actim bilgisayari, hem borsaya girdim, hemde size laf yetistiriyorum. an itibariyla 10 dakika icinde 50 dolar kazandim. planladigim gibi giderse bir saat icinde 177 dolar olacak.... sizde hala asgari ucret yok sukadar oldu, yok bu kadar oldu kavgasi yapin....
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

günümüz yaşam koşulları ve hayat mesgalesinin insanları düşürdüğü durum değerlendirmesi. kimse durduk yere çekimser hatta münzevi olmuyor; iyi niyetlerini öldürdüğünüz, güven duygusunu çürüttüğünüz, emeklerini hiçe saydığınız, mücadelesine taş koyduğunuz insanlara sonrasında - sen çok değiştin- demeyin! çünkü, bu maneviyat altında ezilirsiniz.
devamını gör...

muhtemelen tutuklanır, çok yatmaz ama sanırım başkanlığı düşüyor.
devamını gör...

aşk, ne hayal edersen onun fevkindedir. bu dünya da yaşanabilecek en güzel şey, aşktır. nasıl yaşarsan yaşa en mükemmeli odur. hiç kimsenin aşkı seninkiyle boy ölçüşemez.
devamını gör...

bugün gerçekleşen miting. (bkz: meeting)

"millet iradesine sahip çıkıyor" mitinginin istanbul'da bu haftaki ayağı kağıthane'de gerçekleştiriliyor. mart ayından bu yana 77'inci kez düzenlenen mitingmiş.

kaynak: birgün.net
devamını gör...

19 kasım 1998 purmerend doğumlu hollandalı futbolcu. psv'de oynamakta.

bu ay içinde fenerbahçe'ye transferi konusunda dedikodular çıkmıştı ama kulübü açıklama yapmış. sezon sonuna kadar psv'deymiş.

kaynak: sözcü.com
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

görsel şölen.
birlikte izlediğim arkadaşım her karakteri hayatımızdaki birine benzettiği için biraz da kahkahalarla geçti. yalnız film çok uzun. 11.30 da başlayıp 15.00 gibi bitti. izlenecekse ona göre plan yapılmalı.
2. filmle benzer olmuş biraz doğru ancak 4. film için de oldukça güzel konular çıkar.
izlemesi keyifliydi yalnız biraz daha susan bir arkadaşınızla izlemenizi tavsiye ediyorum.
devamını gör...

yaklaşık bir hafta önce yıllardır platonik aşık olduğum, okulun son cuması açılabildiğim, nerde görürsem göreyim olduğum yere mıhlanmış gibi kalakaldığım, kalbimin atışını duyup kanın damarlarımdan kasıklarıma gidişini hissettiğim hatunu gördüm. enteresan şekilde de hiçbişi olmadı bünyemde. öylece herkes gibi, diğer binlerce kadın gibi yanımdan geçip gitti. niye böyle oldu diye arkamı dönüp baktım, o da tanıdı sanırım beni de dönmüş bana bakarken yakaladım. göz göze geldik ve bende hala bi kıpırtı yok. beklentiyi gördüm gözlerinde hani bi selam vereyim laf atayım diye de diyecek bir şeyim yoktu o an. aklımda "benim kalbim nerde, duygularımı hissetmiyorum lan, alooo öldünüz mü be" diye geçiyordu.

yol boyunca düşündüm geçmişte neler hissettiğimi, benim için değerini, onu görünce duyduğum heyecanı. hiçbiri yoktu artık içimde. sonra mahalledeki sarışın dilberi gördüm başladı benim kan pompası çalışmaya.

ben galiba romantik abaza aşık olacağım.
devamını gör...

aranızda hala caps veremeyen bıttırılar var.
devamını gör...

ya kimse kutlamazsa düşüncesi geçer zihinden!
devamını gör...

başkanı yediler.. bence varlıklarına çökme operasyonu gibi geliyor bana biraz. başkan çok fena tezgaha getirildi..

üzüldüm. yıllardır sıkı bir radyospor dinleyicisiyim... bu kanal bana çok yol arkadaşlığı yaptı. türk insanını çok güzel yayınlarla, programcılarla buluşturduğu için ben kendi adıma minnettarım. çok emekleri oldu türk sporuna. özel hayatında yaşadığı kendini bağlar.. başkan sen nasıl geldin bu oyunlara. ah başkan.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim