zaman tüneli

120 saniyedir.
devamını gör...

lanet olsun nasıl açılmamış bu başlık
bu giyisiyi tasarlayan muazzam insana şükranlarımı sunuyorum.
devamını gör...

kedileri ve diğer hayvanları kısırlaştırıyorlar, uyurken "seveceğiz" ayağına rahatsız ediyorlar, boyunlarına tasma takıp özgürlüklerini ellerinden alıyorlar ve küçücük odalara mahkum ediyorlar.

bu hayvanlara bu kadar ilişmek fazla.
devamını gör...

anam sağ olsun yapıp dondurmuş. yanlarından gelirken baya bi’ koydu. çıkarıp çıkarıp yiyeceğim. ellerine sağlık anamın.

devamını gör...

hiçbir feminist toplantısında dile getirilmeyen olay
hiç demiyolar ki
biz kendi odamızı kedimiz alırız
devamını gör...

köle etme heveslisi zavallılar, artık insanları köle etme işinden ya da doğurup köle etme işinden vazgeçtiler. çünkü güçleri yetmiyor artık. öyle olunca da bunların hepsi kedilere, kuşlara, köpeklere sardılar. artık efendilik arzularını hayvanlar üzerinde tatmin edecek kadar ufaldılar. kedilere de güçleri yetmeyeceği zaman gelirse böcekle falan idare eder bunlar. bunların sevgim dediği içinde yaşaman gereken koca bir hapishane, gardiyanları kendilerinin olduğu.
devamını gör...

bu gece rüyamda gördüğüm için sabahtan beri canım çekiyor.
devamını gör...

insanları tanıdıkça hayvanlarla olan bağın güçlenmesinden daha mantıklı bir şey düşünemiyorum.
devamını gör...

sözlükte toplasan 10 kişi var resmi olarak. bot kim. gelen gidiyor :))
devamını gör...

bu bıyıklı otobüs şoförünü umarım bize kitlemezler. geçen gelişinde bülent ersoy gibi nusr-et'te ne var ne yoksa yemişti. zaten halkın kursağına doğru düzgün et girmiyor. bizim rızkımızı da yer.

o değil de bu yahudiler sosyalizmi icat ederken, bu ideolojinin üçüncü dünya ülkelerindeki aç sokak köpeklerinin, anti emperyalizm ayağına kendi halkını soymada araç olarak kullanılacağını bilseler ne düşünürlerdi ?
devamını gör...

otobanda bir aracın beni sollamaya kalktığında itliğine gaza asılıyorum bazen. sonra ayağımı gazdan çekip yaklaştığını görünce yeniden gaza asılıyorum. tabii her arabada yemiyor. dengim araçlarla oynuyorum böyle. ama özellikle pilli bebeklerle oynamak ayrı bir zevk. *

not: bu itliği yolun müsait ve sakin olduğu zamanlarda yapıyorum kimseyi tehlikeye atmadan.
devamını gör...

"en" kelimesine hiç bir konuda inanmam. insandan- nesneye her şeyin daha güzeli bulunur.
devamını gör...

insanların özgürlüğüne düşkünlükleriyle bilinen kedi milletiyle sanki biraz hatta birazdan fazla uğraştıklarını düşünmektir...

abi salsak mı şu kedileri biraz acaba?

hadi gelsin kedici tayfadan linç...
devamını gör...

ester
ana de armas
sidni swidi
devamını gör...

hala kimseyi barıştıramadın muhtar köy birbirine girdi.
çekirdek aldık izliyoruz.
devamını gör...

chess.com’da yenildiğim hiçbir insanın milletini sevmediğim gibi, birkaç saniye ağır ırkçılık yapıyor ve bütün bir millete küfrediyorum. özellikle bullet oyunlarında. elo puanım 250 puan düştü bu bir haftada zaten, asabımı bozmayın.

benim için kardeş millet yok yenmeyin o zaman.

haysiyetsizler ya.

şerefi çok sınırda insanlar güruhu.
devamını gör...

maduro kendi ülkesi için istenmeyen bir siyasetçi olabilir. biz de erdoğan'ın gitmesini istiyoruz. ama hiçbir şekilde abd tarafından ulusal egemenliğimize müdahalede bulunulup indirilmesini kabul edemeyiz, etmemeliyiz. aynı şekilde dünyadaki hiçbir egemen ülkenin sınırlarına girilip devlet başkanına bu şekilde müdahale edilemez. devletlerin egemen eşitliği nerede? abd söz konusu olunca ne uluslararası hukuk, ne bm kuralları geçerli oluyor tabii.

yahu bu adamlar natodan, ikili anlaşmalardan en yakın müttefikimiz gibi davranıp ypg'yi ilk elden besleyen, islamcı terör örgütlerini el altından finanse eden adamlar. bunlar demokrasi götüreceğiz diye ortadoğuyu paramparça etmiş adamlar. ırak, afganistan, suriye, arap baharı adıyla kuzey afrika ülkeleri... etrafımızda huzur, sükunet bırakmadı bunlar, nasıl hala destek olunabiliyor aklım almıyor benim. abd ve yaltakçısı israil'e yaptıkları her zorbalıkta alkış tutanlar, dünyanın esas baş belasının bu ülkeler olduğunu kendi ülkemizdeki acı bir tecrübe ile anlamazlar umarım.
devamını gör...

oku. esirgeyen ve bağışlayan allah'ın adıyla oku. besmele çek lan önce.

hanginiz okuyorsunuz? ona göre yazayım. sonra yanlış kişiye yanlış anlatı yapmayalım. anlatacak çok bir şey de yok gerçi. bütün bunların hepsi de zaman geçirmek için. eğlenelim yani. canın sıkılmasın diye aklına geliyorlar. sonra kovsan da gitmeyenler var. anılar bile yüzsüzleşebiliyor sonuç olarak.

ne anlatıyordum? ha. oradan buradan işte dopamin, endorfin, seratonin, adrenalin, hormonlar falan, salınıyorlar öylece, sonra beynin reseptörlerini uyarıyorlar. hop. hadi bakalım. işin gücün yoksa neden aramaya başla. mesela ağlamak istiyorsun. öyle istemekle oluyor mu ya? ağlamak için bir nedenin olmalı. değil mi? herkes sorar, neden ağlıyorsun? neden ağlıyorum? ağlamak istiyorum. yok yeaaa, öyle beleş mi?

neyse. eski sevgilimi özledim diyeyim bari. burada insanların yazdıklarını okuyunca; insanların bir zaman sevdiklerini iddia ettikleri insanlara kin kusarken görmek dehşetli bir şey sanki. ben mesela en fazla uzak dururum ama kötü olmasını asla istemem. belki de ben yanlışımdır. kim bilir?

ne anlatıyorum ben ya? melike. nasılsın yeşil gözlü, arnavut güzelim. kim bilir nerelerdesin şu an? bilmiyorum. bilmek istemiyorum da. numaramı o yüzden değiştirdim. bu kızı seviyorum mesela ama uzak duruyorum. neden? öyle istiyorum. belki beni aşırı mutlu ettiği içindir. ben mutluluk sevmiyorum. bana uymuyor. belki de sevgimi tükettiği içindir. her neyse o. kapatalım bu konuyu. olmayacak şeyler. olacak şeyler. oldurmak istemediklerim falan filan. kestane kebap, yemesi sevap ama el yakıyor, çok sıcak. şimdi de aklıma ramştayn'dan mayn hers bırent geldi. gideyim de bir tur dinleyeyim bari.
devamını gör...

bir büyük ve bir minik kedi.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

türkler.

en çok onlar biliyor, en çok onlar konuşuyor, en kötu onlar oynuyor.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim